زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ق.ظ
واااای من اگه انتخاب اولم قبول نشم چی میشه؟ Sent from my C5302 using Tapatalk |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - k1.technology - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ق.ظ
خوشم میاد همه خوابن ما داریم از دیشب مقاومت میکنیم کمتر از ۱۰ ساعت دیگه .... |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ق.ظ
منم حاضر |
Re: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ق.ظ
سلام صبح بخیر .بچه ها نیومد چیزی ؟ !!! من صبح شنبه ساعت ۶/۳۰ باید برم سر کار از اخرین دقایق واسه خواب استفاده کنم ، الان بخوابم ۱۰-۱۱ بیدارم ولی اونموقعم نیومده هنوز مطمنم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ق.ظ
به به دوستان شب نشین! من که ساعت ۱۱ راحت خوابیدم! زودتر از ساعت دو نمیاد راستی خداحافظی چیه؟ ایشاالله همین جا بریم تو قسمت ارشد، به همدیگه کمک کنیم. اخبار الان گفت امروز میاد مطمئن باشید. |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ق.ظ
این خانومایی که مورد ظلم و ستم قرار گرفته بودنو هروروز ۶ صبح مامانی بیدار شون می کرد الان کجان ؟؟؟ |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ق.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: این خانومایی که مورد ظلم و ستم قرار گرفته بودنو هروروز ۶ صبح مامانی بیدار شون می کرد الان کجان ؟؟؟خخخخخخخخخخخخخخ آقا احمد انگاری از جونت سیر شدی؟؟ |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ق.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:نه آخه دیروز یه جوری از کارو ظلمی که تو کشور بهشون وارد شده حرف می زدن که انگار دارن همزمان خرج ۵ تا خونواده رو با هم می دن.الانم که همشون تخت خوابن ما هم که از بس ۶ بیدار شدیم بدن عادت کرده خودکار بیدار میشه چه تو مرخصی باشی چه نباشی.باید ۲ ساعت بگذره تا مغزمون یادش بره سیستم قبلو(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ق.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: این خانومایی که مورد ظلم و ستم قرار گرفته بودنو هروروز ۶ صبح مامانی بیدار شون می کرد الان کجان ؟؟؟خخخخخخخخخخخخخخ |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ق.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ق.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:نه آخه دیروز یه جوری از کارو ظلمی که تو کشور بهشون وارد شده حرف می زدن که انگار دارن همزمان خرج ۵ تا خونواده رو با هم می دن.الانم که همشون تخت خوابن ما هم که از بس ۶ بیدار شدیم بدن عادت کرده خودکار بیدار میشه چه تو مرخصی باشی چه نباشی.باید ۲ ساعت بگذره تا مغزمون یادش بره سیستم قبلو(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ق.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: این خانومایی که مورد ظلم و ستم قرار گرفته بودنو هروروز ۶ صبح مامانی بیدار شون می کرد الان کجان ؟؟؟خخخخخخخخخخخخخخ مرخصی خدمت یا کار؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - k1.technology - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ق.ظ
یه جوری گفتن ظلمو ستم من یاد کذت بینوا افتادم ... |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ق.ظ
تو ایران به همه ظلم میشه زن و مرد نداره نتایجا بزنم دیگه خسته شدیم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ق.ظ
سلام... شما میگید امروز میاد؟!! من این چند روز دیگه کم مونده مشکل قلبی پیدا کنم.. حالا خدا کنه قبول بشیم.. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ق.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:-----------------------(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ق.ظ)overactive نوشته شده توسط: سلام...انشااله قبولین انشاءالله |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farhadariaei - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ق.ظ
دعای امام زمان، برای برآورده شدن حاجتها بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیمِ. «أنْتَ اللهُ الَّذی لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُبْـدِئُ الْخَلْقِ وَمُعیدُهُمْ وَأنْتَ اللهُ الَّذی لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُدَبِّـرُ الْاُمُورِ، وَ بٰاعِثُ مَنْ فِی الْقُبُورِ، وَ أنْتَ اللهُ الَّذی لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ الْقٰابِضُ الْبٰاسِطُ، وَ أنْتَ الله الَّذی لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، وٰارِثُ الْأرْضِ وَمَنْ عَلَیْهٰا. أسْئَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذی إذٰا دُعیتَ بِهِ أجَبْتَ، وَإذٰا سُئِلْتَ بِهِ أعْطَیْتَ وَ أسْئَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ أهْلِ بَیْتِهِ، وَ بِحَقِّهِمُ الَّذی أوْجَبْتَهُ عَلیٰ نَفْسِکَ أنْ تُصَلِّیَ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ ٰالِ مُحَمَّدٍ، وَ أنْ تَقْضِیَ لی حٰاجَتی، السّاعَةَ السّاعَةَ، یٰا سَیِّدٰاهُ، یٰا مَوْلٰاهُ، یٰا غِیٰاثٰاهُ، أسْئَلُکَ بِکُلِّ اسْمٍ سَمَّیْتَهُ بِهِ نَفْسَکَ، وَاسْتَأْثَرْتَ بِهِ فی عِلْمِ الْغَیْبِ عِنْدَکَ أنْ تُصَلِّیَ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ ٰالِ مُحَمَّدٍ، وَ أنْ تُعَجِّلَ خَلٰاصَنٰا مِنْ هٰذِهِ الشِّدَّةِ، یٰا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَالْأبْصٰار، یٰا سَمیعَ الدُّعٰآءِ،إنَّکَ عَلیٰ کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ، بِرَحْمَتِکَ یٰا أرْحَمَ الرّاحِمین؛ به نام خداوند بخشندة مهربان تو آن خدایی هستی که جز تو معبودی نیست؛ آغازگر و بازگردانندة آفریدگان هستی و تویی آن خدایی که جز تو معبودی نیست؛ تدبیر کنندة کارها هستی و هر که را در قبرهاست، برمیانگیزی؛ تو همان خدای یکتایی هستی که جز تو معبودی نیست؛ تنگ گیرنده و گسترانندة هستی و تو آن، خدایی هستی که جز تو معبودی نیست و وارث زمین و ساکنان آن هستی. از تو درخواست میکنم به واسطة نامت که هرگاه بدان خوانده شدی، پاسخ دادی و هرگاه بدان وسیله از تو درخواست شده، عطا کردی و به حقّ محمّد و اهل بیت او و به واسطة حقّی که برای ایشان بر خود واجب ساختهای. از تو درخواست میکنم تا بر محمّد و آل محمّد درود بفرستی و حاجتم را برآورده سازی؛ همین ساعت، همین ساعت ای آقای من؛ ای مولای من؛ ای فریادرس من؛ از تو میخواهم به واسطة تمامی نامهایی که خویشتن را بدان نامیدهای و آن را در دانش پنهانیت نزد خود نگه داشتهای؛ که بر محمّد و آل محمّد درود بفرستی و در رهایی ما از این گرفتاری و سختی شتاب کنی. ای دگرگونکنندة دلها و چشمها؛ ای شنوای دعا؛ به راستی که تو بر هر چیزی توانا هستی؛ به واسطة رحمتت ای مهربانترین مهربانان». |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ق.ظ
اخبار ساعت ۷ رادیو گفت امروز میاد. |