سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - نسخهی قابل چاپ |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - equilibrium - 01 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ
سلام؛ کار قشنگی رو شروع کردید؛ امیدوارم با جدیت تا انتها ادامه پیدا کنه؛ من هم دوست دارم این برنامه رو شروع کنم؛ امیدوارم کتاب رو راحت گیر بیارم؛ یک سوال متفرقه هم دارم؛ بنظرتون برای آزمون های زبان داخل از جمله زبان ارشد یا دکتری کسی همچین برنامه رو دنبال کنه میتونه براش مفید باشه؟ یا برنامه بهتری برای این آزمونها وجود داره؟ |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - arixooo - 01 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ
مسلما توی این سطح زبان خوندن و یاد گرفتن از هر متد دیگه ای قوی تره و خیلی از اوقات شما بدون دونستن قاعده ای خاص جملات رو بر اساس تجربه به صورت درست می سازید...خیلی از تست های گرامری که من تو کنکور ارشد زدم اصلا قاعده اش رو بلد نبودم..اما به صورت تجربی میزدم...میدیدم کدومش درسته..اگرم کسی میپرسید چرا نمیتونستم جواب بدم...این کتاب خیلی راحت پیدا میشه همه جا...در همه کنکور ها و آزمون های زبان هم به دردتون میخوره... |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - farazin - 04 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
باید دقیقا کدوم نسخه این کتابو بگیرم؟ آخه من امروز رفتم کتاب فروشی ۳ نسخه مختلف از این سری بود |
RE: سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - equilibrium - 05 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: باید دقیقا کدوم نسخه این کتابو بگیرم؟ من دیروز این کتاب رو گرفتم (ده تومن)، فکر می کنم ویرایش جدیدش رو باید بگیرید؛ تصویر جلدش این شکلیه با دو تا سی دی داخلش: |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - Aurora - 05 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ
آخرین ویرایش این کتاب برای چه سالیه؟ |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - equilibrium - 06 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ق.ظ
تو سایتهای خارجی فروش آنلاین، ۲۰۱۰ ثبت شده؛ |
RE: سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - alirrrrrr - 06 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: آخرین ویرایش این کتاب برای چه سالیه؟ کتاب من جاییش ورژنشو نزده.فقط به صورت vertical نوشته New Edition.قیمتشم همون ۱۰ تومان خریدم. آقا Arixooo دستت درد نکنه.امروز رفتم دیکشنری Dictionary Of Contemporary English New Edition Longman For Advanced Learning رو گرفتم.اسمشو کامل نوشتم واسه دوستانی که نخریدنش.آقا بسی خوشمان آمد از این دیکشنری.من مال شرکت صنوبر(امپرور) رو گرفتم.حتما دوستان بگیرنش،عالیه.مال این شرکت دیکشنری آکسفوردو سه تا مجموعه LongMan New Grammar Time هم توشه که من خوشم اومد از New Grammar Time اون.البته فک کنم این متد New Grammar Time واسه بچه ها باشن!.arixooo جان این متد Longman New Grammar Time چیه؟مفیده اینو کار کنم؟ |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - arixooo - 06 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ
خیلی خوشحالم...این دیکشنری چیزهایی بهت یاد میده که فقط خدا میدونه...یه درایو مجازی واسه دی وی دیش درست کن که ویس جملات هم پخش بشه...با قسمت های دیگه این نرم افزار کار نکردم..چون مثلا گرامر رو جور دیگه یاد گرفته بودم و مشکلی نداشتم...اما حتما چیزه خوبیه و میتونه توی یادگیری خیلی کمکت کنه... در ضمن یادت نره که جفت لحجه هارو یاد بگیری..یکیش کافی نیست. |
RE: سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - s.sadri - 06 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط: ......... اینکه گفتید جفت لهجه ها رو باید یاد گرفت برای قوی شدن Listening هست؟ یا دلیل دیگه ای هم داره؟ |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - arixooo - 06 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
