![]() |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - نسخهی قابل چاپ |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - pos - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: ببیم من یه مشکل دارم و خیلی ذهنمو مشغول کرده اینه خیلی از سوالات بود اول خط زدم بعدش اومدم دوباره اصلاح کردم یعنی پاک کردم و گزینه جدید رو وارد کردم منم این مشل را داشتم. اونطوری که حساب کردم تخصصی نرم ۲۲/۹۱ زده بودم ولی تو کارنامه خورده ۱۵/۵۶ توی نرم یکی دو سوال را اشتباه زدم و پاک کردم ولی گزینه دیگری را جای گزینش نکردم.(اون سوال را خالی گذاشتم). البته رد پاک کردن ماند. توی هوش یک سوال را دوبار پاک کردم و گزینه دیگری را زدم (خالیش نگذاشتم). درصد هوشم دقیقا همان د که حساب کرده بودم. ولی نرم افزار نشد. ضمن اینکه من موقع خروج گزینه هایی که زده بودم را یادداشت کردم و آوردم بیرون. |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - SaMiRa.e - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: من تا روی این سنجش (قلعه بگیم بهتره) کم نکنم خیالم راحت نمیشه ای خدا چی میشد سنجش جواب این بندگان خدا را میداد ، حالا بااین رقبای قدر چیکارکنیم ؟ ![]() ![]() |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - Br2012 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ)Complement نوشته شده توسط: همیشه فکر میکردم اگه چنین اتفاقاتی تو سنجش بیفته، حتما افراد یا حداقل یه فرد فرهنگی وجود داره که پای صحبت های داوطلبین بشینه، خودش رو جای شما بزاره و درک کنه! عجب آدم خوشبینی هستید شما |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - Sunshine Off - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ
آقا یاسرمطمنم سال دیگه این موقع میاییدومیگیدرتبه زیر۱۰آوردید.خداوند مشکلات را سر راه انسانهای بزرگ میزاره تا اونا را امتحان کنه اگه بتونن از پس مشکلات بربیان حتما جزء بهترین هایند.شما هر رتبه ای که آورده باشیدبرای مانشتی هایکی از بهترین هایید چون کمکهای خودتون را ازشون دریغ نکردیدواین یعنی پیروزی.موفق باشید. |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - yaser_ilam_com - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ)Complement نوشته شده توسط: همیشه فکر میکردم اگه چنین اتفاقاتی تو سنجش بیفته، حتما افراد یا حداقل یه فرد فرهنگی وجود داره که پای صحبت های داوطلبینببین میخوای بری سنجش اول یه دژبانی داره که باید رد بشی اصلا هم سرشون شلوغ نیشت، منشی و رئیس و بقیه تو ۸ طبقه نشستن انگار نه انگار که این همه آدم از مسیر دور میان(از ایلام تا تهران ۱۲ ساعت راهه) تا مشکلاتشون رو با اینا در میون بزارن |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - *Najmeh* - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ
امیدوارم که سال اینده موفق باشید وحقتو بگیری حالا چند شدی اقا یاسر از نظر سنجش؟ |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - parsaNA - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ
آقا یاسر این مشکل پاک کردن جواب تو پاسخنامه و تصحیحش ، سال گذشته برای منم پیش اومد و سیستم مزخرف سنجش اشتباه می کنه و این جواب ها رو غلط در نظر می گیره . من درصد تخصصی نرم رو ۴۵ زده بودم ولی کارنامه ۳۱ شد ، در حالی که مطمئن بودم و هستم که همون ۴۵ زده بودم . خلاصه فکر نکنم هم بشه کار خاصی کرد . |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - yaser_ilam_com - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: آقا یاسر این مشکل پاک کردن جواب تو پاسخنامه و تصحیحش ، سال گذشته برای منم پیش اومد و سیستم مزخرف سنجش اشتباه می کنه و این جواب ها رو غلط در نظر می گیره . من درصد تخصصی نرم رو ۴۵ زده بودم ولی کارنامه ۳۱ شد ، در حالی که مطمئن بودم و هستم که همون ۴۵ زده بودم .کاملا باهات موافقم سوال اول منطقی رو عین روز برام روشنه اول سیستم مکمل دو زدم بعدش کردم XOR اما همون گزینه قبلی رو حساب کردن من از این موردا زیاد داشتم آخه گزینه ها زیاد نزدیک به هم بودن آدم رو به اشتباه مینداخت نه هیچ کاری نمیشه کرد آخه باید بری ببینی که چه وضعیه بخدا سرشون کامل خلوته ها بری داخل سازمان اگه یه مگس بلند شه صداش کامل میاد ![]() (۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ)najmehdj نوشته شده توسط: امیدوارم که سال اینده موفق باشید وحقتو بگیریخیلی بد ![]() ![]() |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - fatima1537 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ
درمورد سنجش باید بگم که این خیلی طبیعیه که اینقدر نگهبانی و حراست بشه ، مراکز کوچکتر از اون مثل مراکز تصحیح اوراق اموزش پرورش کلی چفت و بست دارند و همه درو پنجره هاش رو مهر و موم کردند ، و پاکت جوابها ها را هم همینطور چه رسد به... حتی برای امتحانات داخلی و غیر نهایی هم پاکتها مهرو موم میشن و کلی دنگ و فنگ و امضا و... اگر قبلا دیده باشید توی تلویزیون هم یکبار روال انتقال سئوالات کنکور سراسری را نشان داد ، که بعد از خروج از قرنطینه با کلی نیروی اطلاعاتی و مراحل مختلف (که تصویر نیروها نشان داده نشدوبعضی مراحل هم فیلم گرفته نشد) سئوالات رسید شهرستانها ولی در مورد پاک کردن سئوالات و نوشتن مجدد اون .من قبلا هم برای آشناهامون این اتفاق افتاده بود که با اینکه کاملا مطمئن بودند طبق کلید زدند ولی درصد کمتر اومد |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - unique_as14 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ
.....?! |