هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - نسخهی قابل چاپ |
هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - فوژان - ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ
دوستان فقط یه چیزی اونم استرس خودتون رو کنترل کنید یعنیا این یه مورد رو اوکی کنید بقیش دیگه خودش اتوماتیک میره جلو اونم استرس سر جلسرو بعضی از افراد قبل از کنکور هیچ استرسی ندارن ولی وقتی میشینن سر صندلی دیگه تا آخر رو ویبرن ولی بعضی ها تا دم صندلی استرس دارن بعدش خوب میشه سعی کنید ترجیحا عضو گروه دوم باشید یا عضو هیچکودومش نباشید |
هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - kd110 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ
به نظرتون با کدوم یکی علامت بزنم؟ مداد نوکی شماره ۱ یا ۰.۵ یا مداد؟ مداد نوکی مشکلی داره ؟ |
RE: هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - AEM4949 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ)kd110 نوشته شده توسط: به نظرتون با کدوم یکی علامت بزنم؟ مداد نوکی شماره ۱ یا ۰.۵ یا مداد؟ مداد نوکی مشکلی داره ؟ کنکور سالی ی باره.ب ریسکش نمی ارزه.از مداد استفاده کن راحت. |
هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - shima_24 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ
من همه کنکورهامو با مداد نوکی علامت زدم و هیچ مشکلی نداشته تا حالا |
RE: هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - alirezad - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ)kd110 نوشته شده توسط: به نظرتون با کدوم یکی علامت بزنم؟ مداد نوکی شماره ۱ یا ۰.۵ یا مداد؟ مداد نوکی مشکلی داره ؟ من از مداد آزمون استفاده مى کنم خیلى راضیم. مداد نوکى و مداد معمولى دردسر شکسته شدن و تراشیدن دارن. |
هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - kh.jafarzade - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ب.ظ
ای ول بابا دق دقتون مداده ؟؟؟؟خوش ب حالتون ... |
هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - Riemann - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ
به نظر من یه دونه ذغال جکسون با خودمون ببریم، خدا رو چه دیدی کنکوره همه چیز توش ممکنه، که هم باهاش کل صفحه رو تو سه سوت علامت بزنیم هم بعد از کنکور یه سری بریم خِدِر. |
RE: هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - hosshah - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: به نظر من یه دونه ذغال جکسون با خودمون ببریم، خدا رو چه دیدی کنکوره همه چیز توش ممکنه، که هم باهاش کل صفحه رو تو سه سوت علامت بزنیم هم بعد از کنکور یه سری بریم خِدِر. لیمو یا نارنج بهتره ها جکسون بد قلقی میکنه |
RE: هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - deadly_s2 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsan68 نوشته شده توسط: سلام دوستان. فعلا همون که آموزش داده رو بزن داداش ، بعدا میشه اصلاح کرد، کنکور ۲ روز دیگه برو بشین درستو بخون استرس نده بخودت. دمت گرم، قاطی تک رقمیا ببینمتا از استاد عزیزم جواد یساری و موزیک ویدئو جدیدش "بی خیال" غافل نشی که بعد از کنکور حسرتشو میخوری که چرا واسه دوپینگ ازش استفاده نکردی. |
Re: RE: هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - hoomanab - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ق.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ)deadly_s2 نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsan68 نوشته شده توسط: سلام دوستان. نمودی ما را با این استادت Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - Ametrine - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ق.ظ
سنجش نوشته که هر گونه وسیله الکترونیکی از جمله ماشین حساب ممنوعه! یعنی واقعا نمیشه ماشین حساب برد؟! :( من ماشین حساب میخواممم :(( |
RE: هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - ehsan68 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ق.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ)deadly_s2 نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsan68 نوشته شده توسط: سلام دوستان. دمت گرم روحیه دادی.منم امسالو ازمایشی شرکت کردم ولی خوب دوست دارم درام.نشد سال دیگه حتما میشه.موفق باشی |
هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - fulgent - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ق.ظ
دوستانی که حوزه امتحانیشون یه شهر دیگه است حتما تمام چیزهایی که لازم دارند مخصوصا پرینت کارتشون رو از شهر خودشون تهیه کنند تا با خیال راحت راهی شوند نه اینکه برید توی شهر غریب دنبال لوازم التحریری! برای سر جلسه ازمون اگر خواستی چیزی ببرید بخورید لطفا ویفر نبرید!!! تمام پودر میشه روی لباس و پاسخنامه و بعد باید یه ربع فقط لباستون و پاسخنامه اتون رو تمیز کنید. |
هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - eh3an2010 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: لطفا ویفر نبرید!خودمونیم تو چن تا ازمون قبلیت ویفر بردی؟ |
RE: هفته آخر و نکات ریز و درشت لازم! - fulgent - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: لطفا ویفر نبرید!خودمونیم تو چن تا ازمون قبلیت ویفر بردی؟ جای این سوال اینجا نیست ولی واسه اینکه خیالتون رو راحت کنم تا از کنجکاوی نجات پیدا کنید جواب میدم: هیچ کدوم...ولی سر ازمون هایی که دادم خودشون معمولا ویفر میدادن |