![]() |
راهنمایی برای خرید لپ تاپ - پیش از ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کمک در خرید نوت بوک - Breeze - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۸ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: ۱- اول از همه شما باید ببینی که آیا واقعا به یه لپ تاپ نیاز داری یا نه.چون ممکنه نیاز شما طوری باشه که کار شما با یه Netbook یا تبلت هم راه بیفته. نه واقعا لازم دارم. گفتم که کاراییش بیشتر ازظاهرش برام مهمه . ظاهرش معقول باشه کافیه... کاربرد خاصی هم مد نظرم نیست .. کارهای یک کاربر عادی که زیاد به PC دسترسی نداره! |
کمک در خرید نوت بوک - bahareh - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۷ ب.ظ
من پیشنهاد می کنم تبلت بخرید بعد هم مال من ویندوز اورجنال داشت فقط پول اضافی برای ویندوز میدین هیچ فایده ای نداره درایورهاش هم فقط برای ویندوز سون موجوده برای سیستم عاملهای دیگه درایوراش نیست |
کمک در خرید نوت بوک - uniquegirl - 18 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ
من خودم تازه دوسه ماهه گرفتم، خیلی تحقیق کردم شرایط خرید لب تاب توی ایران با همه جای دنیا فرق داره من dell گرفتم میگن توی دنیا اچ پی اولین برنده، بعدش ایسر اما اینجا ازین خبرا نیست مال من ۹۳۰ تومن در اومد، تنها مشکلش هم سنگینیشه (۱۵/۶ اینچه و ۲/۵ کیلو گرم) اما اگه سری های سبک وزن ایسوز رو هم گیر بیارید عالیه من بعد از اینکه خریدم، این مدلا رو دیدم، اما میگن دیگه تولید نمیشه سونی هم بیخوده! فقط پول برند و ظاهر قشنگشو میگیره اپل هم فوق العادست اما توی ایران قیمتش تقریبا دو برابر واقعیش در میاد و ازین لحاظ بده |
کمک در خرید نوت بوک - Fardad-A - 18 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ
این موضوع تکراری است. قبلا" بحث شده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ضمنا" محلش در خبرها نیست. |
کمک فوری نظرتون در مورد لپ تاب های زیمنس چیه؟ - Breeze - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ
کسی میدونه لپ تاب های زیمنس چه جورین؟ من FUJITSU مدل LIFEBOOK AH-530/GFX Core I7 رو مد نظر دارم .. کسی هست کمکی به من بکنه ؟ اصلا خوب هستش؟ امکاناتش رو که دیدم به نسبت لپ تاب های دیگه خوب بود ظاهرش هم بد نیست [attachment=1417][attachment=1418][attachment=1419] |
انتخاب لپ تاپ - Bache Mosbat - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۵۸ ب.ظ
فوجیتسو مخصوصا لایف بوک هاش خوب و خوش ساختن . من چند تا از دوستام قدیما داشتن خیلی راضی بودن . به نظر من با این امکانات و قیمت بهتره یه ۱۰ روز صبر کنین ایسوس u36sd بیاد . به مراتب سبکتر از اینه با قیمت یکسان . |
RE: انتخاب لپ تاپ - Breeze - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۵۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: فوجیتسو مخصوصا لایف بوک هاش خوب و خوش ساختن . من چند تا از دوستام قدیما داشتن خیلی راضی بودن . به نظر من با این امکانات و قیمت بهتره یه ۱۰ روز صبر کنین ایسوس u36sd بیاد . به مراتب سبکتر از اینه با قیمت یکسان . مرسی از اینکه جواب دادین. این مدل ایسوز که گفتید الان دیدم امکاناتش خیلی خوبه فقط نسبت به فوجیتسو چند تا ضعف داره: ۱- مانیتورش ۱۳/۳ اینچه ![]() ۲-دوربینش ۰/۳ مگا پیکسل ![]() ولی مزیتش ۱- ۱۰ ساعت عمر شارژ باتری ![]() ۲-وزن ۱/۷۸۰ کیلو گرم ![]() بازم موندم چی کار کنم ![]() |
