زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: می خوام امشب نخوابم .کاملا موافقم، امایه مشکلی وجود داره: دل انگیز من تعجب میکنم این صحبت ها رو می شنوم. به خدا دارید پادشاهی میکنید تو این مملکت. نه سربازی دارید نه کار سخت میکنید. یک سر به اگهی های روزنامه بزنید. یک مشت کارهای خر حمالی زده به چند نفر آقا |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: می خوام امشب نخوابم .کاملا موافقم، امایه مشکلی وجود داره: اولا که مهرانگیز بعدشم تبعیض هایی که علیه زنان وجود داره رو هم ببینید |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مهرانگیز - ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:شما میخایید منو اعصبانی کنید؟؟ این از اینکه واسه بار دوم اسممو اشتباه میگی(خوبه فارسی نوشتم)، از اونطرفم هی این حرفتونو تکرار میکنید!!!(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:دل انگیز من تعجب میکنم این صحبت ها رو می شنوم.(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: می خوام امشب نخوابم .کاملا موافقم، امایه مشکلی وجود داره: ما داریم پادشاهی میکنیم!!! یعنی اگه بخام حرف بزنم....ولی نمیزنم. |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: خب بچه ها امشب دیگه شب آخره بیاین از هم خدافظی کنیم .چرا خداحافظی...؟؟ از مهر میریم تو بخش کارشناسی ارشد فعالیت میکنیم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
خوب شما مدرک و دلیل بیار که بهت ظلم شده اخه کاری نمیکنید من تعجب میکنم حمالی ها میدید پسرها رو انجام بدن جدیدا هم پسرها همه شدن زن ذلیل اون موقع مال مادربزرگ های قدیم بود که تو اب یخ لباس میشستند و نان درست میکردند الان که ماشین ظرف شویی و لباس شویی و هزار کوفت اومده |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - k1.technology - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
اسمی از خداحافظی نیارین که اشک من در میادا بس که من بهتون وابسته شدم ای خدا ای فلک ای روزگار همش خنجری خنجری خنجری خنجری بیا ب دادمون برس.. |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:اره خوبیش این بود که همه مون رقیب بودیم . ولی اینقد رفیق بودیم که اصلا به چشم نیومد .(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: خب بچه ها امشب دیگه شب آخره بیاین از هم خدافظی کنیم .چرا خداحافظی...؟؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - n268 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ
بچه ها نتایج چه ساعتی میاد؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - virtual girl - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
از خداحافظی بیزارم به من سلام نکن ... خب من که ازاینجاتا هفت آسمون دلم گرفته از عصری همش نمیونم دردم چیه همش بغض وگریه ام شمام خدافظی را انداختین الان دارم زارمیزنم تورختخوابم .. میخام تموم شه همه چی ..دیگه نفسی برام نمونده[/php] .. این کابوس لعنتی .. استرسا.. حتی دلم میخاد دیوارای این مانشت رو خط خطی کنم ^-^ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:اره خوبیش این بود که همه مون رقیب بودیم . ولی اینقد رفیق بودیم که اصلا به چشم نیومد .(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: خب بچه ها امشب دیگه شب آخره بیاین از هم خدافظی کنیم .چرا خداحافظی...؟؟ کاش همه جا افرادی مثل شما بود راستش حالا حس دلتگی برای همه شما هاست بیاین هر جای خوب هم که قبول شدین اینجا رو فراموش نکنین |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ
یه سوال اگر الان یه جا قبول بشیم بعد بریم یا نریم توی تکمیل شرکت کنیم یه جا بیاریم این میسوزه؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ
من میگم تا ظهر میاد |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - تلاشگر - ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ
منم بخاطر شما بیدار میمونم میخوام ببینم دوستان چیکار کردن اگه جواب اومد بگید چی قبول شدید لطفا براتون دعا میکنم امیدوارم موفق بشید |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
من میگم شایدم بیاد راستی قراره چی بیاد من یادم رفته؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sand - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ
منم از خداحافظی بدم میاد اصلا زوده برای خداحافظی تازه شاید بعضی هامون هم کلاسی هم شدیم....ایشالاه |