|
|
نام نویسی گروهی مدرسان - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - yasin68 - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
سلام ندا خانوم تکلیف اونای که ایمیل ندادن چیه...؟ تا روز جمعه که فرصت بود Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - PSHirazi - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ)yasin68 نوشته شده توسط: سلام ندا خانوم سلام ، دوستانی که ایمیل نفرستاده اند ، علاوه بر این که به سرگروه همین گروه (rata) ایمیل می فرستند حتما به تاپیک زیر (مربوط به آقای جهانی) مراجعه کنند (فرصت اعلام شده در حال اتمام است ) : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - reza6966 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ق.ظ
کسی از دوستان با موسسه صحبت نکرده در مورد اینکه آیا میشه ۳ - ۴ تا آزمون آخر رو فقط ثبت نام کرد ؟؟؟ |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - rata - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ق.ظ
اسامی اضافه شده: ۳۲امین نفر: ندا بتوندی اهواز ۳۳سیما محمدی ابهر ۳۴نوشین حیدری تهران ۳۵درویشی خرم آباد اونطوری که اعلام کردن از فردا واسه ثبت نام میشه اقدام کرد تا ۲۰ام شهریور تمدید شد همگی موفق باشیم |
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - mahyamk - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ق.ظ
سلام خسته نباشین میخواستم ببینم امکانش هست منم جزو لیست نام نویسی باشم؟ ![]() ممنون |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - elynn66 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ
سلام من تازه دیشب ایمیل فرستادم ![]() دیگه فایده نداره؟ ((((((((((((((((((((
|
|
نام نویسی گروهی مدرسان - hiddenman - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ب.ظ
ایمیل هاتونو چک کنید یه اطلاعیه از طرف مدرسان اومده بهش عمل کنید اطلاعیه رو اینجا هم میذارم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - sanaz_29 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ
الان مشکل منو میدونید چیه بچه ها!!!!! هنوز موندم چی و کدوم بهتره!!!! مدرسان آزمونش ۵۵۰ تومنه درسته؟؟؟ پارسه ۴۹۰ تومن درسته؟؟؟ ۵۰% مدرسان میشه ۲۷۵ درسته ؟ ۳۰% پارسه میشه ۳۳۰ تومن درسته ؟ کیفیت آزمونم شنیدم پارسه بهتره ... از طرفی گروه پارسه هم داره اسم مینویسه بچه ها منو از سردرگمی در بیارید....................................................................... |
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - Nazanin_kheradmand - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: این تخفیف ها فقط واسه کسانیه که تهران هستن؟؟ عزیزم برای همست هیچ فرقی نداره |
نام نویسی گروهی مدرسان - mahyar0011 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ)sanaz_29 نوشته شده توسط: الان مشکل منو میدونید چیه بچه ها!!!!! سردر گمی ندلره ساناز خانوم آزمونه خوب آزمونیه که جامعه آماریش بالا باشه مدرسان جامعه آماریش بالاتره پس بهتره چون ۱۸۰ نمایندگی داره اما شنیدم پارسه حدود ۶۰ نمایندگی داره پس دیگه سردرگم نباش توام بیا مدرسان |
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - mashaheer - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
الان زنگ زدم گفت مهلت ثبت نام حضوری نمایندگی ها تا بیستمه |
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - explorer - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ق.ظ)rata نوشته شده توسط: اسامی اضافه شده: یعنی ما الان بریم مدرسان ۵۰% تخفیف داریم؟؟؟؟ |
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - guest12 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ
[quote]دوستان از الان تا ۱۵ شهریور مهلت دارید به نمایندگی شهرتون مراجعه کنید برای ثبتنام همگی موفق باشیم[quote] مگه قرار نبود از طرف مدرسان بهمون زنگ بزنن ![]() یعنی اگه الان بریم دفتر مدرسان توی شهرمون، ۵۰% تخفیف بهمون میدن
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - noushinheydari - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: کسی از دوستان با موسسه صحبت نکرده در مورد اینکه آیا میشه ۳ - ۴ تا آزمون آخر رو فقط ثبت نام کرد ؟؟؟ دوست عزیز من حضوری صحبت کردم گفتند در صورتی تعلق میگیره که همه ی آزمونها رو ثبت نام کنید شما ثبت نام کنید برخیشو نرید ولی از تخفیف خوبی بهره مند میشید موفق باشید (۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ)sanaz_29 نوشته شده توسط: الان مشکل منو میدونید چیه بچه ها!!!!! دوست عزیز من خیلی بررسی کردم متوجه شدم آزمونهای مدرسان نسبتا معقول تر و نزدیک تر به کنکور هست...از قرار امسال قرار هست بهتر هم بشه پارسه هم سوالات خوبی داره ولی نسبتا سخت تر هست زیاد فکر نکن برو پیش مشاوران هر موسسه راهت رو پیدا میکنی من خودم آزمونهای مدرسان رو ثبت نام کردم ولی تصمیم با خودت هست ببین کدوم بیشتر راضیت میکنه موفق باشی زیادم حرص نخور دوستان من الان تماس گرفتم دفتر تهران گفتند لیست رو سرپرست گروه میبایست ایمیل کنه به مدرسان بعد اونها برای کلیه شعب تو ایران میفرستند و شما تا ۲۰ شهریور مهلت دارید به شعب مورد نظر مراجعه کنید و ثبت نام رو تکمیل کنید حتما بگید که در ثبت نام گروهی مانشت شرکت داشتید ممنون از همه ی کسانی که کمک کردند که این تخفیف شامل حال همه بشه روزتون پرلبخند |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - Mehrdad7soft - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ
بچهها الان کسی رفته بهش ۵۰% تخفیف دادن؟ من فردا میرم موسسه شهرمون ببینم چی میگه نشد ۱۶امّ تهران هستم از مرکز ثبت نام میکنم |