تالار گفتمان مانشت
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخه‌ی قابل چاپ

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - omidkk - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ

دانشگاه تبریز شبانه رتبه چند میخواد ؟

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Zahra.70 - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ

دوست عزیز پس اگه میشه تخمینی هم برای من بزنید چند وقت پیش پست گذاشتم کسی جواب نداد!

زبان زیر ۵
مشترک ۲۰
مدیریت ۲۶
تخصصی ۷۰

میانگین ۳۰

معدل موثر ۱۶/۸۳

خودم فک میکنم نهایت شبانه قبول شم و روزانه رو نیارم. نظر شما در مورد درصد های من چی هست؟

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Zahra.70 - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ

(۲۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:  میانگین ۳۰ خیلی خوووبه بااااز
۱۰۰% روزانه مدیریتا رو میاری
چیزی که من نسبت ب پارسال مقایسه میکنم اینه که میانگینا از ۳۰ تا ۲۸ محدوده رتبه هاشون خیلی بد بشه دیگه بین ۱۲۰ تا ۱۸۰ میشند.
شما وکلت بخدا باشه..
میانگینتون حدود ۳۱/۳۷ شد.. باز خیلی خوبه.. تبریک.. پارسال تا ۲۲۰ دیگه روزانه رو آورده بودن

خیلی ممنون Shy
توکل بر خدا

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 29 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ

آقای خلیل پرور عزیز.... جواب پ خ بدید توروخدا!!!

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 29 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ

(۲۹ فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:  
(29 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  آقای خلیل پرور عزیز.... جواب پ خ بدید توروخدا!!!

آقااا من خانومم...Big Grin Big Grin Big Grin
شرمنده تازه دیدم... اینکه تازه ج دادم..Smile Blush

ای وای... شما به خانومی خودت ببخش : دی : دی : دی....

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Golden68 - 30 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ

(۲۸ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:  
(28 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ)Golden68 نوشته شده توسط:  الآن یعنی کسی نیست اینجا پاسخگو باشه؟آِیا؟Exclamation

خوب دوست عزیز شما درصدتونو بگید دوستان یک حدس هایی براتون می زنن Big Grin

زبان حدود ۳۰
مشترک ۲۷
مدیریت ۶۲
تخصصی ۵۰
[/quote]

دوست عزیز.. تبریـــــک میگم...
فکر کنم باید ساکتو ببندی بری تهران!!!
محدوده ی رتبه ت توی مدیریت فکر کنم از ۱ تا ۳۰-۳۵// بشه..Smile

من که از خدامه،ممنون که امیدوارم میکنین.ولی فک کنم این تخمین خیلی خوشبینانه اس !

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Golden68 - 30 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ

(۳۰ فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:  
(30 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ)Golden68 نوشته شده توسط:  
(28 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:  
(28 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ)Golden68 نوشته شده توسط:  الآن یعنی کسی نیست اینجا پاسخگو باشه؟آِیا؟Exclamation

خوب دوست عزیز شما درصدتونو بگید دوستان یک حدس هایی براتون می زنن Big Grin

زبان حدود ۳۰
مشترک ۲۷
مدیریت ۶۲
تخصصی ۵۰

دوست عزیز.. تبریـــــک میگم...
فکر کنم باید ساکتو ببندی بری تهران!!!
محدوده ی رتبه ت توی مدیریت فکر کنم از ۱ تا ۳۰-۳۵// بشه..Smile

من که از خدامه،ممنون که امیدوارم میکنین.ولی فک کنم این تخمین خیلی خوشبینانه اس !
Smile
دقیقن.. ولی یادت باشه همیشه همونی که تو ذهنته به واقعیت اجرا میشه..Big Grin
پس همیشه خوشبینانه فکر کن..Blush

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

لینک کارنامه ی این دوستمونه .. پارسال با این رتبه آی تی شهید بهشتی رو آوردن...

نسبت ب پارسال هیچیو نمیشه مقایسه کرد.. ولی خب بالاخره تا حدودی شباهت رتبه بین امسالیا و پارسالیا ممکنه بوجود بیاد Smile
[/quote]

چه خوب.ولی به نظرتون رتبه ۵۷ امیرکبیر نمی تونس قبول بشه؟

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ق.ظ

خوال خوراک ندارم واقعا....

داریم به اون لحظه ی مگو نزدیک میشیم...

باز حداقل یک جایی هست آدم بیاد حسش رو بنویسه....

من که واقعا نه خواب دارم نه خوراک....

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Brueder - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ

به نظرتون نتایج چه تاریخی اعلام بشه؟
کسی خبر داره پارسال نتایج در چه تاریخی اعلام شد ؟

با تشکر.

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - explorer - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ

(۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ)Brueder نوشته شده توسط:  به نظرتون نتایج چه تاریخی اعلام بشه؟
کسی خبر داره پارسال نتایج در چه تاریخی اعلام شد ؟

با تشکر.

در تاریخ ۲۰۱۳/۰۵/۱۲ مصادف با ۲۲ ادریبهشت ۹۲

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ

به به بچه های گل مانشتی!!!
شماها که هنوز اینجایین!!!
بابا بیخیال توکلتون به خدا باشه همه چی درست میشه

آخ آخ اینقدر بدم میاد کسی درصداش خوب باشه، خودشم اینو بدونه ولی باز بیاد اینجا بناله که :
آخه با این درصدا چطور میشه قبول شد...
دووووووووووووووووسسسسسسسسست داری؟؟؟!!!
خوووووووشحال میییییییییشششی؟؟؟!!!

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - f_8169 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ

آخ آخ اینقدر بدم میاد کسی درصداش خوب باشه، خودشم اینو بدونه ولی باز بیاد اینجا بناله که :
[/quote]

موافقمممممممم :||||||||||||||||||||||||

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - jamshidi - 06 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ

(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط:  آخ آخ اینقدر بدم میاد کسی درصداش خوب باشه، خودشم اینو بدونه ولی باز بیاد اینجا بناله که :

موافقمممممممم :||||||||||||||||||||||||
[/quote]

منم موافقم. یعنی طرف زده کل آزمونو ترکونده درصدا همه بالا پنجاه. اومده توری غمباد گرفته که انگار الان سازمان سنجش میخاد بیاد کل مدارک تحصیلیشو از اول ابتدایی تا دانشگاه پاره کنه بره. بابا انقد فبلم نیاین دیگه. فک کنم باز ما از همه بی عار ترو بیخیال ترو دلخوش تریم. آره والا

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hosein70 - 11 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ

سلام بچه ها به نظرتون من با این درصد ها امید به روزانه داشته باشم
زبان ۰
مشترک ۶
مدیریت ۰
تخصصی ۶۰
معماری ۶۱
لطفا نظر بدید تشکر

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sadradin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ

خدا رو شکر پیش بنی من درست بود