تالار گفتمان مانشت
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - Potential - 02 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ

به نظر من سوالای ساختمان داده رو فقط با خوندن کتاب مقسمی و حل کردن چندین باره‌ی تست هاش به راحتی میشه بالای ۸۰ درشد سوالاش رو زد. ولی طراحی الگوریتم بهتره CLRS و یک کتاب تست خوب( پوران یا مقسمی) رو همراه هم بخونید....

زمان خوبیه برای شروع ... اگه پیوسته و خوب بخونید حتما تموم میکنید.

مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - hanif - 02 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ ب.ظ

یه نظر من CLRS به طور کامل و تفصیلی مباحث ساختمان داده رو پوشش نداده.

مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - IT89 - 06 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ ب.ظ

سلام به همه
خیلی خیلی خوشحالم که بالاخره تونستم مشاوره فناوری رو پیدا کنم
من ترم ۳ هستم
یه سوال داشتم این ترم ریاضیات گسسته برداشتم قراره استاد از کتابه ساختمانهای گسسته تالیف دکتر قلی زاده تدریس کنه خوبه کنار این کتاب کتابه پوران رو هم بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - arshad91 - 06 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ

تمرین های کتاب گریمالدی هم بخونید اگر وقا دارید

مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - IT89 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۳ ق.ظ

کتاب گریمالدی شنیدم ۴ جلده کدوم قسمت هارو از گریمالدی بخونم؟
یا همه رو بخونم؟

RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - afshin007 - 20 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ق.ظ

دوستان عزیز خودم

من تازه میخوام شروع بکنم برای ارشد خوندن !!!! توقع زیادی ندارم با توجه به اینکه شاغل و متاهل هستم و فقط بعد از ظهر‌ها وقت خوندن دارم و ساکن بوشهر هم هستم میخوام IT مجازی شیراز قبول بشم که به شهر سکونت خودن نزدیک هست و نیاز چندانی به حضور سر کلاس ندارهBlush

از درسهای رشته کامپیوتر تقریبا چیزی نمیدونم . .... فعلا جزوه شبکه پارسه دستم هست و دارم از روش میخونم . میشه خواهش کنم کمی راهنمایی بکنید که توی این زمان باقی مانده از درسهارو از روی چه منابعی بخونم ؟! HeartTongue

درسهای فناوری رو هم خودتون میدونین دیگه Rolleyes زبان - ساختمان‌های گسسته - ساختمان‌‌داده‌ها - طراحی الگوریتم - مهندسی نرم‌افزار - شبکه‌های کامپیوتری - مدیریت - هوش‌مصنوعی - پایگاه داده‌ها و معماری

مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - afshin007 - 21 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ب.ظ

اندکی عجله ..... کنکور نزدیک است !!

مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - MSZ - 22 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ

سلام دوست عزیز، امیدوارم موفق باشی تو راهت
پیشنهاد می کنم رو دروس مشترک که ضریب بالا دارن زیاد وقت بزاری
گسسته رو از پوران بخون و تمرینات گریمالدی رو حتما حل کن
ساختمان و طراحی رو هم از پوران بخون و نگاهی هم به کتاب های پارسه بنداز، بیشتر برا تست‌ها و حل ائنا
شبکه که کتاب پارسه عالی هست، کامل بخونش و تا میتونی تست های سال های قبل رو بزن و تمرین کن
برا زبان هم حتما لغات ۵۰۴ رو حفظ کن
سیستم عامل هم کتاب دکتر حقیقت خیلی کامل و روان هست و برای کنکور خیلی مناسبه

مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - afshin007 - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ق.ظ

اکثرا شد کتابهای پوران .... ممنونم . بقیه رو چی پیشنهاد میکنین ؟!

مهندسی نرم‌افزار-مدیریت - هوش‌مصنوعی - پایگاه داده‌ها و معماری

مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - MSZ - 08 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ

(۲۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ق.ظ)mam نوشته شده توسط:  دوستان ببخشید جزوه گریمالدی رو اینترنت هستش؟

تا جایی که من میدونم گریمالدی جزوه نیست و جزوه هم نداره! گریمالدی یه کتاب مرجع هست که ترجمش رو هم میتونین تو بازار پیدا کنین ولی اگه علاقه ای به خریدنش ندارین، میتونین کتاب زبان اصلی رو تو اینترنت پیدا کنین و دانلود کنین که البته ویرایش قدیمیش هست و آخرین ویراست (که ترجمه هم شده) تمرینات و مثالهای بیشتری داره و ظاهرا طراحان کنکور هم بیشتر رو همین ویرایش آخر تاکید دارن

اگر پایه گسسته خوبی ندارین، بهتره اول مطالب رو از رو یه کتاب کمک آموزشی (مثلا پوران پژوهش یا راهین ارشد یا هر کتاب دیگه غیر از انتشارات جهش) مطالعه کنین و بعد سراغ تمرینات و مثالهای گریمالدی برین

موفق باشین

مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - tavanmand - 11 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ

باسلام
بله منم برای پایه های ضعیفتر اول خلاصه و اینجور چیزا که یاداوری باشه و راه بندازه رو مفید میدونم
خودم هم همین کار رو میکنم
ودر کنارش اگه گیر بکنم به مرجع های معرفی شده در انجمن‌ها و منابع معروف مراجعه میکنم.
اونجوری یه دفعه بری مرجع حوصله ات نمیگیره البته الان که اصلا شروع فقط مرجع دیره

مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - parya fat - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ

واسه مدیریت چی بخونیم؟
پارسه؟رضا یئان؟الوانی؟پارسه؟رابینز؟ من واقعا موندم