![]() |
پیش بینی رتبه - نسخهی قابل چاپ |
پیش بینی رتبه - *Najmeh* - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ
من درصد هام نرم افزار زبان سفید ریاضی ۱۲/۵ مشترک ۱۴/۸ تخصصی ۲۷ معدل ۱۴/۱۹ چند میشم؟ |
RE: پیش بینی رتبه - nomad:D - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ)najmehdj نوشته شده توسط: من درصد هام نرم افزار bi khial ,bezar 4 khordad javaba biad enshallah ke ghabool mishi ![]() |
پیش بینی رتبه - somayeh kashefi - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ
من مدرسان شریف رتبه های تقریبیم رو زدم ۵۷ زد ولی اصلا امکان نداره |
RE: پیش بینی رتبه - farahnaz - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط: من مدرسان شریف رتبه های تقریبیم رو زدم ۵۷ زد ولی اصلا امکان نداره مدرسان تخیلی میزنه واسه من هم زد ۱۳ ![]() ![]() رو این حساب بالای ۱۰۰ میشیم |
پیش بینی رتبه - saba1000 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ ب.ظ
ریاضی=۳۷ مشترک =۳۸ تخصصی=۱۰ زبان=۰ به نظرتون با این درصدا رشته هوش رتبم چند میشه معدل ۱۶/۲۳ |
پیش بینی رتبه - hussein.sh - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ
چی فکر می کردیم چی شد اعصابم کلا بهم ریخته به نظر شما درصدای من چه جوریه لطفا بدترین حالت بگید زبان سفید ریاضی ۳۱/۲۵ مشترک ۴۰/۷۴ تخصصی ۲۷/۰۸ معدل ۱۷/۵۲ |
پیش بینی رتبه - sakineh_1066 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ
سلام بچه ها کسی میتونه بگه با رتبه تقریبا ۴۰۰ میشه فردوسی شبانه آورد یا نه؟ منتظر جوابتونم |
پیش بینی رتبه - hani89 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ)hussein.sh نوشته شده توسط: چی فکر می کردیم چی شد با تخمین رتبه مهستان اگه گرایش هوش باشین میشه ۱۸۶ البته با معدل ۱۵/۵۲ خودتون ثبت نام کنید توسایتش تا با معدل خودتون حساب شه زبان ۰ ریاضی ۵۵ مشترک ۲۶ تخصصی هوش ۱۶/۶۶ معدل ۱۵/۵۲ گند زدم.از این بدتر نمیشد دیگه داد |
پیش بینی رتبه - نسیم۳ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ق.ظ
سلام یک سال با چه مشقتی درس خوندم درصد هام شد این.............. زبان ۰ ریاضی ۱۸/۷۵ مشترک ۲۵/۹ تخصصی هوش ۳۱/۲۵ معدل۱۵/۰۳ |
RE: پیش بینی رتبه - rotbe - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ)sakineh_1066 نوشته شده توسط: سلام بله دوست من پارسال با ۷۰۰ شبانه فردوسی قبول شد ![]() |
RE: پیش بینی رتبه - parvaz_hj - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ق.ظ)rotbe نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ)sakineh_1066 نوشته شده توسط: سلام غیر ممکنه ها!!!! ۷۰۰؟؟؟!!! الان با ۷۰۰ اومدن مجازی!!! احتمالا یا معدلشون عالی بوده یا سهمیه ای چیزی... |
RE: پیش بینی رتبه - ramin66 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ب.ظ
میشه راهنماییم کنین میخام ۱ موضوع جدید ایجاد کنم گزینه ای نیست |
پیش بینی رتبه - mask - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ ق.ظ
سلام لطفا اگه کسی میتونه رتبه این درصد های علوم کامپیوتر رو تخمین بزنه اعلام کنه البته خیلی خراب کردم. نظریه ۴۶ ریاضی ضریب ۶: ۲۴ ساختمان داده: ۴ زبان ۵ بقیه هم سفید |
RE: پیش بینی رتبه - genral - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ق.ظ)rotbe نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ)sakineh_1066 نوشته شده توسط: سلام باور کردنی نیست پارسال ۴۰۰ تو شبانه تبریز قبول شد دیگه بعد اون توهمی بیش نیست ( ۷۰۰ شبانه مشهد!!!!!!!!!!!!!!) |
RE: پیش بینی رتبه - hamidkhl - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ق.ظ)genral نوشته شده توسط:دوستان این که با چه رتبه ای کجا قبول شدن به اینکه اولویت اون فرد تو انتخاب چی بوده، مهمه(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ق.ظ)rotbe نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ)sakineh_1066 نوشته شده توسط: سلام |