کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ
علی صادقی در نقش مجری الان درستش میکنم نمو عشق دوچرخه پیر و جوون نمی شناسه والا ابتکارش جالبه من کدوم ترانه ها رو غلط می خوندم ؟؟؟ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 15 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
آدم برفی ژیمناستیک کار |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 20 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ
تفریحات سالم ما خودشو تو دلش جا کرده ! گاهی دلگرمی یک دوست ، آنقدر معجزه میکند که انگار خدا ، در زمین ، کنار توست . . . تست جلیقه ضد گلوله در قدیم ندیما ! شاید باورتون نشه ولی بازم از لحاظ سرما ! شکار صحنه های زیبای طبیعت حس من نسبت به زندگی اینه ! وِی وِی ! چه با نمکه این بچه ^.^ قدیم ندیما چه با صفا بود خونه ها اما الان ….؟ هنرمند سیم پیچ ! غمگین مثل این ! اشیاء رها شده در دریا میتونه یه همچین بلایی سر آبزیان بدبخت بیاره .. :| بچه راست گفته ! مخالف جنس اورژینال ، جنس چینی میشه دیگه ! خدایا هیچکس و تو دنیا گرفتار فقر نکن که اینجوری حسرت بخوره کیس مناسب ازدواج ! خداوند زیباست و زیبایی می آفریند … از لحاظ تمرین خفن ! پسر و دختر در یک روز ! یه همچین موجوداتی هستید ، یه همچین موجوداتی هستیم ! پله های ترقی واسه یه سریا اینجوریه واسه یه سریا اونجوری … بدون شرح ! نوستالژی دهه ۶۰ ! پرایدستان ! ) تخت ویژه دختران خلاقیت در ساخت آدم برفی قهوه خوشحال ! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 22 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ
عـکس هایی از ماجراهای دانشجوی ایرانی |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - ashkan_d13 - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: عـکس هایی از ماجراهای دانشجوی ایرانی اینم اتاق ما: |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 26 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ
کی بود ادعای شاخ بازیش میشد !؟ درگیر افکار اون نارنجی ام که شکست عشقی خورده ! آقایون اگه هدیه میخواید بدید به بانوی توی خونه به این صورت باشه ^.^ درو وا کن با صحبت حلش میکنیم ! یکم سنگین باش زن ، داره عکس میگیره ! اقا اونا فوش بد میدن ! گربه قجری ! نگا نکن اصاب ندارما … حواسم بهتون هست من اینقد میرفتم عقب که میرسیدم نزدیک در حال نکنه لج کنه کارتون پخش نکنه :| شکار صحنه مامان بیا ببین اینا دارن فش میدن :| حوصلم سر رفت …! سیب زمینی سرخ کرده ها رو کجا گذاشته این زنه !؟ هنوز حواسم بهتون هست … ! تبریک سال نو میلادی به سبک باربری ! ببخشین عکس رو کی گرفته و چه جوری !؟ اینم یه نوع خلاقیته ! واقعا دمشون گرم ! فکرشون کجاها که نمیره ! راه کاری ساده برای لذت بردن از زندگی ! اینم یه وسیله که نیازی به توضیح نداره این کنسرو ماهی رو کجا گذاشتن لامصبا … ببخشید ، من میتونم مهریه ام رو بگیرم الان !؟ به این میگن مرد ! ترول خنده دار ! خدایا اینو بذار تو لیست شفا موردش خیلی اورژانسیه )) چاقو و چنگال ویژه مهمان ! )) اسیر اون دست اندازشم ! پیکنیک رفتن پسرا ) |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 27 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
دخترا یاد بگیرین نصف شماست خلاقیت به این میگن خلللللللللللاااااااقیت و باز هم خلاقیت ایرانی چشم دنیا را به خود گرفت ) دوست داشتنی ترین معلم جهان ساندویچ گرفتن من تووی مدرسه آخه حیفم میاد به این یکی بگم گوسفند! والله بیش تر از یه گوسفند میدونه!) |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ ق.ظ
من اینو میبینم ناخوداگاه خنده ام میگیره |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - nasrolah - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: عـکس هایی از ماجراهای دانشجوی ایرانیبه احتمال زیاد دانشگاه شریف من فک میکردم ما آزادی ها اینجوری هستیم نگو بچه شریفم آزادیند. |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
دانشگاه صنعتی اصفهان دانشجو سر کلاس خوابیده استاد هم عاشق همچین سوژه هائیه رفته باهاش عکس یادگاری انداخته خدایی حرکتش خیلی امتیاز داره )) کیا اینطوری بودن واکنش پسرا موقعیکه باباشون میگه اماده شو بریم خواستگاری |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
توی بدترین حال ؛ بازم صداقتِ کودکی خنده میاره روی لب آدم ) مخصوص دهه شصتیای عزیز و دوس داشتنی ) یکی از بزرگترین آرزوهای بچگیم این بود که ۱بار این نون ها بخورم … :| مخصوصا از اون سوپاشون. آخرم نفهمیدیم این گردالی ها چی بود تو سوپشون ) شما یادتون نمیاد تو دبستان اینجوری از ما امتحان میگرفتند! راسشو بگو جرات داری سوار شی؟ ) داشتم هی آمار دختر همسایرو میگرفتم امروز صبح یوهو دیدم پنجره ها رو فیلتر کردن:| |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
کـاریکاتور هـای مـفهومی و پـر مـعنا تکنولوژی: قهرمان واقعی: تکنولوژی: تکنولوژی در بنیان خانواده: نافهمی ! متقلب ناشی ! فقر مالی: خانه های کوچک و ال سی دی های بزرگتر از خانه !: انقراض پلنگ ایرانی: کاریکاتور آلودگی هوا: کاریکاتور پلنگ ایرانی: فقر: کاریکاتور های فقر اجتماعی: انقراض پلنگ های ایرانی: کاریکاتور فهم: درخت: کاریکاتور توهم آزادی کاریکاتور فقر |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - zoltrix_66 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mehdi.m2 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ
این دیپلمات ها که می یان ایران عجب عذابی می کشن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پ.ن: این مطلب طنز نیست ولی وقت نداشتم جای مناسب براش پیدا کنم مجبور شدم به صورت طنز سیاه بیانش کنم!!!!! |