یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Riemann - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
بچه ها من یه سوال داشتم، به نظر شما من با ۱۰۹ نرم افزار شیراز قبولم؟ البته یه نکته هم بگم که اصلا تو انتخابام شیراز رو نزدم. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saeed313 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
اوضاع مثل اینکه بدجور داغونه ولی در کل توکل به خدا وقتی دفترچه های ثبت نام امسال اومد رفیقم بهم زنگ زد و خیلی خوشحال بود که ضرایب عوض شده...یادمه بهش گفتم این تغییر ضرایب مارو بدبخت می کنه...الان فکر می کنم داره می کنه البته ، من چند وقت پیش یه سرچینگ خفن تو وب زدم و ۸ نفر هم پوشانی برای رتبه های ۱۰۰ به پایین تو نرم پیدا کردم... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - matt2007 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: امکان ۶ نفر هم پوشانی توی هوش هست از رتبه های زیر ۴۲ ؟؟؟؟؟؟چند ساعت دیگه صبر کنید معلوم میشه چند تا نرمی خوب که نرفتن میشناسم ولی راجع به هوش نمیدونم منم ۴۹ شدم تا دیروز میگفتم دیگه نهایت تهران قبولم الان چند ساعته دارم به امیرکبیر فکر میکنم ... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
اقا رضا... شما ۱۳۲ شدی... در چه گرایشی؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: الگوریتم و محاسبات رو زده بودی زهرا جان؟نه عزیزم ،الان کامل براتون میزارم • ۱ - ۲۱۴۰۰ || دانشگاه صنعتی شریف -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه • ۲ - ۲۱۳۹۲ || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه • ۳ - ۲۱۳۹۹ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه • ۴ - ۲۱۳۹۶ || دانشگاه شهیدبهشتی -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه • ۵ - ۲۱۳۹۱ || دانشگاه تربیت مدرس || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه • ۶ - ۲۱۴۰۳ || دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه • ۷ - ۲۱۴۲۲ || دانشگاه صنعتی شریف -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || نوبت دوم • ۸ - ۲۱۴۱۶ || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || نوبت دوم • ۹ - ۲۱۴۲۱ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || نوبت دوم • ۱۰ - ۲۱۳۹۸ || دانشگاه صنعتی اصفهان || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه • ۱۱ - ۲۱۳۸۵ || دانشگاه اصفهان || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه • ۱۲ - ۲۱۴۰۱ || دانشگاه صنعتی شریف -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه || آموزش محور • ۱۳ - ۲۱۳۸۶ || دانشگاه الزهرا/س /-تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه || فقط زن • ۱۴ - ۲۱۳۸۴ || دانشگاه اراک || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - reza6966 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: امکان ۶ نفر هم پوشانی توی هوش هست از رتبه های زیر ۴۲ ؟؟؟؟؟؟رامین بهلولی رتبه ۲۷ هوش Hassakrp رتبه ۳۳ هوش هر دو نفر رتبه شبکه بهتری دارن , فکر کنم اولویت به شبکه بدهند |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ
ممنون زهرا جان لطف کردی |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - reza6966 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: اقا رضا... شما ۱۳۲ شدی... در چه گرایشی؟هوش |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ssmmgg - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ
بچه ها من میگم بیایم یه گروپ وایبری لاینی چیزی بزنیم! اونجا راحت تر میشه صحبت کرد ؟؟؟؟؟؟ نظرای مثبتتون چیه؟؟؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: بچه ها من میگم بیایم یه گروپ وایبری لاینی چیزی بزنیم! اونجا راحت تر میشه صحبت کرد ؟؟؟؟؟؟با ۱۱۰۰ هم میشه وصل شد به اون گروپ؟؟؟؟؟؟؟؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - azarakhsh1986 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
نظر اولیم که ۳ نتایجو میزنن که رد شد :/ یه نظر دیگه میدم خدا کنه اینم رد شه !! البته برای زیر ۱۰۰ ها به نظرم شرایط برای زیر ۱۰۰ ها خیلی سخت تره چون بالای ۱۰۰ هم پوشانی ها شروع میشه و بچه های با رتبه ۵۰۰ام میتونن به روزانه های شهرستان امیدوار باشن ولی زیر ۱۰۰ ها نباید خیلی منتظر دانشگاه خاصی باشن |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ssmmgg - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: بچه ها من میگم بیایم یه گروپ وایبری لاینی چیزی بزنیم! اونجا راحت تر میشه صحبت کرد ؟؟؟؟؟؟با ۱۱۰۰ هم میشه وصل شد به اون گروپ؟؟؟؟؟؟؟؟ ۱۱۰۰ چیه؟؟؟!!! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نازین - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
من با ۳۹۲ کجا قبول می شم؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: ۱۱۰۰ چیه؟؟؟!!! مرفه بی درد نمیدونه ۱۱۰۰ چیه!!؟؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hnarghani - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
حدود ۸ساعت پیش این خبر اعلام شده. نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد فردا اعلام میشود. مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اسامی پذیرفتهشدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد فردا دوشنبه سوم شهریورماه اعلام میشود. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |