یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: خدایا((((((((((((((((((((((((( من ۱۰ بار کرمن CLrs رو خوندم باور کن کتابو ببینی واسش گریت میگیره از قیمه تا قرمه سبزی چای ..... همه چی ریخته باور کن به سختی تونستم تشخیص بدم کدوم ساختمانه کدوم طراحی اونوقت سیستم رو یه جوری دادن من در عرض ۱۰ دقیقه کمتر ۱۰۰% زدم |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad-A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: کنکور اسون فقط دودش میره تو چشم اونایی که خیلی خوندن..اگه آیتی به سختی پارسال بود و با درصد های پایینم ادم شانس داشت ولی الان....البته تا کلید نیاد هیچی معلوم نیست البته اجازه بدین من بگم که کنکور پارسال به خصوص توی مشترک نسبت به امسال سادهتر بود. هوش مصنوعی رو مقایسه کنید. DS و الگوریتم رو مقایسه کنید. شبکه همینطور. سیستم عامل هم بوده سالهایی که سوال مفهومی دادند و درست بوده (نرمال هم بوده) اما امسال کلاً یه مقدار عجیب بود. همونطوری که سالهای پیش که سؤال غلط واضح میدادند عجیب بود! |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - ezra - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: یعنی چی نفهمیدم؟؟؟ولی خوشم اومد ) طراحا فهمیدن تو سیستم عامل مساله ندن بهتر از اینه که اشتباه بدن بعدش حذف کنن.. اتفاقاً منم داشتم به همین فکر میکردم |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad-A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: من ۱۰ بار کرمن CLrs رو خوندم باور کن کتابو ببینی واسش گریت میگیره از قیمه تا قرمه سبزی چای ..... همه چی ریختهانصافاً سؤالای امسال ساختمان و طراحی نرمال نبود. انتظار نبود اینطوری بیاد. یعنی طراحهای سؤال این دو درس معمولاً طوری هستند که سؤال رو نرمال میدن و بینش چند تا سؤال سخت هم میگذارند... |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Pegasus - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
منم امتحان اصلیم فرداست اما امروز هم بد نبود درسته که چندتا درس رو زدم اما خوب بود طراحی و ساختمان مفهومی بودن زبان از ۱۵ تای اول ۶تا رو زدم با اطمینان از ۱۵ تای متن ها هم ۱۱ تا رو زدم گسسته به نظرم مشکل بود هوش خوب بود اما با شک سیستم عامل هیچی نمیگم و .... به هرحال انشالا ببینیم فردا هم چطور میشه خدا پشت و پناه همتون باشه |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - blue70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
شبکه خیلی سخت بود ... یه مساله ساده یا حفظی نداشت |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:باور کن وقتی دیدم از این دوتا ۶تا زدم تو دلم گفتم بنده خدا بچه ها(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: من ۱۰ بار کرمن CLrs رو خوندم باور کن کتابو ببینی واسش گریت میگیره از قیمه تا قرمه سبزی چای ..... همه چی ریختهانصافاً سؤالای امسال ساختمان و طراحی نرمال نبود. انتظار نبود اینطوری بیاد. یعنی طراحهای سؤال این دو درس معمولاً طوری هستند که سؤال رو نرمال میدن و بینش چند تا سؤال سخت هم میگذارند... |
Re: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sahar-it88 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
سلام.حرفاتونو خوندم.هیچی برای گفتن ندارم.گیج گیجم Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - atenaa - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:من داده رو دیدم کپ کردم گفتم یعنی من میخواستم داده رو ۱۰۰ بزنم دیگه(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: خدایا((((((((((((((((((((((((( خودت رو ناراحت نکن تنها واسه شما سخت نبوده واسه خیلی ها سخت بوده امیدوارم هرکی ماهها زحمت کشیده نتیجه ی زحماتش و ببینه |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - tarane1992 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
مشترکات نامردی تمام بود یعنی طراح قاطی کرده بودا سوالای ساختمانم مثل طراحی در یه قالب بود این همه سوال قشنگ گیر داده بود فقط به پیچیدگی های زمانی من نمیدونم سوالات نرم همیشه عین آب خوردن بود امسال فقط میتونم بگم متوسط ....از نظر من همه چیز تموم شدست وقتی مشترکو که ضریب ۴ داره گند بزنم یعنی تمام شد باید یه سال دیگه موند........... |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - minami - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: خدایا((((((((((((((((((((((((( مشترک سخت بود، اگه مثل پارسال میانگین ۳۰ زده باشن، میشه که بشه، فعلا بهتره امیدوار باشیم... منم مشترکم خوب نبود...... |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad.K - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
من الان نمیدونم خوشحالم یا ناراحت! یعنی یه حسی بین این دوتا دارم. سوالای پارسال بازم خیلی قشنگتر بود! سوالای امسال واقعا سخت بود! نامردا این همه مسئه خوب توی طراحی و داده و سیستم بود ورداشتن همشو حفظی دادن!!!!!! ولی سر جلسه آرامش کامل داشتم. من که همه تلاشمو کردم. بقیشو سپردم به خدا... |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - farzad.arshad - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ
به سوال ۴۰ و خورده ای که رسیدم، گفتم شاید اصلا طراح برخی سوالا رو برای حل نشدن طرح کرده |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - iammiti - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: البته اجازه بدین من بگم که کنکور پارسال به خصوص توی مشترک نسبت به امسال سادهتر بود. هوش مصنوعی رو مقایسه کنید. DS و الگوریتم رو مقایسه کنید. شبکه همینطور.من کنکور آیتی پارسال یادم رفت بزنم(سوووووت)ولی با توجه به درصدا گفتم.. ولی اینطئری که شما میگین پس من خیلی شکوفه زدم تو ازمون ) اصن یکی نیس به من بگه تو که مهندسی به آِتی چی کار داری نظر میدی :| (این دیگه خودزنی بود) امیدوارم همه بچه های آیتی موفق بوده باشند و موفق تر بشن |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad-A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
یکی نیست بپرسه الآن چرا مرجع گسسته عوض شد تا ۱۰ سال پیش هر سال گریمالدی مرجع بودها... پارسال هم سه تا سؤال از گریمالدی اومده بود. سال قبلش همینطور... امسال کلاً معلوم نبود چی به چیه!! زلزله اومده بود تو کنکور. شبکه که معمولاً میشد روی چندتاش حساب کنی، عجیب غریب بود... سیستم عامل که نمیشد روش حساب کنی، عجیب بود!!! ) |