کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - hosshah - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: این دیپلمات ها که می یان ایران عجب عذابی می کشن اتفاقا من میگم واسه اونا خنده داره و شاید بخندن تنها اتفاق اینه که آبروی ما بیشتر میره |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ
دوسم داره .... دوسم نداره ..... دوسم داره .... دوسم نداره ..... |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ
لطفا منو نخور ! زنم بهم گفت دو دقه صب کن من برم خرید و بیام ! آخر عاقبت لایک ! ایده جالب برای اینکه چکش رو نکوبین رو شصتتون شرح در عکس … من هیچی نمیگم ! تفاوت بله گفتن قلب و عقل ! ) اولین زنی که وارد ماه شد ) (جالبه که اولین زن انوشه انصاری هم بوده ، کدبانوی ایرانی !) فرق مسی و ماری ! ونک ! آخی …! خلاقیت ! شرح در عکس واقعیت … الفاتحه ! خلاقیت با مغز گردو کم کم زمین به این صورت در میاد … ! من بدون مامانم نمیتونم .. ^.^ کاربرد بسته چیپس ! تفریح گربه های اشرافی ! خود شاه پندار ! فست فود میل میکنن ) قسم میخورم دوستت داره ( از آشناییتون خیلی خیلی خوشحال شدم ! پشه ها زمستونا اینجا میرن ! ) ایده جالب و باحال ! پسورد وای فای ، جواب مسئله ریاضیه! حل کن ، حالشو ببر ) پ.ن: سوالش سری فوریه ریاضی مهندسیه ولی حیف شکلش نیس بشه حل کرد |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ
شرح در عکس ! ناخن تمام استیل ویژه دختران ) ممنونم دکی جون ) خیلی هم ریلکس …. ! نمایی زیبا از پله های ترقی بنده ! به نظرت این روستا خوبه بهش حمله کنیم !؟ آخه مگه من چیکارتون کردم قربونش برم بچم چه نازه ! خیلی سوز داره هوا ! سلمونی فَشِن حیوانی ! بابا این جلف بازیا چیه ! دارن عکس میگیرن ازمون ! ای جان ^.^ این گوسفند استرالیایی حدود ۴ سال گم شده بوده ! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ
یکی بخر ، دو تا ببر از راه های ترک اعتیاد به فیسبوک آخیی ناززززززززززی ما کی هستیم ) اعصاب نداره هااا درگیری فکری پر مدعا |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - sahar121 - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ
زندگی برنامه نویسان به روایت تصویر وقتی که من الگوریتمی ۲۰۰ خطی را با ۱۰ خط پیاده میکنم. وقتی که یک کارآموز به من میگوید که برنامه را تست کرده و درست کار نمیکند.(البته این بنظرم بنظرم مناسبتر بود) وقتی که کدی را بدون یکبار تست روی production(محصول نهایی) اجرا میکنید و کاملاً درست کار میکند. وقتی که یک استایل جدید را روی وبسایت اجرا میکنید وقتی که مدیر سیستم دسترسی روت می دهد. - وقتی که بعد از ساعتها برنامه نویسی، اسکریپت تان را برای اولین بار اجرا میکنید. - زمانی که همه در حال تلاش برای رفع باگ ها هستند و شما مشغول رفتن به تعطیلات آخر هفته هستید!!! - زمانی که به من گفته میشود که کدهایم در محصول نهایی(production) از کار افتاده اند. - هنگامی که از شما درخواست می شود کدهای همکار تازه کارتان را کامل کنید!(الزاماً طرف تازه کار هم نباید باشد!) - زمانی که در نهایت(احتمالاً بعد از کلی کلنجار رفتن) اسکریپت بدرستی کار میکند. ۰- وقتی که مشتری میخواهد ویژگی هایی را، ۲ روز مانده به انتقال اصلی محصول(production) اضافه کند.(با اینکه خیلی پیش می آید ولی هنوز متنفرم از این مورد) وقتی که مدیر پروژه بصورت ناگهانی به مانیتور من نگاه میکند. - وقتی که بعد از دوساعت ور رفتن با کد و دیباگ کردن، متوجه می شوید که یک سمیکالون( جا انداخته اید! - وقتی رئیس یا مدیر پروژه، جایزه ای برای تحویل پروژه قبل از deadline در نظر میگیرد. - زمانی که در طی یک ارائه به مشتری، متوجه باگی در برنامه می شوید که مشتری آنرا نمیبیند(یا متوجه آن نمی شود)! - وقتی که میخواهید کدهای بدون کامنتی را که قبلاً نوشته اید را توسعه مجدد بدهید. - زمانی که میخواهید یک باگ رفع شده را به رئیستان نشان دهید. - وقتی مدیر پروژه وارد شرکت می شود؟! - زمانی که دارید تلاش می کنید، باگی را در ۳ بامداد رفع کنید. |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ
