|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخهی قابل چاپ |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mrg_vb - 29 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ
فوری:: من برای پایگاه داده کتاب پارسه رو گرفتم و می خونم و یه دوری هم خوندمش. یه جا خوندم این کتاب ناقصه ؟!؟! آیا مطلب صحت داره؟؟؟ در صورت درست بودن به منبع خوب معرفی کنید. با تشکر. |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fereshte_b - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط:(29 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ)fereshte_b نوشته شده توسط: سلام دوست جونا منظورم اینه که هرگرایشی قبول شم برام مهم نیست! هرکدوم آسونتر باشه. امنیت خیلییی دوس دارم ولی میدونم خیلی هم سخت تر از بقیس من به دلیل مشغله کاری نمیتونم همه کتابارو بخونم.فقط همونایی رو که بالا زدمو میتونم بخونم. راحت ترین گرایش آی تی کدومه؟؟ ک رو همون تمرکز کنم؟؟ و آیا تو دانشگاه های تهران(آزاد غیرانتفاعی دولتی) پذیرش داره!! در کل میخام هم راحت تر باشه هم پذیرشش بالا که بتونم تهران یا حومه قبول شم ممنون (۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:هه ما مجردا نصفه شب نداریم(29 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:حالا سه ساعت بیخیال اون نصفه شب وقته ی کار دیگست خوب تو چجوری درس میخونی من که خودمو میزنم به خواب عمیق که اذیت نشما........(29 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ)fereshte_b نوشته شده توسط: دوس دارم نصفیرو عصر و نصفی از درسارو نصفه شب ساعت سه بیدار شم تا شیش بخونمینی کلا سه ساعت میخوابی؟ خداروشکر دل یکیو شاد کردم (۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(29 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ)fereshte_b نوشته شده توسط: دوس دارم نصفیرو عصر و نصفی از درسارو نصفه شب ساعت سه بیدار شم تا شیش بخونمینی کلا سه ساعت میخوابی؟ قراره بعد از ظهر ها سه و نیم بخابم تا پنج و نیم اینا و ده و نیم تا سه و نیم نصفه شب میشه چند ساعت؟؟؟ ![]() (۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ)fereshte_b نوشته شده توسط: سلام دوست جونا ممنون نگفتین کدومارو اول بخونم خب پس میگین چیکار کنم؟ آخه میگم وقتی دروس مشترکه حیفه نخونم تو دو تا رشته. حداقل نرم افزار قبول نشم آی تی قبول شم که منابع خوب رو برای دروس زیر میگین بهم؟کتاب تست و اموزش ساختمان داده طراحی الگوریتم هوش سیستم عامل بچه ها؟؟؟؟ گرایش سیستم های چند رسانه ای تو آی تی چیه؟؟؟ درباره چیه؟؟ چرا ضریب دروس مشترکش کمه؟؟ کدوم دانشگاه ها داره!! من تو کارشناسی درسشو داشتم خیلیم دوست داشتم و علاقه دارم هنوزم که هنوزه مطالبشو دونه به دونه و خط به خط یادمه!!! ولی اگه ظرفیت و دانشگاهاش کم باشه نمتونم برم |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Mohammad-A - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ق.ظ)fereshte_b نوشته شده توسط: آخه میگم وقتی دروس مشترکه حیفه نخونم تو دو تا رشته. حداقل نرم افزار قبول نشم آی تی قبول شم کهپیشنهاد میکنم تمرکزتان را روی یک رشته بگذارید. شرایط الآن با شرایط آذر و دی کمی متفاوت هست و شما باید بتونید به دروس مسلط بشید و جمعبندی کنید. در نهایت پیشنهاد میکنم اگر قصد دارید دو تا رشته محک بخورید، روی یکی تمرکز کنید و در هر دو ثبت نام کنید. البته صرفاً پیشنهاد بود
