![]() |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - نسخهی قابل چاپ |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mahsa64 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ
سلام من آزاد ارشد نرم افزار قزوین قبول شدم ، به نظر شما دانشگاه آزاد قزوین بهتره یا پیام نور؟ |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - pilyo - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)ali_55 نوشته شده توسط: منم زنگ زدم گفتن برید ثبت نام کنید قبولید تهران مرکز ذخیره شده سلام ali_55 عزیز نتیجه ازمون من اینه نتیجه کلی آزمون ذخیره درانتخاب اول نام رشته / شهر مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / واحد تهران مرکزی هر چه هم این شماره زنگ میزنم جواب نمیدن حالا یعنی من قبولم و میتونم ثبت نام کنم تهران مرکز؟ ممنون میشم جواب بدین مرسی |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - javank20 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ
لطفا اینجا نتایج بزنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - reza_shadow - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ)mahsa64 نوشته شده توسط: سلام از اون حرفا بودا بهترین دانشگاه قزوینه رشته کامپیوتر البته اگه درس خونی برو چون اونجا پوست می کنن..... |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - javank20 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط: من هم قبول شدم علوم تحقیقات مازندران ترازتون چند بود؟؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mnf - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۲ ب.ظ
سلام بچه ها من امروز ۲ بار با مرکز آزمون تماس گرفتم گفت سوالت در مورد ذخیره است گفتم بله گفت تبریک میگم یکشنبه و دوشنبه هفته آینده برو ثبت نام کن. |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mahya-64 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۲ ب.ظ
من هم علوم تحقیقات دماوند قبول شدم |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - sa16ra - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
من هم غلوم تحقیقات گیلان قبول شدم |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - sa16ra - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
من هم علوم تحقیقات گیلان قبول شدم |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - pilyo - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ
![]() بالاخره موفق شدم تماس بگیرم . گفتن ذخیره یعنی قبول، یکشنبه دوشنبه برید ثبت نام کنید. من واحد تهران مرکز قبول شدم حالا چطوری باید ثبت نام کنیم ؟ کدوم سایت؟ حضوری یا اینترنتی؟ لطفا هر کسی در این مورد اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - MONA_STAR - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ)pilyo نوشته شده توسط: دوستان اگه موفق شدید با مرکز آزمون تماس بگیرید، لطفا خواهشا بپرسید که ذخیره های تمام واحدها حکم قبولی دارن یا نه تا همه دوستان از نگرانی در بیان. ممنون. |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - pilyo - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)MONA_STAR نوشته شده توسط:(13 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ)pilyo نوشته شده توسط: mona_star عزیز ، من اصلا واحد نگفتم ... همین که تلفن رو جواب دادن قبل اینکه من چیزی بگم گفتن ذخیره یعنی قبووووول یکشنبه و دوشنبه برید ثبت نام . سراسریه دوست من . تمام ذخیره ها یعنی قبول. موفق باشید |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mahsa IT 2012 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ
منم قبول شدم .دانشگاه ازاد کرمان مهندسی فناوری اطلاعات ساخت وتولید نرم افزار |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - leila_s - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ
دوستانی که نرم افزار مازندران و گیلان و دماوند قبول شدن توروخدا بگن تراز آخرین فرد قبول در اون شهر ها چقدر بود؟برام خیلی مهمه |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - arichoana - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
اسفنجم انقدر جذب نمیکنه که دانشگاه آزاد داره جذب میکنه |