کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - نسخهی قابل چاپ |
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - zarei1991 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
با وجود درسای سنگین این ترم به رتبه فکر نمیکنم و فقط تلاش و توکل به خدا....حالا رتبه هم هر چقدر حقمه خدا خودش میدونه... |
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - armin_b00ter - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ
آقا ۵ نرم افزار منم به صورت کاملا تصادفی این رتبه ی ۵ افتاده رو زبونم |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mohammadali1990 - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: آقا ۵ نرم افزار منم به صورت کاملا تصادفی این رتبه ی ۵ افتاده رو زبونم چرا تصادفی --- کاملا مشخصه ۵ی شما --- یکم بیشتر دقت کن |
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - armin_b00ter - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: چرا تصادفی --- کاملا مشخصه ۵ی شما --- یکم بیشتر دقت کن ایشالا خودت یک میشی. چه خوبه اینجا همه به هم حال میدن. به سلامتی همه یک رقمیاااااااااا |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mohammadali1990 - 14 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: چرا تصادفی --- کاملا مشخصه ۵ی شما --- یکم بیشتر دقت کن به سلامتی .... :دی تنکس |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mohammadali1990 - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)آلبالو نوشته شده توسط: ۴ واسه منه.قبلا زنبیل گذاشتم!! آره بابا صفتو دارم --- بعد منی دیگه :دی |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - pamta - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
من که پارسال شرکت کردم و رتبم مردود شدموالبته خیلی کم خوندم یکم به من روحیه بدین |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - deh-ab - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط: من که پارسال شرکت کردم و رتبم مردود شدموالبته خیلی کم خوندمبا سلام: به نظر من شما از کنکور یه چیزی ساختی که رتبه پایین تو اون غیر قابل دسترسه، شما اگر واقعا تصمیم بگیری و یه برنامه ریزی داشته باشی تا به تصمیمت جامع عمل بپوشونی حتما بهترین دانشگاه ایران قبول میشی /...شک نکن این یه واقعیته/... اونی که رتبه خوب میاره با اونی که رتبه نمیاره تفاوتش تو پشتکارشه(اون چند ماه، تمام وجودش برا کنکور بوده. اما اونی یکی چند ماه ،تو رویای کنکور بوده) |
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - azarakhsh1986 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ
انشاله منم باشم |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - asusx59sr - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ
من که حتما هستم. با وجود اینکه این ترم ۲۰ واحد دارم!!!!!! مدیران ضعیف، همواره برای فرار از اشکالاتی که در نتیجه ی شکست در مسئله ی اصلی بر آنها گرفته میشود، مسئله یا مسائل فرعی میسازند و خود را مشغول آن می کنند تا بتوانند فرافکنی کنند. توی کلاس مشاوره یک نفر داشت به مشاور میگفت: وااااااای من این ترم ۳ واحدم مونده، کارورزی دارم، نمیرسم واسه کنکور بخونم و از این حرفا... وقتی من رفتم بهش گفتم که من ۲۰ واحد دارم و برعکس تو، توی یک شهر دیگه درس میخونم و واسه رتبه ۱ میخونم، انقدر خجالت کشییید..... فرافکنی نکنییید........ |
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mhkpnu - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
عنوانش خیلی جالبه برام کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه آخر جمله بندیه،یه جمله ساده با انواع فعل ها |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - skygirl_00 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)mhkpnu نوشته شده توسط: عنوانش خیلی جالبه برام دیگه چیکار کنم |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - fatima2007 - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط: من که پارسال شرکت کردم و رتبم مردود شدموالبته خیلی کم خوندم من که پارسال خیلی خوندم و نتیجه نگرفتم زیاد ناراحت نشدم چون مطمینم خواست خدا این بوده و برای امسال انگیزم برای تلاش خیلی بیشتر شده با توکل به خدا تلاش کن حتما موفق میشی انشالا |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - pelican66 - 28 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
من رتبه ۷ نرم افزار ۹۲ هستم |
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - H3NGAM3H - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ق.ظ
بچه های نرم افزار انگار بیشترن منم به امید خدا رتبه ۱۰ آی تی ، ۱۵ شبکه : دی از علاقه مندی هام هم صندلی داغ و جواب دادن به سوالات مصاحبه است |