تصویر منتشر شده از رونالدوی برزیلی بعد از دریافت سبد کالا واسه شادی آن مرحوم دست و جیغ و هوراااا خیلی هم عالی ، خیلی هم دوست داشتنی . . . مصداق جمله ی : ” مثل سیبی که از وسط نصف کرده باشی ” بفرمایید بالا مدرک حاضره :| باورتون میشه اینو با روزنامه ساختن ؟! باورتون شه ! ما تو دانشگامون اینطوری امتحان میدیما با آت و آشغال این سایه رو پدید آوردنااا ، دمشون گرم . . . واقعا همینطوریه :| خیلی هم عالی ، خیلی هم کارآمد ! الان موندم این یارو شجاعه یا مغز نداره ! مرد باید پستونکشم سیبیل داشته باشه سلام به همه ، این خونه ی ماست که داره آتیش میگیره Love all :| آخه مامانی چرا باید اینجوری عکس بندازیم !؟ قلقلک نده نمیرم نمک بیارما این نمک جریان داره ! در این تصویر معنی واقعی نظم را مشاهده می کنید :lol: گند زده به زندگی حالا راحت دراز کشیده واسه خودش :| عکس مونالیزا میگیرم ۵۰۰ تومن بله عزیزم ، جام بین قاره ای و بین سیاره ای هم میتونه بازی کنه ! ) مسیر پر رفت و آمد جوونای امروزی ! تا حالا همچین پرتغالی دیده بودین !؟ فک کن ، یه همچین برفی ! اگه همه سگ و گربه ها اینجوری بودن ، دنیا گلستون میشد ! هر وقت مامانا حوصلشون سر میره ! خلاقیت ! خلاقیت در اوج بی حوصلگی ! یه روز معمولی … هند ! شکار لحظه ها ! اخیییییییشش چه هوایی … ! ^.^ خود شیر پنداری ! از لحاظ عشق ! من هیچی نمیگم ! اووووووف ! خستم جای پارکم رو گرفته بود ! عکس جالب بدو تا نیومدن یه آزمایش دیگه روی ما بکنن ! خلاقیت جالب ! عجب انسان فداکاری … ئه صبر کن ببینم …! اسم من ، همیشه تنهای تنهاست … ! و باز هم واقعیتی دیگر ! باشه بابا تو خوابیدی ! شرح در تصویر ) عاشقانه های تروریستی ! ) خب بچه ها ، عکسای طنز تموم شد . . . اینبار دعا کنیم واسه شفای همه ی بیماران به ویژه کودکان |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
خدا بهش رحم کنه فک کن یه نفر بیاد و ندونه بالشته سکته می زنه شوخی شوخی با مامور راهنمایی رانندگی هم شوخی مردم داریم اصلا؟! سبد کالاشو پس بدههه کاش مث بچگیامون پاک و ساده بودیم ...! حقیقت محضه وقتی از بابام پول میخوام دانشجوی زرنگ به اینا می گن سوال واسش پیش اومده خو |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ب.ظ
یک هنرمند ساکن لندن با استفاده از مواد غذایی مناظر زیر را خلق کرده و از آن ها عکاسی می کند. به عنوان نمونه در تصویر زیر درختان از کلم بروکلی، ابرها از گل کلم و آب آبشار از شکر درست شده است. روستایی از نان روستای آب نباتی! این روستای کوچک از نوعی شیرینی ساخته شده کلبه هایی از جنس سیر قارچ، برنج و لوبیا دریایی از کاهو صخره هایی از جنس پنیر و درختانی از جنس کاهو جزیره ماکارونی! رودخانه کالباس (سالامی) این اثر هنری از ماست و خیار درست شده دیوار بزرگ چین از جنس آناناس معبد مایاها با فلفل قرمز تاج محل با پیاز انواع محتلف گوشت تصاویری از پشت صحنه و روش کار: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - samaneh@90 - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: زندگی برنامه نویسان به روایت تصویر کلی خندیدم عالی بود!!!!!!!!!!!۱۱ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
