|
|
گروه درسی آبان ماه - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
هرکی نکته رو گرف اعلام کنه
|
RE: گروه درسی آبان ماه - A V A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: بچه های نرم با خوندن فقط شبکه و انتقال داده ...................دو تا درس یه راهش اینه ایتی ها برن سمت تجارت |
RE: گروه درسی آبان ماه - Mahyar.ghi - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:ما ایتیا وضعیتمون خییییییییییییییییییلی بدتر از شما شد تازه شما باید خوشحالم باشید(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:مهندسی نرم هم به فنا رفتش.این همه خوندیمش |
RE: گروه درسی آبان ماه - A V A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: هرکی نکته رو گرف اعلام کنه خدایا صبری عطا فرما
|
RE: گروه درسی آبان ماه - NP-Cσмρℓєтє - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: هرکی نکته رو گرف اعلام کنه بسی شاد شدیم ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
گروه درسی آبان ماه - mcse2010 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
به نظر من یکی از دلایل این کار اینه که بچه های شبکه باید کمی پایه ریاض قوی داشته باشند خصوصا امنیت. از انجائیکه در فنی و حرفه ای چیزی از ریاضی یاد نمی دهند.تصمیم گرفتند بیشتر از بچه های ریاضی و فیزیک دانشجوبگیرند |
RE: گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: هرکی نکته رو گرف اعلام کنهبرنامه زمانی پیش بینی شده!!!!!
|
گروه درسی آبان ماه - behruz_p - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط:داداش منم آی تی هستم(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:ما ایتیا وضعیتمون خییییییییییییییییییلی بدتر از شما شد تازه شما باید خوشحالم باشید(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:مهندسی نرم هم به فنا رفتش.این همه خوندیمش |
|
گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ
نکته داشتاااااااااا بهتر نگا کنین |
RE: گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: به نظر من یکی از دلایل این کار اینه که بچه های شبکه باید کمی پایه ریاض قوی داشته باشند خصوصا امنیت.دلیلشون را قبول دارم تازه متعجبم بودم ولی زمان اعلامش الان باید باشه؟!
|
|
گروه درسی آبان ماه - ریحان - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی آبان ماه - Mahyar.ghi - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: به نظر من یکی از دلایل این کار اینه که بچه های شبکه باید کمی پایه ریاض قوی داشته باشند خصوصا امنیت.مشکله مملکت حل کردن سری فوریه و لاپلاس نیس مشکل مملکت عملی بلد بودنه!!!! |
RE: گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: نکته داشتاااااااااا بهتر نگا کنینمن گفتم که برنامه زمانی پیش بینی شده |
|
گروه درسی آبان ماه - iammiti - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ
من الان که فک میکنم ) اگه وقتمو میذاشتم رو تافل و مقاله الان خیالم راحت بود یه دانشگاه تو ترکیه حداقل اکسپتم کنه )ثبات در این کشور موووووج میزنه اصن ))
|
|
RE: گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ
از اونجاییکه پارسال برف مانع برنامه ریزیشون شد امسال اینطوری نوشتن
|