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط: یکی به دادم برسههههههههههههههنظره من اینه که شما نباید با درسای ساده شروع کنی و این کار اشتباهه تابستون وقت از بین بردنه نقطه ضغف هاست یعنی درسایی که ضعیفی رو باید بخونی وقتی درسای رو انتخاب میکنی که بلدی و آسونه یه سیگنال نا خودگاه میره تو مغزت که این رو یا بلدم یا این آسونه (که اینو بلدم خطرناک ترینش هست چون بعد اون هیچی یاد نمیگیری) وقتی ذهنت میگه یا بلدم یا آسونه خود به خود میره رو حالت screensaver کم کم خوابتون میگیره به نظرم حتی اگه نمیخوای بهتون تو تابستون فشار بیاد ترکیبی از درسایی که وقعا بلد نیستین و آسونارو بخونین اگه بخواین فشار بیاد که فقط درسای خیلی سخت یا اونای که بلد نیستین رو بخونین ![]() ساعت خوابتونو درست کنین اگه احتمالا ویس گوش میدین خیلی خواب آوره یه ساعتی گوش کنین که خوابتون نمیاد به محض اینکه خوابتون گرفت یه دوری بزنین یا یه نخ بهمن فیلتر پلاس بکشین خوابتون بپره هر وقت که خوابتون گرفت یه نوشیدنی کافئین دار بخورین درست میشه (چای قهوه نسکافه ....... ) گفتین کتاب خونه درس میخونین اما اگه خونه میخونین اتاقی که توش میخوابین و اتاقی که درس میخونین رو عوض کنین( خیلی تاثیر داره) ممکنه اگه خوابتون میگره چشتون ضعیف باشه وخسته شه سریع و خوابتون بگیره .... به نظرم کارتون درسته یه دو سه روز استراحت کنین بعد درست با برنامه ریزی درست شروع کنین |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - khayyam - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ
سلام به همگی ، دوستان من دوباره به دور رقابت برگشتم تو یه چند مدت درگیر کلاس ccna بودم که امروز تموم شد با اینکه هنوز پروژه کارشناسییم مونده و باید تا یک ماه دیگه تحویلش بدم ولی تقریبا بی خیالش شدم و برای کنکور می جنگم اونم فقط برای شبکه هر کی پایه هست پیام بده یه روشی خودم ابداع کردم به نام force fast دیگه هیچی نمی تونه جلوی این روش باشه خردش می کنه در اصل !!!!!!!!!!!!!! یکی از صندلی های دانشگاه تهران رشته ی شبکه برای منه من چیزی رو بگم بهش عمل می کنم ۱۲۳ شروع ......... |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط:پس احتمال شدید همون ضعف چشمتونه که باعث شده چون یکی از دوستای کتابخونم چشش ضعیف بود ۱۰ دقیقه کتاب میخوند سرش سنگین میشد و خوابش میگرفت یکم هم چشش درد میگرفت از وقتی عینکی شد حالش خوب شد(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:ممنون از پاسخ سریعتون(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط: یکی به دادم برسههههههههههههههنظره من اینه که شما نباید با درسای ساده شروع کنی و این کار اشتباهه تابستون وقت از بین بردنه نقطه ضغف هاست یعنی درسایی که ضعیفی رو باید بخونی وقتی درسای رو انتخاب میکنی که بلدی و آسونه یه سیگنال نا خودگاه میره تو مغزت که این رو یا بلدم یا این آسونه (که اینو بلدم خطرناک ترینش هست چون بعد اون هیچی یاد نمیگیری) وقتی ذهنت میگه یا بلدم یا آسونه خود به خود میره رو حالت screensaver کم کم خوابتون میگیره به نظرم حتی اگه نمیخوای بهتون تو تابستون فشار بیاد ترکیبی از درسایی که وقعا بلد نیستین و آسونارو بخونین اگه بخواین فشار بیاد که فقط درسای خیلی سخت یا اونای که بلد نیستین رو بخونین
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - پوونه - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: سلام به همگی ، دوستان من دوباره به دور رقابت برگشتم تو یه چند مدت درگیر کلاس ccna بودم که امروز تموم شد با اینکه هنوز پروژه کارشناسییم مونده و باید تا یک ماه دیگه تحویلش بدم ولی تقریبا بی خیالش شدم و برای کنکور می جنگم اونم فقط برای شبکه هر کی پایه هست پیام بده یه روشی خودم ابداع کردم به نام force fast دیگه هیچی نمی تونه جلوی این روش باشه خردش می کنه در اصل !!!!!!!!!!!!!!کمی در مورد روشتون توضیح میدین؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mcse2010 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: سلام به همگی ، دوستان من دوباره به دور رقابت برگشتم تو یه چند مدت درگیر کلاس ccna بودم که امروز تموم شد با اینکه هنوز پروژه کارشناسییم مونده و باید تا یک ماه دیگه تحویلش بدم ولی تقریبا بی خیالش شدم و برای کنکور می جنگم اونم فقط برای شبکه هر کی پایه هست پیام بده یه روشی خودم ابداع کردم به نام force fast دیگه هیچی نمی تونه جلوی این روش باشه خردش می کنه در اصل !!!!!!!!!!!!!! اخهccna کلاس میرن؟؟حیفه پول ![]() یکی از صندلی های امیرکبیر-شبکه و امنیت را قبلا رزو کردم