عـکسهای زیـر نـویس خـندهدار فـارسی فـیلمهای خـارجی |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ
بابا میتونی اینو درست کنی !؟ بله پسرم ) ^.^ به همین لطافت ! شرح در تصویر ! بازهم شرح در تصویر یکی از واقعی ترین اتفاقاتی که شاهد هستیم همیشه ! این بچه بزرگ بشه این عکسو ببینه ضربه روحی میخوره ! پا تو کفش بزرگان کردن ینی این ! ) کیا از با این جور آدما سرو کله میزنن !؟ تفاوت گریم اینور و اونور ! ) استفاده بهینه از ابزار آلات ! حتما توش قرمه سبزی هستش ! قرار بوده یه چیز جالبی در بیاد ! سیب زمینی زغالی درجه ۱ معاوضه با ۱۰۰ عدد پیتزا خانواده ! گاهی وقتا نباید با بقیه هماهنگ باشی ! برنده بهترین طرح ابتکاری این پست ! ) دمش گرم ! شکار لحظه ها و باز هم ابتکار ! سیر تکاملی پیکان ! تمام هستی به رقص خواهند آمد … اگر سازت عشق بنوازد … چیزی که مینویسید و حالتی که تو اون لحظه دارید ! کیا این بلا سرشون اومده !؟ اینترنت اکسپرور لعنت الله علیه ! کفتر کاکل به سر …. !؟ بابا بیخیال دنیا … ! روباه ماده ! تولدم از این کیکا بیارین لطفا ^.^ تصویر کاملا گویاست ! شرح زندگی ما در یک عکس ! مبتکر بیکار ! آره خدایی :| نوه عزیزم همین یه دونه کوفته قلقلی رو بخور بعد برو خونهتون ! ) شرح در عکس ) آناتومی ) طرح جالب با قیچی ! قشنگ معلومه دعوا ناموسیه ! ) طرح ابتکاری روی یخچال ! فشن حیوانی ! شرح در عکس قیافت وقتی بابات از گوشیت استفاده میکنه چراغ قرمز جدید در ژاپن:دی آقا پلیسه بخدا قصد ازدباج دالیم ما لطفا آرزوهاتو به بازی نگیر...!! ماشینو که بدی دست این دخترکا همین میشه دیگه ! ممنون از دوستاى گُلم که بهم تبریک گفتن واسه خرید جدیدم . . . . . . . . . . . . . . . . . . دقیقا یه شلنگ خریدم عین همین که تو عکسه! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 04 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
غرور شما را قوی نشون میده ولی شادی را ازتون میگیره !! در گذر زمان خلاقیت یعنی کسی می فهمه ؟ خونه رو که میتکونیم! یکی بیاد دل ما رو هم بتکونه… عاقله؟؟ خودکشی تضمینی ! بدون شرح علم اعتیاد به گجت ها ۲ روی زندگی |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
مراقبین امتحانای ما مگه نه خانوما ؟ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 18 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
نون شیرمال ! از محله سرخپوستا جان سالم به در بردیم خلاصه ! شاهکاری دیگر از مهندسین عمران ! برنده بهترین داداش سال ۲۰۱۴ تصویر بعد از سونامی ژاپن ابتکار جالب برای لحظات پر ترافیک ! این تصویری فضایی از کره زمین نیست تصویر کهکشان راه شیری هم نیست ! این عکس ته قابلمه خونمونه که همسن من عمر داره ! نمای جلو ، نمای عقب ! مهربانی … ابتکار جالب اسکرین شات به این میگن !! ) یکی به من بگه اون چرا داره هلکوپتری میزنه اونجا !؟ نترس داداش ! هرکدوم از علامت های زیر حاوی استرس میباشد ! برف بازی به این میگن ! یکی بگه این عکس چه جوری اینجوری در اومده !؟ درسو ول کن بیا بازی کنیم ! الان کدوم بچه ای میفهمه اینا ینی چی !؟ کشتی و کاپیتانش ! چشاتونو ببنیدن فک کنین دارین میاین پایین از اینجا شرح حال ما ! رئیس همراه اول و رئیس ایرانسل روز اول فروردین ! شرح در عکس ! جکایت خیلی از ماها عقل و دل … بهترین چارتی که دیدم … شتر در خواب بیند پنبه دانه ! خسته نباشی قهرمان ) کفش دوکاره ! هوا سرده ! خیلی باحاله ) آخرین تصویر مرحوم ابتکار جالب دلم خواست ارتودنسی ! |