![]() |
به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - نسخهی قابل چاپ |
به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - fa_karoon - 06 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ
دوستانی که آزمون های مهستان رو شرکت کردند لطفا می شه بگن آیا از پاسخ نامه اش راضی بودند، آخه کتاب های خود پوران اصلا پاسخ هاش کاملا تشریحی نیست، می خوام بدونم پاسخ نامه ی تشریحی داره؟ چرا هیچکس درباره کیفیت پاسخ نامه تشریحی پوران(مهستان) نظر نمی ده؟ لطفا؟ |
به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - ali007 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ
دوستانی که آزمون حضوری مهستان شرکت کردن تونستید کارنامه تونو بگیرید؟ اگه تونستید راهنمایی کنید چجور گرفتید؟ |
RE: به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - csharpisatechnology - 12 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: سنجش چرا نیست؟ ببین یکی از دوستام رفت پارسه قبول نشد سال دیگه رفت اکسین (سنجش) رتبش بهتر شد. من فکر کردم اکسین(سنجش) برم قبول میشم. رفتم اکسین اما خودم خوب نخوندم قبول نشدم. حتی یه سوالم نتونستم ج بدم ده بیست سی چهل زدم. = پس زیاد ربطی نداره == من خودم هیچ آزمونی رو تایید نمی کنم مثلا موقع کاردانی رفتم مدرسان یکی از دوستام رفت پارسه رتبه ی من نصف رتبه اون شد و اون آزاد قبول شد و من غیرانتفاعی قبول شدم. پس زیاد ربطی نداره بریم اکسین و غیره. درسته انگیزه میدن ولی زیاد ربط نداره که دلمونو خوش کنیم به همین چند تا تست(تیری در تاریکی) چیزی که توی مانشت و گوگل و ... ، زیاده تسته+جزوه و reference . == در کل باید بگم اگه پول دارید و استاد خوبی هم هست برید کلاس اگه نمی خواید پول خرج کنید که منم همینو توصیه می کنم کتب پوران+مرجع هر درس + ebook ها ی معتبر واسه درس های مشترک و تخصصی + تست ها رو خودتون بزنید و بیاید مانشت رفع اشکال اینطوری از همه بهتره ![]() |