تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - chahianm - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:  بلاخره یکی تو سنجش بیدار شد و یه اطلاعیه زد.
البته نه واسه ما Sad

اگه بیدار بشن اول از همه باید آدرس غرفه رو حذف کنن از صفحه اول
از دیشب دیگه نمایشگاه تموم شده

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ

تازه با ۱۴۷شبانه اصفهان ؟!!!؟؟؟؟!!؟؟!!!!!!

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  من گرایش ارشدم طراحی شهریه Smile

یعنی شهر طراحی میکنین ؟ Big Grin

یه پروژه بدن شهر طراحی کنین که ۷۰ سالتون میشه که Big GrinBig Grin ها ها Big Grin

چرا اسم منو گذاشتی اون بالاHuh

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - chahianm - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ

من قبلا توی دفتر تلفن آخر تقویم ۹۳ یه شماره دیدم که واسه اعلام نتایج سازمان سنجش قبل از قرار گیری درسایت بود
اما گمش کردمSad
کسی چنین چیزی نشنیده؟یا ندیده؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:  خب پس به دلایل امنیتی اصفهانو بالاتر از صنعتی میزنم.
حالا یه سوال دیگهTongue
خوارزمی و خواجه نصیرو بزارم بعد از اصفهان و مشهد و شیراز دیگه آره؟؟؟

بعد از دانشگاه های تهران شیراز بهتر از بقیه است

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - master of net - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:  بچه ها کسی میدونه با رتبه ی ۱۴۷ تجارت ،کجا میشه قبول شد؟؟؟

نسیم تورو خدا ۱۴۷ شدی؟ درصداتو میگی؟ از کجا فهمیدی؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - nasim** - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:  بچه ها کسی میدونه با رتبه ی ۱۴۷ تجارت ،کجا میشه قبول شد؟؟؟
۱۴۷ شدید؟!

فکر کنم دانشگاه اصفهان بشه شبانه آورد.

نه!هنوز که رتبه ها نیومدهUndecidedدارم سعی میکنم جذبش کنمBig Grin
راستی دانشگاه اصفحان بالاتره؟ یا تبریز؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hamid88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ

شاید فردا بیاید
شاید
......................!!!

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  دوستان IT ترتیب درست چیه؟

صنعتی شریف (آموزش‌محور)
علم و صنعت (پژوهش‌محور)
خواجه‌نصیر (پژوهش‌محور)
تربیت مدرس (پژوهش‌محور)
شهید بهشتی (پژوهش‌محور)
اصفهان (پژوهش‌محور)
بلکه هم رتبت شد ۱ زدی شریف یه سره رفتی
یه چند ساعت صبر کن

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - eh3an2010 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:  جدیدا وقتی کارت شارژ میخرم بغض گلومو میگره آخه یاد رتبه کنکورم میفتم!!

میشه برا منم یه کارت شارژ بخری تا ببینم چطوری یاد رتبت میفتی Smile
همراه اول باشه لدفن

۶۶۹۱ ۲۷۵۶ ۲۶۳۵ ۹۱۵۳
بزن به مرادت بررسی! :ی

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ehsan_haqdoost - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:  خب پس به دلایل امنیتی اصفهانو بالاتر از صنعتی میزنم.
حالا یه سوال دیگهTongue
خوارزمی و خواجه نصیرو بزارم بعد از اصفهان و مشهد و شیراز دیگه آره؟؟؟

اگه به فکر کار کردن هم هستین، دانشگاه های تهران رو تو اولویت بذارین

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - master of net - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ

خوب تو آیتی اصفهان بالاتره دیگه و نیز کامپیونر

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:  بچه ها کسی میدونه با رتبه ی ۱۴۷ تجارت ،کجا میشه قبول شد؟؟؟
۱۴۷ شدید؟!

فکر کنم دانشگاه اصفهان بشه شبانه آورد.

نه!هنوز که رتبه ها نیومدهUndecidedدارم سعی میکنم جذبش کنمBig Grin
راستی دانشگاه اصفحان بالاتره؟ یا تبریز؟

اصفهان بهتره

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - nasim** - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:  

نسیم تورو خدا ۱۴۷ شدی؟ درصداتو میگی؟ از کجا فهمیدی؟

Big GrinBig GrinBig Grin نه !از یکی پرسیده بودم(مشاور)گفت بین ۱۲۰ تا در بدترین حالت ۱۸۰Sad حالا من دارم ۱۴۷ رو جذبش میکنمCool

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - هانی الرضا - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ

صفحه ۵۴؟؟ نه!!!
پاشین برین درس بخونین بابا! Big Grin من CLRS رو یه دور زدم امروز، خیلی کیف داد! Big Grin احتماله دیگه، دنیا رو چی دیدی؟! Big Grin مهم اینه که همیشه آماده باشیم! Big GrinTongue