تالار گفتمان مانشت
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - zarei1991 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ

با وجود درسای سنگین این ترم به رتبه فکر نمیکنم و فقط تلاش و توکل به خدا....حالا رتبه هم هر چقدر حقمه خدا خودش میدونه...

کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - armin_b00ter - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ

آقا ۵ نرم افزار منم Big Grin به صورت کاملا تصادفی این رتبه ی ۵ افتاده رو زبونم Big Grin

RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mohammadali1990 - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ق.ظ

(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط:  آقا ۵ نرم افزار منم Big Grin به صورت کاملا تصادفی این رتبه ی ۵ افتاده رو زبونم Big Grin

چرا تصادفی --- کاملا مشخصه ۵ی شما --- یکم بیشتر دقت کن

کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - armin_b00ter - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ق.ظ

(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:  چرا تصادفی --- کاملا مشخصه ۵ی شما --- یکم بیشتر دقت کن

ایشالا خودت یک میشی. چه خوبه اینجا همه به هم حال میدن. به سلامتی همه یک رقمیاااااااااا Big Grin

RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mohammadali1990 - 14 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ق.ظ

(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط:  
(14 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:  چرا تصادفی --- کاملا مشخصه ۵ی شما --- یکم بیشتر دقت کن

ایشالا خودت یک میشی. چه خوبه اینجا همه به هم حال میدن. به سلامتی همه یک رقمیاااااااااا Big Grin

به سلامتی .... :دی

تنکس

RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mohammadali1990 - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ ب.ظ

(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)آلبالو نوشته شده توسط:  ۴ واسه منه.قبلا زنبیل گذاشتم!!

آره بابا صفتو دارم --- بعد منی دیگه :دی

RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - pamta - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ

من که پارسال شرکت کردم و رتبم مردود شدموالبته خیلی کم خوندم
یکم به من روحیه بدینSadConfused

RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - deh-ab - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ

(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط:  من که پارسال شرکت کردم و رتبم مردود شدموالبته خیلی کم خوندم
با سلام:
به نظر من شما از کنکور یه چیزی ساختی که رتبه پایین تو اون غیر قابل دسترسه، شما اگر واقعا تصمیم بگیری و یه برنامه ریزی داشته باشی تا به تصمیمت جامع عمل بپوشونی حتما بهترین دانشگاه ایران قبول میشی /...شک نکن این یه واقعیته/...
اونی که رتبه خوب میاره با اونی که رتبه نمیاره تفاوتش تو پشتکارشه(اون چند ماه، تمام وجودش برا کنکور بوده. اما اونی یکی چند ماه ،تو رویای کنکور بوده)HuhHuhHuhHuh

کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - azarakhsh1986 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ

انشاله منم باشم Smile

RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - asusx59sr - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ

من که حتما هستم. با وجود اینکه این ترم ۲۰ واحد دارم!!!!!!

مدیران ضعیف، همواره برای فرار از اشکالاتی که در نتیجه ی شکست در مسئله ی اصلی بر آنها گرفته میشود، مسئله یا مسائل فرعی میسازند و خود را مشغول آن می کنند تا بتوانند فرافکنی کنند.

توی کلاس مشاوره یک نفر داشت به مشاور میگفت: وااااااای من این ترم ۳ واحدم مونده، کارورزی دارم، نمیرسم واسه کنکور بخونم و از این حرفا... وقتی من رفتم بهش گفتم که من ۲۰ واحد دارم و برعکس تو، توی یک شهر دیگه درس میخونم و واسه رتبه ۱ میخونم، انقدر خجالت کشییید.....

فرافکنی نکنییید........

کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mhkpnu - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ

عنوانش خیلی جالبه برام

کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه

آخر جمله بندیه،یه جمله ساده با انواع فعل ها

RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - skygirl_00 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ

(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)mhkpnu نوشته شده توسط:  عنوانش خیلی جالبه برام

کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه

آخر جمله بندیه،یه جمله ساده با انواع فعل ها

دیگه چیکار کنم Tongue

RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - fatima2007 - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ

(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط:  من که پارسال شرکت کردم و رتبم مردود شدموالبته خیلی کم خوندم

من که پارسال خیلی خوندم و نتیجه نگرفتم زیاد ناراحت نشدم چون مطمینم خواست خدا این بوده و برای امسال انگیزم برای تلاش خیلی بیشتر شده با توکل به خدا تلاش کن حتما موفق میشی انشالاBig Grin

RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - pelican66 - 28 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ

من رتبه ۷ نرم افزار ۹۲ هستمSmile

کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - H3NGAM3H - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ق.ظ

بچه های نرم افزار انگار بیشترن

منم به امید خدا رتبه ۱۰ آی تی ، ۱۵ شبکه : دی

از علاقه مندی هام هم صندلی داغ و جواب دادن به سوالات مصاحبه است