|
|
استخدام مخابرات ایران - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: استخدام مخابرات ایران - rozh66 - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ
خیلی خیلی خیلی سایت بیخودی بود مردم تاتموم شدم........نمیدونم چرا نپرسید کجاخوندی معدلت چند بوده انگارفقط میخواستن......... یعنی چی ازوضعیت تایید یا عدم تایید خود آگاه شوید..........یعنی بعدثبت نام وگرفتن پول بگن شمانمیتونید شرکت کنید جالب میشه اگه بشه ...... |
|
RE: استخدام مخابرات ایران - Sunshine Off - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ق.ظ
بچه ها موفق باشید. |
|
استخدام مخابرات ایران - mammad_asir - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ
سلام چرا من میزنم میگه شماره کارت یا رمز یا .. اشتباه است ۲۰ بار چک کردم؟؟؟؟؟ یعنی قسمت نیست!!!!!!!!!!!!!! یکی زود جواب بده |
RE: استخدام مخابرات ایران - Sunshine Off - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: سلامنگران نباش برای منم همین مشکل را داره ایراد از سیستم خودشون هست،سه بار از حسابم پول برداشت شده اما بازم مشخصات خودم را میدم میره روی شروع پرداخت.دیوانه ام کرده این سیستم قدیمی وبیخودشون.
|
استخدام مخابرات ایران - Mahjub24 - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: حالا کد رهگیری رو چه جوری بگیرم؟؟؟؟بالای صفحه یه گزینه داره: "کد رهگیری را فراموش کرده ام". |
|
استخدام مخابرات ایران - a.hooshmand - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
دوستان کسی می داند پس از استخدام حقوق و مزایای آن حدودا چقدر است؟ |
|
استخدام مخابرات ایران - mammad_asir - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ
وای چه سری شده واسه ما از دیروز وقتی میرفتم تو ثبت نام صفه پرداخت پول میامد یعنی ثبت نام کرده بودم ولی از امروز که زدم دوباره فرم اومد. مثل اینکه بانکشون پریده!!!!!!!!!!!!!! چی کار کنم اینو |
|
استخدام مخابرات ایران - Parva - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ق.ظ
امیدوارم دوستانی که با این دردسر ثبت نام کردن به زودی شیرینی قبولیشون رو بدن. |
|
استخدام مخابرات ایران - prosperous - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ق.ظ
بچه ها شرکت مخابرات ایران با ارتباطات سیار و مخابرات تهران بزرگ چه فرقی میکنه؟ کسی میدونه؟ |
استخدام مخابرات ایران - mammad_asir - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:آقا از حساب منم سه بار کن کرد ولی هنوز ثبت نام نشدم.(22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: سلامنگران نباش برای منم همین مشکل را داره ایراد از سیستم خودشون هست،سه بار از حسابم پول برداشت شده اما بازم مشخصات خودم را میدم میره روی شروع پرداخت.دیوانه ام کرده این سیستم قدیمی وبیخودشون. چی کار کنممممممممممممممممممممممممممممم؟ پولم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ثبت نام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
استخدام مخابرات ایران - ania_13 - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ق.ظ
به نظرتون این لیست ۲۵۰۰ نفر بود؟ بچه ها واسه درسای عمومیش مثه ادبیات و اندیشه اسلامی چی بخونیم؟ |
|
استخدام مخابرات ایران - mammad_asir - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ
تا پایان روز ۲۳ خرداد تمدید شد |
RE: استخدام مخابرات ایران - Sunshine Off - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط:برو توی قسمت کدرهگیری را فراموش کردم بازیابی کدرهگیری رابزن درست میشه.سیستم مخابرات واقعا عالیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!واقعا به یک مهندس در این زمینه نیاز دارند(22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:آقا از حساب منم سه بار کن کرد ولی هنوز ثبت نام نشدم.(22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: سلامنگران نباش برای منم همین مشکل را داره ایراد از سیستم خودشون هست،سه بار از حسابم پول برداشت شده اما بازم مشخصات خودم را میدم میره روی شروع پرداخت.دیوانه ام کرده این سیستم قدیمی وبیخودشون.
|
|
استخدام مخابرات ایران - jz_singer - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
سلام دوستان .... من احتمالا امسال ارشد آزاد علوم تحقیقات تهران قبول میشم ... یکی از شرایط استخدام عدم اشتغال به تحصیله .... اگه استخدام بشم اجازه میدن ارشد رو همزمان بخونم؟....موندم چیکار کنم!...ثبت نام کنم یا نه!؟ |
|
استخدام مخابرات ایران - mammad_asir - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
۱۰ بار رفتم میگه شما مبلغ رو واریز نکردید. وای دیوونه شدم؟؟؟؟؟؟ |