انتخاب لپ تاپ - ملیکا - ۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۳ ب.ظ
برای انتخاب لپ تاپ به این سایت برید، فیلتر جستجوش خیلی به انتخابتون کمک میکنه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. asus n55 الان یکی از بهترین انتخاب هاست، با قیمت ۱/۵۵۰ بعد از اون هم asus n53 sn |
RE: انتخاب لپ تاپ - Bache Mosbat - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ب.ظ)saam نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۵۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: فوجیتسو مخصوصا لایف بوک هاش خوب و خوش ساختن . من چند تا از دوستام قدیما داشتن خیلی راضی بودن . به نظر من با این امکانات و قیمت بهتره یه ۱۰ روز صبر کنین ایسوس u36sd بیاد . به مراتب سبکتر از اینه با قیمت یکسان . شما باید انتظاراتتون رو از لپ تاپ مشخص کنین مثلا برای خیلیها از جمله خودم وزن لپتاپ خیلی مهمه که خب نتیجهی مسلمش اینه که اندازهی ال سی دی کوچیکتر باشه . و دوربین انقدر مهمه؟؟ |
RE: انتخاب لپ تاپ - Breeze - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۳ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: شما باید انتظاراتتون رو از لپ تاپ مشخص کنین مثلا برای خیلیها از جمله خودم وزن لپتاپ خیلی مهمه که خب نتیجهی مسلمش اینه که اندازهی ال سی دی کوچیکتر باشه . و دوربین انقدر مهمه؟؟ شما درست میگید.. برای منم وزنش خیلی مهمه چون تقریبا باید اکثر اوقات همراهم باشه نه دوربین اونقدر مهم نیست ولی مهمه ![]() |
انتخاب لپ تاپ - انرژی مثبت - ۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ب.ظ
بد نیست یه سر به این لینک هم بزنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
انتخاب لپ تاپ - انرژی مثبت - ۲۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ
یکی از دوستام می خواد لپ تاپ بخره یکی از گزینه هاش toshiba r835 هستش می خواستم بدونم کسی برند توشیبا داره که بگه خوبه یانه؟ و این که بهش ایسوز هم پیشنهاد کردن به نظرتون کدوم بهترن؟ |
انتخاب لپ تاپ - fatima1537 - 23 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ
من حدود ۵-۶ سال پیش از توشیبا تعریف منفی شنیدم و لی گفته میشه asus خوبه.ونسبت به امکانات و ویژگی هایی که داره (مثل مدل cpuو مقدار ram و کارت گرافیک)قیمتش مناسبتر از لپ تاپهای dellوsonyوhp هست توی انتخاب لپ تاپ،همراه داشتk سی دی های درایور و سیستم عامل original هم مهمه |
RE: انتخاب لپ تاپ - alime - 23 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: من حدود ۵-۶ سال پیش از توشیبا تعریف منفی شنیدم و لی گفته میشه asus خوبه.ونسبت به امکانات و ویژگی هایی که داره (مثل مدل cpuو مقدار ram و کارت گرافیک)قیمتش مناسبتر از لپ تاپهای dellوsonyوhp هستچرا سیستم عامل original مهمه، چرا الکی واسش پول بدیم؟! |
RE: انتخاب لپ تاپ - Bache Mosbat - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ ب.ظ)alime نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: من حدود ۵-۶ سال پیش از توشیبا تعریف منفی شنیدم و لی گفته میشه asus خوبه.ونسبت به امکانات و ویژگی هایی که داره (مثل مدل cpuو مقدار ram و کارت گرافیک)قیمتش مناسبتر از لپ تاپهای dellوsonyوhp هستچرا سیستم عامل original مهمه، چرا الکی واسش پول بدیم؟! چون واقعا فرق داری کارایی روی اریجینال و غیر اریجینال! |