دقیقا...در رایتینگ هر چند اسپیلینگ بعضی لغات در این دو لهجه با هم تفاوت داره..اما هر دو درسته...فرقی ندارن کدومو بنویسیم...فقط برای لیسنینگ میگم... |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - arixooo - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
یکی از دوستان سوالی پرسیدند راجع به اینکه چیکار کنیم هنگام خوندن متن های طولانی رشته کلام از دستمون در نره.. خوب توصیه اساتید آیلتس skimming and scanning است.. به این معنی که برای بار اول متن رو سریع میخونیم...شاید ۱ خط در میون...همونجوری که موقع روزنامه خوندن چشماتون سریع از این خط به خط بعدی میره.. فقط دنبال اینیم که جنرال آیدیا رو بگیریم...به این معنی که متوجه شیم متن در چه موردیه و چی میگه.. شاید حدود ۲-۳ دقیقه وقت مارو بگیره... بعد از اون سراغ سوالات میریم.. سوال مثلا در مورد تفاوت نظر دو دانشمند در یه مسئله خاص هست...اینجاست که باید در متن جستجو کنیم...بدنبال لغات کلیدی..وقتی لغات کلیدی رو پیدا کردیم..یه خط قبل و یه خط بعدش رو میخونیم..و باید جواب بدیم..البته اگه معنی رو متوجه شده باشیم.. اما همه اینها روش های جواب دادن به سوالات در آزمون آیلتس اه و ربطی به یادگیری زبان انگلیسی نداره... کاربر sepid از من پرسیدند که چیکار کنیم رشته کلام رو گم نکنیم...که یهو نبینیم چند پاراگراف رو خوندیم و چیزی متوجه نشدیم... یه دلیلش نداشتن تمرکز کافیه..حواستون نباید جای دیگه باشه..هنوز اونقدر ها مسلط نشدید که بتونید حین خوندن یه متن به زبان انگلیسی Multi tasking کنید.. یه دلیل عمده دیگش اینه که خط جاری رو متوجه نمی شید..به امید اینکه در خط بعدی مسئله روشن شه جلو میرید..که در اکثر اوقات جواب نمیده.. این عدم دریافت معانی و مفاهیم یا به ضعف در دامنه لغات و اصطلاحات بر میگرده و یا از اونجایی که بعضی از متن های آیلتس واقعا تخصصی میشن به نداشتن اطلاعات در اون حوزه است..یکی از کارهایی که ما میکردیم..تحقیق درباره تمامی موضوعات علمی بود...سعی میکردیم تا اونجایی که ممکنه اطلاعات عمومی خودمون رو بالا ببریم.. مثلا در آزمونی که من دادم.. قسمت اول در مورد فالکون ها(شاهین) و تخم گذاریشون و اینکه چقدر طول میکشه جوجه از تخم بیرون بیاد و از این چیزا بود..حالا فکر کنید کسی اصلا اطلاعاتی در مورد حیات وحش نداشته باشه.متن واسش خیلی سخت تر میشه.. |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - robot2050 - 16 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman قیمت این کتاب چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - *Najmeh* - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ق.ظ
من دیروز درس اول رو شروع کردم ۲ساعت خوندم اخرش درس ۱ رو نتونستم تموم کنم الان با اینکه خوندم باید ریدینگ رو دوباره بخونم تا مطمئن بشم کامل فهمیدمش چطور می تونم ریدینگ رو سریعتر بخونم؟ |
RE: سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - alirrrrrr - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ق.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط: من دیروز درس اول رو شروع کردم ۲ساعت خوندم اخرش درس ۱ رو نتونستم تموم کنم لیسنینگ رو هم گوش دادین؟فک کنم لیسنینگ خیلی مهمه!،هم واسه تلفظ هم واسه شنیدن. اصطلاحات و جمله های مهمو در آوردین؟ من فک کنم فقط رو خونی فایده ای نداشته باشه! من در حال حاضر بدلیل مشکلات عدیده ای تو گرامر دارم کتاب Grammar For IELTS Cambridge Press رو میخونم،نکته جالب کتابT لیسنینگاشه که خیلی شباهت زیادی به کتاب Focus On IELTS داره،فک کنم تا درس ۸ این کتاب کافی باشه بخونم،الان درس ۳ هستم،درس ۱ Focus ON IELTS رو هم خوندم.بقیه بچه ها چیکار کردید؟الان کجایید؟ |
سوال درباره کتاب Focus On Ielts انتشارات Pearson Longman - *Najmeh* - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ
کتاب مشخص نکرده کجا رو باید از روی سیدی گوش داد تمرین های ریدینگ جوابشون توی کتاب هست؟شماره صفحه پایین تمرین نوشته ولی توی اون صفحه چیز خواستی نیست سامری ریندگم باید تمرین کنیم؟ |