|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخهی قابل چاپ |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)GHAYYARI نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ)saminmir نوشته شده توسط: ;(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: چی؟ نه ۲۰ بود البته ایشون شاگرد سوم کلاس بودن و معدلشون ۱۶/۵ بود |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shakhab - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ
بچه ها خواهش می کنم یه نظر بدید ، می خوام ببینم اصلا امید داشته باشم یا نه (۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ)shakhab نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون من رتبه ام چی میشه ؟ ( نمی دونم تخصصی و مشترک رو چطوری باید حساب کنم ) |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - هنا - ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ
درصد های من مشترک ۱۲ مدیریت ۷۳ پایگاه ۳۸ هوش ۳۳ سیستم عامل ۳۸ معماری۵ زبان سفید به نظرتون رتبه من حدود چند میشه بچه ها؟:
|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - nazibahar - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
زبان: ۰ مشترک: ۳۵/۵۵ تخصصی: ۲۷/۷۸ معماری:۱۳/۸۸ به نظرتون رتبم چند میشه؟؟!! |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - majid67110 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ
زبان : ۳/۳۳ مشترک : ۱۸/۸۷ تخصصی : ۴۸/۱۵ معماری : ۱۳/۸۹ بچه ها خواهشا یکی بگه حدود رتبه من چی میشه ؟ خیلی از مشترک میترسم. |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - zeinab - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: زبان ۳۵% اینجوری که شما میگین حتما من غیر مجاز میشم!!
|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - ehsan0072 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ
البته دوستان درصد های مدیریت و زبان امسال از سال پیش ارزشش کمتر شده چون پارسال غیر مشترک ها همه ضریب ۱ بودن و تازه ۲تا سوال سیستم عامل هم حذف شد و درصد ها اومد بالا!بنظر من امسال کسایی که زبان و مدیریت ضعیف تری دارند تو رقابت زیاد عقب نخواهند افتاد!اینو به نسبت تخمین رتبه با مقایسه درصدهای پارسال میگم و با توجه به سختی%۱۵-۱۰ مشترک ها و حتی تخصصی ها که غیر سیستم عامل بنظرم هوش و پایگاه مفهومی تر از ۹۱ و با توجه به گزینه های مشابه زیادی که سوال ها داشت باعث شد درصد خطاها زیاد بشه! |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - pouya sal - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۱۲ ب.ظ)n.daemi نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ)mehrdad_rabbi نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ)n.daemi نوشته شده توسط: زبان:۳۴/۴خیلی عالیه تبریک عرض می کنم من سه سال کنکور دادم شاید فقط یکی دو سوال تغییر کنه نهایتا غلط درسته همین این و گفتم دوستان الکی دلخوش نشن البته ببخشین |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - mohammadjavadkho - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
درصد های من: زبان ۳۰ (۱۲ درست و ۹ غلط) مشترک ۳۴ (۱۳ درست و ۸ غلط) تخصصی ۶۱ (۱۲ درست و ۱ غلط) معماری ۷۳ (۹ درست و ۱ غلط) |
|
بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - Mohammad.K - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
بچه ها درصدارو چجوری حساب کنم؟؟ بگید تا منم بگم چه گند بزرگی زدم. ممنون |
|
بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - SoheilGh - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ
این درصدهای من : زبان ۱۴ (اینو دقیق یادم که چند تا سوال جواب دادم) مشترک ۳۵/۵۵ (۱۲ درست ۴ غلط) تخصصی ۵۳/۷۰ (۱۰ درست - ۱ غلط) معماری ۵/۵۵ (۱ درست - ۱ غلط) |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - nazibahar - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط: درصد های من: خیلی عالیه.تبریک میگم رتبه خوبی میارید.احتمالا زیر ۱۰ |
|
بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - mohammadjavadkho - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ
درصد های من: زبان ۳۰ (۱۲ درست و ۹ غلط) مشترک ۳۴ (۱۳ درست و ۸ غلط) تخصصی ۶۱ (۱۲ درست و ۱ غلط) معماری ۷۳ (۹ درست و ۱ غلط) |
|
بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - zibaziba - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ
زبان ۲۵/۵۵ مشترک ۱۵/۵۵ تخصصی ۴۲/۵۹ معماری ۴۷/۲۲ دوستان به نظرتون به شبکه کجا امید هست؟ اصلا امیدی هست؟
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - mohammadjavadkho - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ)nazibahar نوشته شده توسط:ممنون.خدا کنه هر کی زحمت کشید نتیجه ی زحمت هاشو ببینه.(30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط: درصد های من: |