در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - chahianm - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: بلاخره یکی تو سنجش بیدار شد و یه اطلاعیه زد. اگه بیدار بشن اول از همه باید آدرس غرفه رو حذف کنن از صفحه اول از دیشب دیگه نمایشگاه تموم شده |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ
تازه با ۱۴۷شبانه اصفهان ؟!!!؟؟؟؟!!؟؟!!!!!! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: من گرایش ارشدم طراحی شهریه چرا اسم منو گذاشتی اون بالا |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - chahianm - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ
من قبلا توی دفتر تلفن آخر تقویم ۹۳ یه شماره دیدم که واسه اعلام نتایج سازمان سنجش قبل از قرار گیری درسایت بود اما گمش کردم کسی چنین چیزی نشنیده؟یا ندیده؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: خب پس به دلایل امنیتی اصفهانو بالاتر از صنعتی میزنم. بعد از دانشگاه های تهران شیراز بهتر از بقیه است |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - master of net - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه با رتبه ی ۱۴۷ تجارت ،کجا میشه قبول شد؟؟؟ نسیم تورو خدا ۱۴۷ شدی؟ درصداتو میگی؟ از کجا فهمیدی؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - nasim** - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه با رتبه ی ۱۴۷ تجارت ،کجا میشه قبول شد؟؟؟۱۴۷ شدید؟! نه!هنوز که رتبه ها نیومدهدارم سعی میکنم جذبش کنم راستی دانشگاه اصفحان بالاتره؟ یا تبریز؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hamid88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ
شاید فردا بیاید شاید ......................!!! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان IT ترتیب درست چیه؟بلکه هم رتبت شد ۱ زدی شریف یه سره رفتی یه چند ساعت صبر کن |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - eh3an2010 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: جدیدا وقتی کارت شارژ میخرم بغض گلومو میگره آخه یاد رتبه کنکورم میفتم!! ۶۶۹۱ ۲۷۵۶ ۲۶۳۵ ۹۱۵۳ بزن به مرادت بررسی! :ی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ehsan_haqdoost - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: خب پس به دلایل امنیتی اصفهانو بالاتر از صنعتی میزنم. اگه به فکر کار کردن هم هستین، دانشگاه های تهران رو تو اولویت بذارین |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - master of net - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ
خوب تو آیتی اصفهان بالاتره دیگه و نیز کامپیونر |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه با رتبه ی ۱۴۷ تجارت ،کجا میشه قبول شد؟؟؟۱۴۷ شدید؟! اصفهان بهتره |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - nasim** - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه با رتبه ی ۱۴۷ تجارت ،کجا میشه قبول شد؟؟؟ نه !از یکی پرسیده بودم(مشاور)گفت بین ۱۲۰ تا در بدترین حالت ۱۸۰ حالا من دارم ۱۴۷ رو جذبش میکنم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - هانی الرضا - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ
صفحه ۵۴؟؟ نه!!! پاشین برین درس بخونین بابا! من CLRS رو یه دور زدم امروز، خیلی کیف داد! احتماله دیگه، دنیا رو چی دیدی؟! مهم اینه که همیشه آماده باشیم! |