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - hsepidemm - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
JHJJJ |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - raeika - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
سلام برا محاسبات چه کتابی پیشنهاد میدید مدرسان که خیلی بد توضیح داده بدتر گیجم میکنه یکی لطف کنه یه جزوه ای چیزی از دروس بذاره.کسی جزوه های نفرات برتر رو نداره؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Mahsash - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)raeika نوشته شده توسط: سلام برا محاسبات چه کتابی پیشنهاد میدید مدرسان که خیلی بد توضیح داده بدتر گیجم میکنه یکی لطف کنه یه جزوه ای چیزی از دروس بذاره.کسی جزوه های نفرات برتر رو نداره؟ سلام. به نقل از آقای پنده، رتبهی ۲ هوش: نقل قول: محاسبات رو پوران خوندم خیلی مختصر و مفید بود ولی سوال کم داشت احتمالا کتاب بهترم باشه مثل همین پارسه که ریاضیاش معمولا خوبه. محاسبات یه سری فرموله که باید حفظ باشین و سر جلسه ازشون استفاده کنین، زیاد سوالایی که از این درس میاد چالشی نیستن. میشه با یه برنامه ریزی درست هر سه تا سوالشو زد.من پرس و جو کردم گفتن محاسبات پارسه خوبه...خودم ندیدمش ولی. |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - golsa20 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ
سلام بچه ها یکی بیاد اینجا یکم به من روحیه بده ........ من ۸ روزه کاملا درس تعطیلم ،الان حدودا ۱۰ روزی هست که سرما خوردم ،لعنتی بد ویروسی مگه خوب میشم !!!! راستش تو هفته پیش جشن عقد دادشم بود جاتون خالی خیلی خیلی خوش گذشتا..... ولی خونه ما شلوغ و پر مهمون بود ، منم که سرما خورده لای کتابام باز نکردما ، حالا استرس افتاده به جونم نمی دونم چی کار کنم ............... همش فکر می کنم تو این ۸ روز خیلی عقب افتادم میشه یکم به روحیه بدید. دلم می خواد گریه کنم .
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - پوونه - ۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ)golsa20 نوشته شده توسط: سلام بچه ها یکی بیاد اینجا یکم به من روحیه بده ........ روحیه میخوای؟ ببین من هیچی برا کنکور نخوندم. یعنی فکر میکردم لازم نیست بخونم ..اما شرایط جوری شد که لازم شد. تا همین امروزش هیچ کاری نکردم تازه تا آخر شهریور هم درگیرم کارآموزیم دیروز تموم شد. (احتمالا البته) پروژه پایانیم هنو یکی دو هفته مونده که البته چون موضوع کارآموزی و پروژه پایانیم یه کوچولو متفاوته و سخته تقریبا هر روز ده ساعتی واسشون وقت گذاشتم و باید هم وقت بذارم. بعدش یه معرفی به استاد هم دارم ورزشی هم هستم و سه روز در هفته باید برم تمرین و بازی و اینا. خلاصه شانس بیارم تا آخر شهریور تموم بشه درسم کمی آزاد بشم وقتم بشینم برا ارشد بخونم. تازه بخوام بخونم هیچ پایه تحصیلی هم ندارم چون سه سال اول که اکثر درسای مهم ارائه شده من خوب نخوندم خب عمق فاجعه تحصیلی من رو درک کردی؟:دی با این وضع اما.. به آینده امیدوارم. خیلی هم امیدوارم. تو که تا ده روز پیش خوندی و چون خوندی پایه تحصیلیت اگر خوب هم نبود، حالا دیگه خوبه پروژه و اینا هم نداری پس ناامیدیت واسه چیه؟ برو بشین درست رو بخون که از خیلی ها جلوتری و به تلاشت ادامه بده که بهتر از بهترین ها هم بشی. آدم اراده کنه از پس هر کاری برمیاد. پس بی خیال ناامیدی
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - ریحان - ۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ
ومن....چی بگم که با خیلی فشارهای روحی دارم دست و بنجه نرم میکنم....منم از ماه رمضون تاحالا تنبلی کردم....اما راهی جز قبولی ندارم... |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - golsa20 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ
مرسی پونه جون منم خیلی زود شروع نکردم ، تازه از اواسط مرداد شروع کرده بودم .که هشت روزم به کل نخوندم . ولی نمی دونم چرا زود نا امید میشم ؟!!!!! بازم ممنون |