تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - eliiinaz - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  من از همه داغونترم دوستایی که باهاشون میخوندم امسال امتحان دکترا دارن و من اندر خم یک کوچه ام چون دانشگاه برتر خواستم همینBig Grin

نه منظورم وضعیته درسی تا هفته بعد بود... Confused

منم کلی داغونم کلی وقت کم آوردم تازه گاهی حس میکنم شاید یکی تست درست هم تو کنکور نزنم Confused

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - explorer - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط:  سازمان سنجش هم رو اعصاب باشه همیشه!! آخه چرا حوزه ی امتحانی اینطوریه؟ چرا هر دفه یه جا میزارن؟آخه قبل نماز صب باید حرکت کرد خب آدم دیگه سر تخصصی خسته س.

مگه حوزه امتحانی معلوم شده؟؟؟؟؟

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:  این مدرسان عجب آزمون جامعی گرفته. هر چی تحلیل میکنیم بازم تموم نمیشه.
ظهر تا حالا دارم بهش ور میرم تازه مشترک و هوش تموم شده و اومدم سراغ ریاضی هاش.

دو نکته :
نمیدونم چرا این طراح سوال الگوریتم مدرسان ، انقدر به شار بیشینه و پتانسیل و اینجور چیزا علاقه داره. هر آزمونی دیدیم یه دونه از این مدل داده

هنوز موفق به حل یه دونه از مدارهای الکتریکی آزمون جامع مدرسان نشدم برعکس پارسه که هر آزمون حداقل دو تا درست میزنم.
من نمیدونم چرا پارسه واسم سخت تر از مدرسانِ Smile من همون آزمون ۴ شدم یکی ۲ روز بعد پارسه رو اومدم بزنم هی بخودم میگفتم بدبخت شدم. سوالای مدرسان آبکیه Smile انگار هرکس به سوالای آزمونِ خودش عادت داره Smile
امروز تحلیل زیاد کردی. برو اینو جواب بده :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Big Grin

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - alagh - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ

یه سوال میپرسم نخندید!
چه جوری تو مانشت عکس اپلود میشه؟؟

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zahra2012 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ

میشه این سوال معمایر رو جواب بدین ممنون

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - abji22 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:  
(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  ازمون جامع سنجش ای تی کسی اپ نکررررده؟

یکی زحمت بکشه درصدهای منو بحسابه!!!
ساختمان۲ سوال
طراحی یکی
نرم۴
شبکه ۲
هوش۱
پایگاه۱

آبجی خانوم مهندسی از چی میخونین؟!
مدرسان؟
٢٩٦٦؟

بله مدرسان
۲۹۶۶ رتبم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mänu - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:  یه سوال میپرسم نخندید!

منظورت پرسیدن تو قسمت سوالاست؟؟
میخوایی اونجا آپ کنی؟؟

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Saoshiyant - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط:  سازمان سنجش هم رو اعصاب باشه همیشه!! آخه چرا حوزه ی امتحانی اینطوریه؟ چرا هر دفه یه جا میزارن؟آخه قبل نماز صب باید حرکت کرد خب آدم دیگه سر تخصصی خسته س.

مگه حوزه امتحانی معلوم شده؟؟؟؟؟

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - soheila2012 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:  یه سوال میپرسم نخندید!
عکس از سایت دیگه آپلود میشه اینجا فقط لینکش رو میزاری.

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - alagh - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:  
(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:  یه سوال میپرسم نخندید!

منظورت پرسیدن تو قسمت سوالاست؟؟
میخوایی اونجا آپ کنی؟؟
بله اخه میگه ادرسو وارد کنSmile

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  
(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:  
(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  ازمون جامع سنجش ای تی کسی اپ نکررررده؟

یکی زحمت بکشه درصدهای منو بحسابه!!!
ساختمان۲ سوال
طراحی یکی
نرم۴
شبکه ۲
هوش۱
پایگاه۱

آبجی خانوم مهندسی از چی میخونین؟!
مدرسان؟
٢٩٦٦؟

بله مدرسان
۲۹۶۶ رتبم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شماره مدرسان بود آبجی خانومBig Grin

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - soheila2012 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ

بله خب
واسه هر استانی مشخص شده چه شهر هایی هست.
سری به سنجش بزنید.

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - alagh - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط:  

خوب همون تو سایت دیگه چطور آپ کنم؟

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - soheila2012 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ

مثلا این سایت
(الان نگین تبلیغات و این حرفا دارم مثال میزنم) برین و عکس رو قرار بدین بعد کمی صبر کنید که یه آدرس میده همونو اینجا بزارین.

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mänu - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:  
(08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط:  

خوب همون تو سایت دیگه چطور آپ کنم؟

اون قسمت پایین تو فایل پیوست من عکس سوالامو همینجا آپ کردم