تالار گفتمان مانشت
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ashkan_d13 - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ

تاریخ شروع کلاسا واقعیه یا مثل بقیه‌ی جاها یه هفته بعد منظورشه؟!

بعد من هرچی مدارکو می‌بینم فقط باید با یه فرم تأییدیه معدل بیام ثبت نام Big Grin
گواهی موقت که طول می‌کشه بدن تازه گفتن تا گواهی اشتغال به تحصیل نیاری نمی‌دیم، نظام‌وظیفه هم که مدرک نمی‌خواد همون فرم معدله!
اصلاً مگه پارسال ثبت‌نام اینترنتی نبود الان باید بیایم اونجا Huh

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ

جدول زمانبندی ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱

برای اطلاع از زمان ثبت نام بر طبق رشته به سایت دانشگاه مراجعه کنید. (لینک رو هر طور میذارم خطا میده)
ثبت نام طبق اطلاعیه بصورت حضوری انجام می شه.

مهندسی علوم و ای تی صبح شنبه ساعت ۹-۱۲ هست.
اینم مدارک:

مدارک لازم:
۱- اصل شناسنامه و یک سری روگرفت کامل از تمام صفحات شناسنامه
۲- اصل و روگرفت کارت ملی
۳- ۴قطعه عکس ۴*۳
۴- اصل و روگرفت گواهی فراغت از تحصیل دوره کارشناسی‌ تبصره: پذیرفته شدگانی که قادر به ارایه مدرک کارشناسیã نمی باشند و پذیرفته شدگانی که تاریخ فراغت از تحصیل آنان بعد از ۹۰/۰۶/۳۱ می باشد لازم است اصل گواهی معدل تایید شده توسط دانشگاه کارشناسی خود (گواهی احتمال فراغت تا ۹۱/۰۶/۳۱ ) با محتوای فرم ۱۴ را ارایه نمایند. ãمدرک کارشناسی باید دارای معدل کل باشد. درغیر اینصورت ارایه ریز نمرات کلی حاوی معدل کل الزامی می باشد.
۵- آقایان مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه ۲ دفترچه راهنمای شماره یک آزمون تحصیلات تکمیلی مشخص کرده باشد. (اصل و روگرفت کارت پایان خدمت یا اصل و روگرفت کارت معافیت دائم یا گواهی فراغت از تحصیل(
۶- برای داوطلبانی که با امتیاز رتبه اول پذیرفته شده اند، ارائه گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل اخذ کارشناسی الزامی است.

دانشجویان نوبت دوم برای آگاهی از زماننبدی و نحوه پرداخت شهریه به آدرس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
قسمت مدریت آموزشهای آزاد مراجعه کنند.

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ب.ظ

فرم ۱۴ کدومه؟ من رو سایت پیدا نکردم

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  فرم ۱۴ کدومه؟ من رو سایت پیدا نکردم
احتمالا توی این ادرس می تونید پیداش کنید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

فرم داخل این ادرس هست

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ashkan_d13 - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ

این فرم فکر کنم مال خود دانشجوهای دانشگاه شریف هست، شماره دانشجویی من که تو مربع‌هاش جا نمیشه!
فرم تأیید معدلی که تو سایت سنجش هست هم قبلاً به فرم شماره ۱۴ معروف بوده Big Grin

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط:  در مورد نحوه عضویت تو این آزمایشگاه های کسی اطلاعی داره؟
۱-Energy Aware SYstems Laboratory
۲-Embedded Systems Research Laboratory
۳-Dependable Systems Laboratory

ترم اول میشه یجوری رفت اونجاها کار کرد یا حتما باید پروپوزال بدیم و استاد مشخص کنیم بعدش اجازه بدن؟
این ازمایشگاه ها، ازمایشگاه اساتید هست که دانشجوهاشون اونجان و تا اونجای که من اطلاع دارم تااستاد راهنماتون مشخص نشه نمی شه

(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط:  این فرم فکر کنم مال خود دانشجوهای دانشگاه شریف هست، شماره دانشجویی من که تو مربع‌هاش جا نمیشه!
فرم تأیید معدلی که تو سایت سنجش هست هم قبلاً به فرم شماره ۱۴ معروف بوده Big Grin
خواستید ثبت نام کنید بهتون شماره دانشجویی میدن باید اونو توی این فرم بنویسید که ۸ رقمی هست.

(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط:  تاریخ شروع کلاسا واقعیه یا مثل بقیه‌ی جاها یه هفته بعد منظورشه؟!
تاریخ شروع کلاسه همینه و تشکیل کلاسه بستگی به اساتید داره برخی اساتید هستن برخی نه!

