خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - samaneh_aftab - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: اومدم کافی نت پس چرا این جواب کنکور ۹۰ ۹۱ باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سحر جون برو به این تاپیک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sara1983 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ق.ظ)arashmobileboy نوشته شده توسط: سلام بچه ها.از شنبه ثبت نام تاخیری شروع شد.من گرایشمو از نرم افزار به هوش تغییر دادم.واسه هر تغییری که بخواین بدین باید ۴۰۰۰۰تومن دوباره واریز کنید.باید عکس و فتوکپی شناسنامه و کارت ملی هم همراتون باشه.واسه انجام کارای ثبت نام تاخیری هرکی باید بره دانشگاه آزاد شهر خودش،یه بخشی به نام رفع نقص گذاشتن سلام لطفا درباره تغییر گرایش بیشتر توضیح بدید یعنی میشه یکی از انتخاب ها را حذف کرد ؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - arashmobileboy - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ)sara1983 نوشته شده توسط: سلام لطفا درباره تغییر گرایش بیشتر توضیح بدید یعنی میشه یکی از انتخاب ها را حذف کرد ؟ سلام. بله میشه.کلا باید از اول ثبت نام کنید.برای هرکاری باید ۴۰تومنو دوباره واریز کنین.زنگ بزنید مرکز آزمون ببینین هنوز مهلت هست یا نه. |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sara1983 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
سلام کسی میدونه سطح کارشناسی ارشد نرم افزار تهران شمال بهتره یا نرم افزار قزوین لطفا زود پاسخ دهید برام مهمه |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zhila67 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
سلام من امروز مدت آزمون مهندسی کامپیوتر رو از مرکز آزمون پرسیدم گفتن حدودا ۳/۵ الی ۴ ساعت میباشد. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط: سلام من امروز مدت آزمون مهندسی کامپیوتر رو از مرکز آزمون پرسیدم گفتن حدودا ۳/۵ الی ۴ ساعت میباشد. آیا مطمئنید؟ آخه پارسال ۱۲۰ مین بود |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zhila67 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:از مرکز آزمون پرسیدم اینم متن سوال و جواب:(06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط: سلام من امروز مدت آزمون مهندسی کامپیوتر رو از مرکز آزمون پرسیدم گفتن حدودا ۳/۵ الی ۴ ساعت میباشد. پیام شما : ۱۳۹۲/۰۳/۰۶ با تشکر از پاسخ شما.اما در کارت آزمون مدت آزمون ذکر نشده اگر ممکن است بفرمایید مدت آزمون کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر چند دقیقه می باشد تا بتوانیم برنامه ریزی کنیم. با تشکر پیام روابط عمومی : ۱۳۹۲/۰۳/۰۶ زمان ازمون حدودا ۳/۵ الی ۴ ساعت می باشد / زمان شروع آزمون نوبت صبح رأس ساعت ۸ و نوبت عصر رأس ساعت ۱۶ خواهد بود./ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Eng_Sara - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ
شوخی کردن حتماً فکر نمیکنم بیشتر از ۲ ساعت باشه!!!! سرعت عمل مهمتر از دانشه یعنی |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zhila67 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: شوخی کردن حتماً فکر نمیکنم بیشتر از ۲ ساعت باشه!!!!من سوال کردم این جواب رو دادن دیگه نمیدونم شوخی میکنن یا جدی میگن |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mrt69 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ
با این مرکز ازمون اصلا در جریان نیست زیاد به حرف هاش توجه نکنید بچه کسی نگفت به نظرتون امسال تراز نرم افزار تحقیقات بالا تر از پارسال (۶۹۰۰) میشه یا پایین تر ؟؟؟ چند درصد باید هر درس رو بزنیم که این تراز رو بیاریم |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sara1983 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ
سلام کسی میدونه سطح کارشناسی ارشد نرم افزار تهران شمال بهتره یا نرم افزار قزوین لطفا زود پاسخ دهید برام مهمه ترتیب انتخاب ها به این صورت بوده ۱)هوش علوم تحقیقات ۲)نرم افزار علوم تحقیقات ۳)نرم تهران جنوب ۴) نرم تهران مرکز ۵)نرم تهران شمال ۶)هوش قزوین ۷)نرم قزوین ۸)اراک حالا میخوام انتخاب تهران شمال را بعد از قزوین ها بیارم چون شنیدم سطح نرم افزار تهران شمال پایین تره لطفا کمکم کنید خیلی برام مهمه زود جواب بدید |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mrt69 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
کلا واحد های تهران و قزوین هر دوشون توی رشته های مهندسی به خصوص کامپیوتر امکانات و اساتیدشون خوبه ولی خوب معمولا ۴ تا واحد اصلی تهران یعنی به ترتیب علوم تحقیقات - جنوب - شمال - مرکز یکم سطحشون از واحد قزوین بالا تره |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sima2 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ
کامپیوتر دانشگاه قزوین از تهران شمال معتبر تره ... علوم تحقیقات و جنوب ولی خیلی معتبرن ولی در سطح قزوین نه بیشتر |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - artink65 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
با منفی دادن هاتون چی رو ثابت کردید و به کجا رسیدید ؟ منطق داشته باشید یکم طرف درخواست سوال های ۹۱ رو میکنه منفی میدین ؟ اونایی که منفی میدن همونایی هستند یه ززمان عشق بوتر و بوت کردن تو چت داشتن من خیلی راحت میتونم منفی هاتونو خنثی کنم دست کم میتونم پست های خودم را لایک بزنم اینطوری |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zhila67 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ
درس زبان در سالهای ۸۹و۹۰و۹۱ درک مطلب نداشت به نظرتون نیاز هستش درک مطلب سالهای قبل ۸۹ رو خوند یا نه؟ |