![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - نسخهی قابل چاپ |
بهترین کتابی که خوانده ام - A.iman - 27 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ
جانستان کابلستان>>> رضا امیرخانی کنت دو مونت کریستو مردی در تبعید ابدی >>> فوق العاده زیبا.... حتمت بخونید .... |
بهترین کتابی که خوانده ام - just4it - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
سلام سه گانه : ۱ -آیین زندگی ۲-آیین دوست یابی ۳-آیین سخنرانی(خصوصا برای کنفرانس دادن) اثر "دیل کارنگی" واقعا عالی و تاثیرگذار بودن توصیه میکنم بخونین... |
بهترین کتابی که خوانده ام - samira.it - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ
کیمیاگر صدسال تنهایی سینوهه ورونیکا تصمیم میگیزد بمیرد شیطان و دوشیزه پریم اینا کتاباییه که از خوندنش لذت بردم |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - Masoud05 - 11 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۰۴ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط: کیمیاگر همش رو تقریباً خوندم اما نمی دونم چرا این صد سال تنهایی تموم نمیشه ، اخرش این سرهنگه داره چیکار میکنه ![]() کتاب " شیطان و دوشیزه پریم " به حقیقت جالبی اشاره داره که در ذات ما نبردی بین شر و خوبی برقراره کتاب " ورونیکا تصمیم میگیزد بمیرد " به ما میگه از زندگی لذت ببرید قبل از اینکه از دستش بدهید. ۲ مورد بالا جزء ۳گانه " و در روز هفتم " هست که اگه اشتباه نکنم سومین کتاب به اسم " کناررودخانه پیدرا نشستم و گریستم " هست از کتاب های بالا جالب تر حداقل از نظر ادبی و از نظر من ، کیمیاگر هست که اصالتاً تعلق به مولوی داره که کوئلیو ازش استفاده کرده . (۰۴ فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ)just4it نوشته شده توسط: سلام ۳ تاش رو خوندم آیین زندگی خیلی بدرد میخوره ، بعنوان هدیه ۱ جمله اش رو بگم " انتقاد نکنید " البته منظور انتقاد تند و خالی از منطقه آئین سخنرانی بدرد این میخوره ک اعتماد بنفستون حین ارائه شفاهی بالا بره هر ۳ رو توصیه میکنم بخونید . |