|
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ)habib_khadem نوشته شده توسط: اگه کسی راهنمایی یا تجربه ای راجع به علم و صنعت داره بگه لطفاخیلی خوبه هر صبح علمو صنگک میارن دم در اتاقا پخش میکنن |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - habib_khadem - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: مبارک باشه اقای خادم فکر کنم اولین نفر علم و صنعت باشید مرسی ، چطور ؟ تهران کلا ۶۶ نفر روزانه می گرفت اون طور که یادمه ، فکر کنم من تو علم و صنعت آخریا باشم تازه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sepanta89 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)mardani2888 نوشته شده توسط: حتما روزانه شریف
|
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
برادر خادم بیا برو این کارنامه اولیه ات رو بزار تو تاپیک زیر یه ملتی رو در آینده شاد میکنی! خدا خیرت بده ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - unknown! - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: مبارک باشه اقای خادم فکر کنم اولین نفر علم و صنعت باشیداره نمیدونین نفر چندم بودین؟ نمیدونین ساعت چند نتایج میزنن ؟ |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Riemann - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
ما که توی این زمان، رفتیم یه سر باغ ارم، بعدشم رفتیم بابا بستنی، یه بستنی قیفی مخصوص خوردیم، بعدشم پیاده اومدیم خوابگاه و همچنان نتیجه ها نیومددددددد |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - karname - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ)habib_khadem نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: مبارک باشه اقای خادم فکر کنم اولین نفر علم و صنعت باشید اینطور نیست، ممکنه خیلی ها شبانه شریف یا امیرکبیر رو به روزانه علم و صنعت (به قول شما علم و صنگک) ترجیح داده باشن |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hosshah - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ)habib_khadem نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: مبارک باشه اقای خادم فکر کنم اولین نفر علم و صنعت باشید شما تو علم و صنعت وسطیا هستین. این جوری نه سیخ میسوزه نه کباب بعد با علم و صنگک میزنیم روشن میشیم |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
آخه معمولا بعد شریف و امیرکبیر و تهران روزانه، شبانه های همینا رو میزنن، بعدش اگه اشتباه نکنم تربیت مدرس |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zaxzax - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
نظر من روی ۸:۳۵ دقیقه اس،ببینین کی گفتم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mardani2888 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ)habib_khadem نوشته شده توسط:نمیشه به این آشناتون بگید چرا نتایجو نمیزنن؟(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: مبارک باشه اقای خادم فکر کنم اولین نفر علم و صنعت باشید
|
|
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - yekimesekhodet - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ ب.ظ
ای خدا هاوار چی شد این نتایج
|
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - habib_khadem - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ ب.ظ
شبانه ی همه ی اینا که گفتین فکر کنم ده تا نمیشه ، من بعد علم و صنعت شبانه ها رو زدم |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ
جا داره اینجا بگم "روحانی مچکریم!" :| |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - peymanhaji - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ
علوم کامپیوتری اینجا کسی هست؟ |