![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:مرسی...خوشحالم که دوستای خوبی دارم(22 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: دوستان من در یک اقدامی عجیب و ناباورانه گرایشم رو عوض کردم... ایشالله امسال همه ی بچه های این تایپیک قبول و خوشحال باشند بعد از اعلام نتایج |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
راستی ما آقای دانیال شیر افکن رو به کلی از یاد بردیم.............. |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - samereh - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
بچه ها من از نظریه هیچی نمی فهمم، می شه یه کتاب بهم بگین تا بخونم؟؟؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: راستی ما آقای دانیال شیر افکن رو به کلی از یاد بردیم..............من فقط آقای شیرافکن رو میشناسم.دانیالش رو نمیدونم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - skygirl_00 - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)samereh نوشته شده توسط: بچه ها من از نظریه هیچی نمی فهمم، می شه یه کتاب بهم بگین تا بخونم؟؟؟؟؟؟ کتاب ابراهیم اکبری- نشر علوم رایانه قیمتشم ۷ تومنه. ساده و روون گفته.بخونی را می افتی.هرجند کامل نیست ولی راه می افتی |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)samereh نوشته شده توسط: بچه ها من از نظریه هیچی نمی فهمم، می شه یه کتاب بهم بگین تا بخونم؟؟؟؟؟؟من کتاب پیتر لینز رو دارم...همه که از این کتاب تعریف میکنند...شما از رو چی میخونی؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)samereh نوشته شده توسط: بچه ها من از نظریه هیچی نمی فهمم، می شه یه کتاب بهم بگین تا بخونم؟؟؟؟؟؟قبلا خونده بودم یه کتاب هست که که ابراهیم اکبری نوشته خوب توضیح داده ندیدمش! اما من خودم با کارگهی دارم پیش میرم ![]() (۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: راستی ما آقای دانیال شیر افکن رو به کلی از یاد بردیم.............. بله!! از بعد اون مشکلی که پیش آمده بود و اومدن مانشت دیگر ازشون ارسالی نیست!!؟ امیدوارم بخوبی بقیه راه رو طی کنند (۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: به جای اینا( آمار و محاسبات و مدار و نظریه) بخونم....که مطمئنم تو مدار و نظریه میتونم مانور بدم...یکی از همکلاسی هام هم داره برای مهندسی نرم افزار میخونه هفته پیش یه تیکه ای بهم انداخت که بچه های تنبل میرن آی تی و از ریاضی میترسن...من خودم فقط واسه همین موضوع میخواستم ای تی بخونم اما وقتی وضع ظرفیتش رو فهمیدم همچنین اون دروس حفظی ![]() گفتم عمرااااا همیشه به شوخی دوستایی که ای تی میخوندن میگفتم اخه چی میخونید شما به پای درسای ما که نمیرسه ![]() واسه محاسبات : به نظرم راهیان ارشد مطالب مهم رو گفته زیاد شاخه و برگ نداره |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - moha - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
من یه کم با برنامه ها مشکل دارم بعضی جاهاشو چیکار کنم؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - samereh - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(22 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)samereh نوشته شده توسط: بچه ها من از نظریه هیچی نمی فهمم، می شه یه کتاب بهم بگین تا بخونم؟؟؟؟؟؟من کتاب پیتر لینز رو دارم...همه که از این کتاب تعریف میکنند...شما از رو چی میخونی؟ مقسمی |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - white bird - 23 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)اوژن نوشته شده توسط:حرفاتون بسیار زیباست(22 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:سلام دوست عزیز.(22 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:وای حالا خوبه از مهر شروع کردی...(22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ)amir70 نوشته شده توسط: من که دارم ناامید میشم. کسی اینجا هست که از اول مهر شروع کرده میشه یا همه از تابستون شروع کردن. آخه من از اول مهر شروع کردم خیلی هم خوشحال بودم که دارم خوب پیش میرم. الان مدار منطقی رو تموم کردم و تا ۴ روز دیگه هم سیستم عامل و معماری رو تموم میکنم آیا خیلی عقبم؟ ![]() اقای محسن خوبه که همچنان با تغییر گرایشتون به رتبه ۱ تا ۵ فکر می کنید موفق باشید |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - younes - 23 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ق.ظ
