در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
مورد داشتیم طرف رتبه کنکورشو با *۱۴۱*وارد کرده گوشیش شارژ شده!!!!! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - explorer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ
آقا یکی بیاد دسته منو بگیره کمک کنه از رو صندلی پاشم فک کنم دیکسم زده بیرون |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - eh3an2010 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: مورد داشتیم طرف رتبه کنکورشو با *۱۴۱*وارد کرده گوشیش شارژ شده!!!!! مسخرم نکن!! :ی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - explorer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ
آقا یه روم ساختم اسمش "در انتظار نتایج" بیاد اونجا منتظرم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ
من با مشترک ۱۲ زبان ۲۳ تخصصی۷۰ مدیریت ۵۳ معدل ۱۵/۳۰از دانشگاه آزاد یک کلان شهر !گفتن برو دعا کن شبانه همدان یا کرمانشاه قبول بشی. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - neda_Network - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ
ما امید به قبولی نداریم همه اتنخاب رشتشونم کردن خوشبحالتون بی استرسها |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: آقا یکی بیاد دسته منو بگیره کمک کنه از رو صندلی پاشم فک کنم دیکسم زده بیرونآیا میدانید ما بیشتر عمر خود را نشستهایم؟ آیا نمیخواهید به جمع کثیر افراد دارای ناراحتی ستون فقرات بپیوندید؟ . . . . . اندر تبلیغات اخیر در سیما |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ
زبان ۴۶ مشترک ۱۵/۵۵ تخصصی ۶۲ معماری سفید.... دوستان میگن ۲۰۰ ۳۰۰ من خودم میگم ۱۰۰۰ خورده ای من ۲۵۵ میتونم بیارم؟؟؟ میخوام برم شبانه بوعلی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - atenaa - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ
از این انتظار لعنتی متنفرم سنجش ی حرکتی از خودت نشون بده اقلا |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - metallica.r - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ
به نظر من میاری شایدم روزانه Sent from my LT22i using Tapatalk |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ
نتایج اولیه آزمون ارشد فردا اعلام میشود/ ۴۰۰ هزار نفر مجاز به انتخاب رشته |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: نه بابا توکلی که زنگ نزد کصافطاین بار جواب نداد |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - nasim** - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: من با مشترک ۱۲ شوخی میکنی؟؟؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: نتایج اولیه آزمون ارشد فردا اعلام میشود/ ۴۰۰ هزار نفر مجاز به انتخاب رشتهیعنی منم مجاز شدم؟ |
Re: RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - metallica.r - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: برای نرم افزار تو چه بازه رتبه ای غیرانتفاعی قبول میشه؟ پارسال ۲۲۰۰ هم قبول شد بعدا تکمیل ظرفیت اکثر ثبت نامی ها قبول شدن Sent from my LT22i using Tapatalk |