کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - نسخهی قابل چاپ |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۸ ب.ظ
اون تعداد ضربها کدوم سوال منظورتونه؟!! |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - mmpf - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۴۵ ب.ظ
همون که ضرب مختلط رو داده بود ؟گفته بود اگه بخواهیم ضرب مختلط که یه فرمول هم داده بود انجام بدهیم با روش تقسیم و غلبه چند تا ضرب لازم. در مورد اون مرتب سازی هم من هم بر اساس radiax sort . مرتبه N رو زدم . ولی شکم اینجاست که تو اون تست گفته بین n عدد که در فاصله ۰ تا n^2 -1 است .؟ در مورد اون heap هم حذف عنصر iام ومرتب سازی تو logn بر اساس تستی که تو ۸۷ یا ۸۸ مهندسی کامپیوتر دادند . راستی چند نفر مدیریت رو ۱۰۰ زدند؟ |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - sadegh_ke - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۶ ب.ظ
کسی دفترچه آی تی رو نمی تونه گیر بیاره؟ من پسفردا باید برم سربازی. فکر میکنین اگه فردا برم حوزه امتحانی دفترچه رو بدن؟ |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - Maryam-X - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۰ ب.ظ
جواب ضرب مختلط ۳t(n)=n^log 3, میشه همون روش ضرب اعداد بزرگه که با ۳ ضرب حل میشه |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ ب.ظ
من این ضرب مختلط رو ندیدم!!!! اون مرتب سازی رو هم همینطور!!!!!! ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ۱qazxsw2 - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من این ضرب مختلط رو ندیدم!!!! شما علوم امتحان دادین یا آیتی؟ اینا سوالای آیتیه ها |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ
وای ممنون که گفتین من از بس این پست اون پست باز کردم کاملا قاطی کردم! فکر کردم دارین در مورد سوالای تخصصی هوش حرف میزنید!! |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ۱qazxsw2 - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: وای ممنون که گفتین من از بس این پست اون پست باز کردم کاملا قاطی کردم! منم یه لحظه قاطی کردم گفتم چطور ممکنه یه نفر هر سه رشته رو امتحان داده باشه!! |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۱ ب.ظ
لابد طی الارض کردم! |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - mmpf - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۰ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: جواب ضرب مختلط ۳t(n)=n^log 3, میشه نه اونی که شما میگین x+y) (w+z)-xw-yz) .. ولی تو تقسیم وغلبه ۴ بار عمل تقسیم انجام میدیم که میشه( T(n)=4T(n/2که مرتبه اون هم میشه N^2 در ضمن اون سوال مهندسی نرم افزار که گفته بود کدام یک از گزینهها مربوط به طراحی نیست که هیچ کدام هم تو گزینه هاش داشت رو چی زدین؟ |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - it866 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۲ ق.ظ
اون سوال هیپ جوابش میشه n چون برا پیدا کردن عنصر به n نیاز داریم وبرا حذفش logn پس جواب میشه n در مورد سوال هم ارزی پایگاه اون دو تا هم ارز هم بودن پس این گزینه نادرست و جواب سوال هست |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - bijibuji - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۲ ق.ظ)it866 نوشته شده توسط: اون سوال هیپ جوابش میشه n چون برا پیدا کردن عنصر به n نیاز داریم وبرا حذفش logn پس جواب میشه n برای پیدا کردن عنصر، اگر هیپ با استفاده از لیست پیوندی نمایش داده شده باشه، به n نیاز دارید. در آرایه میتونید به عنصر iام با زمان ایکی ثانیه دسترسی داشته باشید پس می شه همون log(n نقل قول: در مورد سوال هم ارزی پایگاه اون دو تا هم ارز هم بودن پس این گزینه نادرست و جواب سوال هست این هم فکر کنم که تحلیل تون نادرسته. چون در مورد دومی، B دترمینان بود. ولی در اولی B دترمینان نبود. پس اون دو هم ارز نبودن و گزینه هم گفته بود که هم ارز نیستند. پس گزاره بیان شده صحیح و گزینه جواب این نبود. |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - it866 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۴۰ ب.ظ
راستی ایا پایگاه که گفته بود جبر رابطه ای با حساب رابطه ای تاپلی قدرت بیانیشون معادل هم است درسته.گزینه ۳ |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ۱qazxsw2 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۰ ب.ظ
بله اون سوال پایگاه داده که یک گزینه هم ارزی داشت همونطور که bijibuji گفت هم ارز نیستن . |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - mmpf - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۰۱ ب.ظ
من اون سوال رو گزینه که گفته بود اگر ۳nf باشد وتمام دترمینانها در ... !پس bcnf است رو زدم شما چی زدین؟ |