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - admin - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ب.ظ

در مورد مدارک اگه ناقصی هم داشته باشید یه فرصت ۲ ۳ ماهه بهتون می‌دن. خیلی نگران نباشید. ولی سعی کنید تا اونجا که می‌تونید مدارک رو کامل و بدون نقص داشته باشید.

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  در مورد مدارک اگه ناقصی هم داشته باشید یه فرصت ۲ ۳ ماهه بهتون می‌دن. خیلی نگران نباشید. ولی سعی کنید تا اونجا که می‌تونید مدارک رو کامل و بدون نقص داشته باشید.

اگه گواهی مدرک کارشناسی نبریم مشکلی پیش میاد یا ثبت نام میکنن تا بعد بیاریم؟

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  اگه گواهی مدرک کارشناسی نبریم مشکلی پیش میاد یا ثبت نام میکنن تا بعد بیاریم؟

فکر کنم بعدا میبرید مشکلی نیست فقط باید فرم رو پر کنید که تا زه زمان مشخص که معمولا بهمن اینا هست مدرک رو می برید که اگه نبردید اخراجتون کنن TongueBig Grin

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ

هزینه خوابگاه واسه هر ترم چقدره؟
واحدهای پسرانه معمولاً چند نفره هست؟
واحدهای یک نفره - دو نفره هم دارن؟

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ

سال پیش همین موقع ۷۰ تومن بود.
واحد ما ۸ نفره بود.
بعید میدونم داشته باشه.

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  سال پیش همین موقع ۷۰ تومن بود.
واحد ما ۸ نفره بود.
بعید میدونم داشته باشه.

۸ نفره؟؟؟؟؟!!!!! یا ابوالفضل / چرا اینقدر زیاد؟
من حاضرم ۲ تا ۳ برابر این هزینه رو بدم ولی تو یه واحد ۲ نفره باشم آخه با ۸ نفر که نمیشه درس خوند / خوابگاه غیر دولتی نزدیک دانشگاه هست که بتونم اتاق بگیرم؟ شما اطلاعاتی دارین؟
راستی این هزینه ماهیانه ست یا یه ترم؟ (چون من تا حالا خوابگاهی نبودم میپرسم / مرسی از جواباتون)

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  
(15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  سال پیش همین موقع ۷۰ تومن بود.
واحد ما ۸ نفره بود.
بعید میدونم داشته باشه.
۸ نفره؟؟؟؟؟!!!!! یا ابوالفضل / چرا اینقدر زیاد؟
من حاضرم ۲ تا ۳ برابر این هزینه رو بدم ولی تو یه واحد ۲ نفره باشم آخه با ۸ نفر که نمیشه درس خوند / خوابگاه غیر دولتی نزدیک دانشگاه هست که بتونم اتاق بگیرم؟ شما اطلاعاتی دارین؟
راستی این هزینه ماهیانه ست یا یه ترم؟ (چون من تا حالا خوابگاهی نبودم میپرسم / مرسی از جواباتون)
ما خوابگاه شوریده بودیم که از خوابگاه های بد شریفه. یه مدت که گذشت گفتن هرکی میخواد بره خوابگاه ایساتیس ولی هیچ کس نرفت و در نتیجه ما همون ۸ نفر باقی میوندیم. از ۸ نفر ۶ نفر تخت داشتن بقیه رو تشک رو زمین میخوابیدن. در کل وضع خوابگاه فاجعه است(نسبت به خوابگاه دانشگاه یزد). اینترنتشم تعریفی نداره اصلا.
با ۸ نفر درس خوندن سخته. ۷۰ تومان هزینه یه ترم بود.
بچه ها یا تهرانی بودن یا خوابگاه میرفتن یا خونه گرفتن(۱ مورد رو سراغ دارم.) در کل امکانات رفاهی شریف غیر از امکانات تغذیه ای(که مربوط به تخصص خانم انرژی میشهTongue) و استخر دانشگاه و مواردی که مربوط به خود ساختمان مهندسی کامپیوتر میشه(که بلندترین ساختمان دانشگاست) چنگی به دل نمیزنه.

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - menrabb - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ

سلام

لطفاً یه نفر در مورد خوابگاه دانشجویان دکترا توضیح بده. دانشجوهای دکترای شریف همه میرن خوابگاه مصلی زاده یا خوابگاه دیگه ای هم برای دانشجویان دکترا وجود داره؟

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ)menrabb نوشته شده توسط:  سلام

لطفاً یه نفر در مورد خوابگاه دانشجویان دکترا توضیح بده. دانشجوهای دکترای شریف همه میرن خوابگاه مصلی زاده یا خوابگاه دیگه ای هم برای دانشجویان دکترا وجود داره؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم همه مصلی هستن