مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی مالک اشتر(تهران) - نسخهی قابل چاپ |
RE: دانشگاه مالک اشتر - saho - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: آقا کسی هست که فرم پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان)مالک اشتر رو پر کرده باشه؟مگه فرم داره؟ |
دانشگاه مالک اشتر - sir_ams - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: مگه فرم داره؟اره تا ۷ خرداد وقت داشت برای ارسال |
دانشگاه مالک اشتر - sir_ams - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: جدی؟؟؟چرا چیزی تودفترچه نبود؟اینا برای پذیرش بدون آزمون هست نه از طریق کنکور |
دانشگاه مالک اشتر - msn_issue - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ق.ظ
دوستان کسی از اینترنت خوابگاه های مالک خبر نداره ؟!؟! اصلا داره ؟ نداره ؟! محدوده ؟! محدود نیست؟! سرعتش چطوریاست ... ؟! |
RE: دانشگاه مالک اشتر - neilabak - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ
اینترنت داره سرعتش پایینه محدودیت ۳ گیگ در ماه هم داره . |
دانشگاه مالک اشتر - msn_issue - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ق.ظ
ممنون از جوابتون... این سرعت پایین منظورتون حدودا چند KB/s ؟! و دیگه اینکه هزینه اینترنت و کلا خود خوابگاهش چقدره ؟ |
دانشگاه مالک اشتر - Mina_J - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ
فک کنم امسال وضعیت قبولی خیلی گل و بلبل شده قبول های پارسال مانشت و که چک کردم رتبه های ۶۰۰ و ۷۰۰ شبانه هوش مالک اشتر قبول شدن، ۴۰۰ هوش هم روزانه قبول شده بود اما امسال با رتبه ۵۰۰ هوش حتی واسه مرحله اول مصاحبه هم پذیرفته نشده |
RE: دانشگاه مالک اشتر - ۵۹soldier - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ)Mina_J نوشته شده توسط: فک کنم امسال وضعیت قبولی خیلی گل و بلبل شدهخبر دارید از کسایی که قبول شدن .....اصلا کسی قبول شده ؟؟؟؟ |
دانشگاه مالک اشتر - fatima2007 - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ
بچه ها من انتخاب ۱۴ ام مالک اشتر و زدم.با این رتبه هم انتخاب های قبلم و حتما انشالله قبولم.حالا نمی دونم مصاحبه برم یا نه!! به نظرتون برم که کار از محکم کاری عیب نکنه؟!!! |
دانشگاه مالک اشتر - neilabak - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ق.ظ)msn_issue نوشته شده توسط:پایین یعنی سرعت دانلود گاهی روی ۵ کیلو میره!!!(17 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط:ممنون از جوابتون... اینترنت هزینه نداره ولی ،خوابگاه برای روزانه ها ترمی ۱۱۰ برای ۴ نفره-۱۳۰ برای دو نفره از شبانه ها اطلاعی ندارم. |
دانشگاه مالک اشتر - saeid_asad - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ب.ظ
کسی میدونه که به شبانه ها خوابگاه میدن یا نه؟ |
RE: دانشگاه مالک اشتر - msn_issue - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ب.ظ)saeid_asad نوشته شده توسط: کسی میدونه که به شبانه ها خوابگاه میدن یا نه؟معمولا میگن نمیدن ولی اگه جای خالی داشته باشه میدن(از پول که بدشون نمیآد !!) |
دانشگاه مالک اشتر - soasani - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ
کسی میدونه خانوما حتما باید چادری باشن یا نه؟؟؟؟؟یعنی اگه چادر نپوشیم اصلا نریم بهتره؟؟؟؟ |
دانشگاه مالک اشتر - Potential - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ
چادر اجباری شده جدیدا! اگه بی چادر برین بهتون چادر میرن ... که مشخص میشه چادری نیستید و حتما رد میشوید. |
RE: دانشگاه مالک اشتر - fatima2007 - 21 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ)soasani نوشته شده توسط: کسی میدونه خانوما حتما باید چادری باشن یا نه؟؟؟؟؟یعنی اگه چادر نپوشیم اصلا نریم بهتره؟؟؟؟ موقع مصاحبه چادر بپوشید بهتره ولی وقتی قبول شدید اجباری نیست. و مطمئن باشید رتبه تون خیلی از مصاحبه مهمتره.۲۰ درصد مصاحبه مهمه ۸۰ درصد رتبه |