|
|
گروه درسی آبان ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی آبان ماه - NP-Cσмρℓєтє - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: نکته داشتاااااااااا بهتر نگا کنینمن گفتم که برنامه زمانی پیش بینی شده من فک میکنم شما دقت لازم رو مبذول نفرمودید! ![]() ![]()
|
|
گروه درسی آبان ماه - nasser68 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
چهار تا نابغه تحول بنیادی زدن تو کنکور .سال ۹۲ که ما خونده بودیم کلا سیستم سوال ها را عوض کردن و ال آخر .. ، امسال هم که آخر خدمت سربازیم کمکی خوندیم با این تری که زدن کلا باید بیخیال شم. |
|
RE: گروه درسی آبان ماه - Imankhani - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
سلام ضرایب مهندسی کامپیوتر چرا اینجوری شده؟ دفترچرو دیدید؟ سوتیه؟ |
RE: گروه درسی آبان ماه - NP-Cσмρℓєтє - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلام شما یه ۱۵-۱۶ صفحه برید عقب بحث ازونجا شروع شده بهتون توضیح دادن !
|
گروه درسی آبان ماه - behruz_p - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلامصب بخیر!!!! |
|
گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ
نمیدونم چه کاری خوبه، خدایا باز ترس و دلهره گرفتم خودت پشت و پناهم باش، نمیدونم اتفاقای الان آخرش چی میشه شاید صلاحی هست توش ولی نمیدونم چطور خودمو جم و جور کنم،چطوری برنامه بریزم، خودت کنارم باش. کاش هممون عاقبت به خیر شیم |
|
گروه درسی آبان ماه - mcse2010 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ
مهندسی نرم-مدیریت-هوش اینهمه خوندیم یعنی پشمممممممممممممممممممممممممممممممممم مگر توکلی را نبینم من الان موندم ثبت نام کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ تنها باید به این امید بخونیم که بچه های نرم افزار شبکه را انتخاب نکنند اخه ضریب دروش تخصصی هم۲است از شانس ما.ایکاش ضریبش ۴ بود، انوقت میتونستیم بیشتر بخونیم جبران کنیم. دروسی که باید بخونم(ریاضیات (ریاضیات مهندسی، آمار و احتمالات، محاسبات عدد ی، ساختمان های گسسته-نظریه زبان- معماری-مدار منطقی-انتقال داده) تو ریاضی حداقل باید ۲۰ درصد بزنیم تا تهران شانس داشته باشیم!!!!!!!!!!!! معماری را هم که حذف کرده بودم نمیدونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم |
RE: گروه درسی آبان ماه - Imankhani - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:من چیز مرتبطی نمیبینم(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلام
|
RE: گروه درسی آبان ماه - NP-Cσмρℓєтє - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:من چیز مرتبطی نمیبینم(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلام اینجا همه دارن خودشونو تیکه پاره میکنناااااا شما نمیبینی ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نگید تو رو خدا ,من به اندازه ی کافی امروز خندیدم , جیره ی خندم تموم شده!
|
|
گروه درسی آبان ماه - A V A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
حیف اون ۲۵ تومن من راضی نیستم
|
RE: گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: حیف اون ۲۵ تومن۲۵ تومن!!؟!؟! نزدیک ۸۰۰ هزار تومن پول آزمون و کتاب دادیم ولی جدا تکلیف این آزمونا چی میشه؟ |
|
گروه درسی آبان ماه - NP-Cσмρℓєтє - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
باید با موسسات صحبت کنیم از آزمون بعدی که ۲ هفته دیگه هست مثله کنکور ترتیب اثر بدن ضرایب رو! حالا ۲ نفر باشن نماینده شن هم خوبه, ما استقبال میکنیم! |
|
گروه درسی آبان ماه - saranipedram - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
مسخره کردن بی پدرا.مگه ما مسخره اون کثافتاییم؟ هان؟ بچه ها یعنی ۵ هزار نفر پیدا نمیشن واسه شبمه؟.بریم حضوری جلو سنجش پدرشون رو در بیاریم. |
|
گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ
دوستان منم مثل شما اعصابم خورده ولی در حد شخصیت ما فحاشی نیست |
|
RE: گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
بابا چرا همه به این بیچاره رایانش امن میگن رایانش ابری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|