سلام بچه ها بالاخره کتاب سیستم عامل دکتر حقیقتو پیدا کردم ، باور کنید تیکه پارش میکنم ، به خاک وخون میکشمش ، ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - اوژن - ۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط:خیلی ممنون نظر لطف تونه امیدوارم بتونه تاثیر گذاز باشه(22 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)اوژن نوشته شده توسط:حرفاتون بسیار زیباست(22 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:سلام دوست عزیز.(22 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:وای حالا خوبه از مهر شروع کردی...(22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ)amir70 نوشته شده توسط: من که دارم ناامید میشم. کسی اینجا هست که از اول مهر شروع کرده میشه یا همه از تابستون شروع کردن. آخه من از اول مهر شروع کردم خیلی هم خوشحال بودم که دارم خوب پیش میرم. الان مدار منطقی رو تموم کردم و تا ۴ روز دیگه هم سیستم عامل و معماری رو تموم میکنم آیا خیلی عقبم؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - شاپری - ۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: [quote='amir70' pid='136858' dateline='1350109820'] حالم از آمار بهم میخوره................ چقدر فرمول!!!! سر کنکور چطور این همه فرمول یادم بیاد ![]() من منتظر نتیجه دانشگاه آزاد بودم... تقریبا تازه شروع کردم. هیچیم تموم نکردم از شمام عقب ترم امیدم به خداست |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - آلبالو - ۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ق.ظ
چقدر شلوغ پلوغه! آدم یه روز نیاد دیگه از تاپیک جا میمونه. ![]() و اما.... (۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: دوستان من در یک اقدامی عجیب و ناباورانه گرایشم رو عوض کردم...نشان از اراده ی بالات هست هر گرایشی که هستی موفق باشی (۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۳ ب.ظ)kimiya_496 نوشته شده توسط: 1-بین مقسمی و پوران کدوم واسه این درس بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟علاوه بر تمرینای clrs ،مقسمی بخونی یه خرده روون تره از پوران. مهم های آمار (به نقل از خود آقای طورانی) : ((مباحث براورد نقطه ای و آزمون فرض)) که میشه فصل ۵ آمار پارسه (۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ)شاپری نوشته شده توسط: حالم از آمار بهم میخوره................ چقدر فرمول!!!! سر کنکور چطور این همه فرمول یادم بیادحالا مثلا ریاضی مهندسی خیلی شیرینه؟! فرمولایی که بیشتر مشکل داری رو دسته بندی کن یه جا بنویس که خوندنش راحت تر باشه و البته تکرار و تکرار و باز هم تکرار. (۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط: دوستان هیچ کتابی مثل کتاب پارسه تالیف دکتر علی نوراله برای این درس کامل نیستش.من ۷-۸ کتاب مختلف نظریه دارم ولی انصافا پارسه خیلی خوبه واسه کنکور. نظریه مقسمی اینقدها هم غلط نداره ها! کتاب خوبیه در کل.اگه با یه کتاب دیگه هم در کنارش خونده بشه(واسه جواب بعضی تستا)دیگه تکمیله. (۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: کتاب ابراهیم اکبری-ساده و روون گفته.بخونی را می افتی.هرجند کامل نیستواسه کسی که نظریه بلد نیست و میخواد شروع کنه به یادگیری، این بهترین کتابه (۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)samereh نوشته شده توسط: بچه ها من از نظریه هیچی نمی فهمم، می شه یه کتاب بهم بگین تا بخونم؟؟؟؟؟؟نهایتا هر کدومو که میخونی فقط از تمرینات لینز غافل نشو. وای دیر شد! میرم بخوابم! |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ق.ظ
سلاممممممممممممممممممممممممم دلم واستون تنگ شده بود بابا با معرفتا اینجاکسی نمی گه این مهران چی شده مرده زندست کجاسـتتتتتتتتتت الان خسته م فردا میام میترکونم |