انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - نسخهی قابل چاپ |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - zohre shah - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ق.ظ
دهه ۶۰یو خوب اومدی (۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط:۳۲۰ شبانه صنعتی اصفهان معماری(07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط: به نظرمن خیلی نیازی نیست خودتون را درگیر این بکنید که ظرفیت تو دفترچه کمتر نوشتن!سلام (۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ)sansho نوشته شده توسط: هیییی از دست شما دوستان!!! واقعا کارشناسیمون بومی گزینی اینم از ارشدمون !!!!!!!!!!!!!! (۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ق.ظ)zohre shah نوشته شده توسط:زبان ۳۸/۸۹ ریاضی ۰ مشترک ۲۹/۴۹ تخصصی معماری ۳۱/۲۵ حالا چرا باید ۷۵۰ معماری شم ؟(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:دهه ۶۰یو خوب اومدی |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - moha - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ
کاش بجای کم کردن ظرفیت ها تاثیر معدل و بر میداشتن آخه چه معنی داره معدل؟؟؟؟ و سوالاتو استاندارد می کردن؟؟ (۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط: بچه ها شما دیگه خیلی بلند پروازین به نظر منم دانشگاه مهم نیست و شاید یه نفر تو یه دانشگاه غیر انتفاعی خیلی تلاش کرده باشه. اما تو یه دانشگاه غیر انتفاعی یا خیلی از دانشگاهها میشه معدل های خیلی خوب آورد که یه دانشجو تو شریف یا دانشگاههای سخت گیر نمیتونن همچین معدلی بیارن به نظر من گذاشتن معدل برا کنکور ارشد مزخرفه چون واقعا همه در یه سطح نیستن. |
RE: انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - edge - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ
به نظر من اضافه شدن ظرفیتا اشتباهه وقتی خودمون برای درس و رشتهمون ارزش قائل نشیم از بقیه چه انتظار !!!!! البته من با نظر دوستان موافقم که میگن اگه میخواستن ظرفیتو کم کنند نباید پارسال زیاد میکردن که بخواد امسال کم بشه. ولی به طور کلی زیاد کردن ظرفیت دانشگاهها در نهایت به ضرر خودمونه دید گاه ما نباید فقط به دانشگاه رفتنو ظرفیت دانشگاه باشه باید آینده رو هم در نظر داشت شاید اگه دوره لیسانسو هم در دانشگاهها رو اینطور باز نمی زاشتن خیلیا از ماها شاید تا الآن به کار یا هدفمون دست پیدا کرده بودیم و واقعاً افرادی که شایسته ادامه تحصیل هستند جایگاه خوشونو در دانشگاهها پیدا کرده بودند |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - banou - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ)edge نوشته شده توسط: اگه دوره لیسانسو هم در دانشگاهها رو اینطور باز نمی زاشتن خیلیا از ماها شاید تا الآن به کار یا هدفمون دست پیدا کرده بودیم و واقعاً افرادی که شایسته ادامه تحصیل هستنددوست عزیز من مخالفم.به نظر من باید رشد سنی جمعیت ایران رو درنظر می گرفتن و چاره ای می اندیشیدن.پس این همه برنامه پیش بینی ۵ ساله و ۱۰ ساله واسه چیه؟ تازه اصل کنکور هم معیار سنجش مناسبی برای ورود به دانشگاه نیست.البته این نظر شخصی منه.دوستان نظرشون محترمه.البته صحبت کردن در ابعاد کلان سخته و لازمه اش بررسی دقیقه. |
RE: انتقاد از سنجش.... - Mahla Mehr - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)a i نوشته شده توسط: کدوم لیاقت ؟ وقتی معدل ۱۸ یک دانشگاه غیرانتفاعی تاثیر خیلی خیلی زیادی تو رتبه داره وقتی سوالات هوش امسال بشدت غیراستاندارد بود دیگه لیاقت معنا نداره . میشه گفت فاکتور شانس یا قسمت نقش بیشتری داره . حرفتون زیاد منطقی نیست! هیچکدوم از دانشگاه ها مثل هم نیستن دولتی یا غیرانتفاعی فرقی نمیکنه. تو بعضی از دانشگاه های غیرانتفاعی خبری از نمره اضافی دادن نیست باید خودت بکشی تا نمره ی خودت بگیری گاهی وقتا خیلی خیلی کمتر از اون نمره ای که مطمئنی حقته می گیری. ما بودیم و دیدیم که استادا و ... برا توجیه نمره هایی که واقعا حقمون نبوده گفتن: "ما مسئول حفظ صحت مدرک شما هستیم." |