![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - arichoana - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ
دوستان سوالای آیتی ۹۱ رو کسی داره ؟ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zhila67 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ
دوستان تو این روزهای آخر واسه زبان چی پیشنهاد میدین بخونم؟زبان و ریاضی هارو نمیتونم بزنم میترسم بزنم منفی بشه چی کار کنم به نظرتون؟ |
Re: RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - avril22 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)arichoana نوشته شده توسط: دوستان سوالای آیتی ۹۱ رو کسی داره ؟ بچه ها آی تی ۹۱ رو دانشگاه کلا نداده بیرون...نییست نگردید Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2 |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - razi_sh - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ
بچه ها من از صبح یه حالی شدم اعتماد به نفس کاذب پیدا کردم اصلا نه استرس دارم نه اضطراب حس میکنم همه مباحث رو بلدم هرتستی رو میتونم بزنم اصلا کنکور خیلی ساده س یه جوری شدم که میگم اووووووه .....کی دوساعت سرجلسه بشینه وااااای این بیخیالی کار دستم نده ![]() ![]() ![]() (۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط: دوستان تو این روزهای آخر واسه زبان چی پیشنهاد میدین بخونم؟زبان و ریاضی هارو نمیتونم بزنم میترسم بزنم منفی بشه چی کار کنم به نظرتون؟ تست های زبان ۹۰ و ۹۱ آزاد رو بزن وهمه لغاتی که بلدنیستی رو حفظ کن |
Re: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ
بیاید رستگار شوید قبل کنکور. جنبش تغییر عکس پروفایل به عکس واقعی. زمان سراسری، واسه ما که جواب داد! ![]() Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بیاید رستگار شوید قبل کنکور.بیاید رستگار شوید تا بلکه مثل امیر شریفی شوید ![]() اما دانشگاه آزاد که شریف نداره!!! ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Breeze - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بیاید رستگار شوید قبل کنکور. آفرین بر شما ![]() ولی اینبار خواهشا دوستانی که سری پیش رستگار نشدن هم یه تجدید نظر کنن حتما ... عجله کنید ... ۲-۳ روز مونده هااااا ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ
شبکه های عصبی - منطق فازی - الگوریتم ژنتیک - سیستم خبره هیچکدومو بلد نیستم ، الان کتاب راهیان ارشدو بگیرم فایده ایی داره بنظرتون؟ در غیر این صورت مطمئنا هوشو صفر میزنم :'( |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mahi_24 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ
منم ریاضی مهندسی نخوندم ![]() ولی بقیه رو خوندم و تسلط دارم راستی قبلا گفته بودن میشه چند روز قبل کنکور ثبت نام با تاخیر کرد چی شد؟ من میخواستم انتخابامو تغییر بدم چون شنیدم انتخابای دوم به بعد از تراز کم میشه. روال انتخاب چجوره؟با تجربه ها راهنمایی کنن لطفا |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)user22 نوشته شده توسط: شبکه های عصبی - منطق فازی - الگوریتم ژنتیک - سیستم خبره اره فکر کنم شدنی باشه... مساله حل کردنی نداره که وقت بگیره ...خوندی هست یا شایدم بیشتر حفظی ( جمعا ۸۰ صفحه بیشتر نیست که اونم توی چند ساعت با تند خوانی می تونی بفهمی چی می گه... بعدشم تست های چند سال قبل رو کار کنی دستت می اد..حداقل ۲ تا تست از توش در می اد که بزنی) گرچند این مبحث یه طوریه هر چقدر هم که بخونیش بازم تو تست ها بین دو گزینه می مونه ادم...(البته من اینطوریماا ..شاید اصن اینجوری نباشه) موفق باشی |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: منم ریاضی مهندسی نخوندمبا چه حسرتی میگین که ریاضی مهندسی نخوندین من که خودم شخصا ۶ تا درسو بخیال شدم مون فقط تا درس که فقط اون ۶ تا رو تونستم بخونم و تست بزنم (۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: من میخواستم انتخابامو تغییر بدم چون شنیدم انتخابای دوم به بعد از تراز کم میشه.واقعا؟؟؟ (۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: روال انتخاب چجوره؟با تجربه ها راهنمایی کنن لطفاسوال منم بود کسی اطلاع نداره ؟ /// /// /// کسی خبر نداره که امسال هم تکمیل ظرفیت بهمن وجود داره یا نه؟؟؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: اره فکر کنم شدنی باشه... مساله حل کردنی نداره که وقت بگیره ...خوندی هست یا شایدم بیشتر حفظی ( جمعا ۸۰ صفحه بیشتر نیست که اونم توی چند ساعت با تند خوانی می تونی بفهمی چی می گه... بعدشم تست های چند سال قبل رو کار کنی دستت می اد..حداقل ۲ تا تست از توش در می اد که بزنی) باشه مرسی که توضیح دادی خدا کنه گیر بیارم الان به ۱۰ تا کتابفروشی زنگ زدم نداشتن ،خیلی نگرانم |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mahi_24 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط: واقعا؟؟؟منم شنیدم!!!!البته این جور مواقع شایعه زیاده ولی امیدوارم اینجور نباشه |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Breeze - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بیاید رستگار شوید قبل کنکور...یعنی من موندم تو کف این همه استقبال ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mahi_24 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ
بفرمایید اینم استقبال ![]() امیدوارم رستگار شوم در علوم تحقیقات اهواز..... |