تالار گفتمان مانشت
اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - abcd1234 - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ ب.ظ

فقط اینو میدونم که بعد از کنکور اونایی که سیستم عامل رو کلا حذف کرده بودن و نخونده بودن خیلی خوشحال بودن چون راحت تایمشونو رو سوالای دیگه گذاشته بودن. :(
و این است نتیجه ی درس خواندن!!!
آخه این انصافه؟! این حجم درس فقط ۴ سوال اونم اینطوری! باز پارسال حداقل میشد یکی دوتاشو جواب داد. چطوری باید اعتراض کرد؟

RE: اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - yaser_ilam_com - 02 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ

(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ ب.ظ)abcd1234 نوشته شده توسط:  فقط اینو میدونم که بعد از کنکور اونایی که سیستم عامل رو کلا حذف کرده بودن و نخونده بودن خیلی خوشحال بودن چون راحت تایمشونو رو سوالای دیگه گذاشته بودن. Sad
و این است نتیجه ی درس خواندن!!!
آخه این انصافه؟! این حجم درس فقط ۴ سوال اونم اینطوری! باز پارسال حداقل میشد یکی دوتاشو جواب داد. چطوری باید اعتراض کرد؟

حق با شماست من سیستم نخوندم خیلی راضیم آخه این چه سوالایی بود جالبه کلید اولیه مدرسان شریف اصلا جواب سوالای سیستم رو نداده بود بعدش بچه ها هم جواب سوالای امسال رو بنابر نظر اکثریت جمع کرده بودن از ۴ سوال ۳ تا رو علامت ؟ زده بودن فکر کنم امسال حتما از سیستم سوال حذف شه ان شا الله

RE: اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - wildcoder - 02 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  من مطمئن شدم که دکتر زمانی‌فر طراح نیست! چون حال زیاد نوشتن رو نداره خیلی. سوالاش یه خطی‌اند Big Grin

طراح امسال و اون داستان دکتر پدرام بودن.کلا هم مودشون این طوریه.کسی ام نمی تونه چیزی بگه چون از بزرگان سیستم عامل ایران هستن پس بهتره خودتونو باهاش وقف بدید یا قید سوالای سیستم عامل و بزنید>

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - yaser_ilam_com - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ب.ظ

راستی بچه ها پارسال یکی از سوالات سیستم حذف شد نظرتون در مورد حذف سوالات امسال چیه ؟ یکی دو تا یا همه !!!!!!!

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - fatima1537 - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ

سئوالی که پارسال حذف شد ظاهرا به خاطر طولانی بودن سئوال نبوده ، به خاطر نبودن جواب صحیح در گزینه ها بود.توی کتاب تست سنجش هم حل نشده

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - pos - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ

اگر به خاطر طولانی بودن بخوان سوال را حذف کنند که ظلم مضاعف هست

RE: اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - Joonz - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ

(۰۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  سئوالی که پارسال حذف شد ظاهرا به خاطر طولانی بودن سئوال نبوده ، به خاطر نبودن جواب صحیح در گزینه ها بود.توی کتاب تست سنجش هم حل نشده
البته امکانش هست به خاطر طولانی بودن سوال حذف بشه چون کتاب تست سنجش فقط غلطای خیلی تابلو رو حذف کرده در صورتیکه امکان داره سوالای دیگه هم حذف شده باشند .مثه کنکور ۸۷ فقط ۳ تا مشترکاشو حذفی زده در صورتیکه ۷ تا حذفی داشت

RE: اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - yaser_ilam_com - 04 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ

(۰۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط:  
(03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  سئوالی که پارسال حذف شد ظاهرا به خاطر طولانی بودن سئوال نبوده ، به خاطر نبودن جواب صحیح در گزینه ها بود.توی کتاب تست سنجش هم حل نشده
البته امکانش هست به خاطر طولانی بودن سوال حذف بشه چون کتاب تست سنجش فقط غلطای خیلی تابلو رو حذف کرده در صورتیکه امکان داره سوالای دیگه هم حذف شده باشند .مثه کنکور ۸۷ فقط ۳ تا مشترکاشو حذفی زده در صورتیکه ۷ تا حذفی داشت

یعنی چه ۳ تا مشترکارو حذف کردن تو اصلاحیه ۷ تا حذفی داشت چه جوری حساب میشه آخه مگه این سنجش صاحب نداره اون ۷ تا یا ابهام داشتن یا خارج سر فصل بودن یا گزینه درست نداشتن پس باید همه حذف بشن؟

RE: اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - Joonz - 04 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ

(۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:  
(03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط:  
(03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  سئوالی که پارسال حذف شد ظاهرا به خاطر طولانی بودن سئوال نبوده ، به خاطر نبودن جواب صحیح در گزینه ها بود.توی کتاب تست سنجش هم حل نشده

یعنی چه ۳ تا مشترکارو حذف کردن تو اصلاحیه ۷ تا حذفی داشت چه جوری حساب میشه آخه مگه این سنجش صاحب نداره اون ۷ تا یا ابهام داشتن یا خارج سر فصل بودن یا گزینه درست نداشتن پس باید همه حذف بشن؟
همه اینایی که گفتین تو کلیدا اعمال شد. اما سنجش تو کتابش بعضی سوالا رو خودش اصلاح کرد (اونایی که صورت سوال مشکل داشت) و به جاش حذف نکرد.

RE: اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - yaser_ilam_com - 04 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ق.ظ

(۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط:  
(04 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:  
(03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط:  

همه اینایی که گفتین تو کلیدا اعمال شد. اما سنجش تو کتابش بعضی سوالا رو خودش اصلاح کرد (اونایی که صورت سوال مشکل داشت) و به جاش حذف نکرد.

شرمنده دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید کتاب سنجش یعنی چی؟منظورم اینه که باید ۷ تا سوال حذف میشد ممنون میشم جواب بدید

RE: اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - Joonz - 04 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ق.ظ

نقل قول: شرمنده دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید کتاب سنجش یعنی چی؟منظورم اینه که باید ۷ تا سوال حذف میشد ممنون میشم جواب بدید

سنجش یک کتابی داره برای آزمون های ۶ یا ۷ سال اخیر ارشد مهندسی کامپیوتر تو این کتاب سوالایی که حذف شده بود(از طرف سازمان سنجش) نیز حذفی خورده بود . البته همه اون سوالایی که سنجش حذف کرده بود تو این کتاب حذف نشده بودند.مهماش حذف شده بودند. چیز خاصی نیست زیاد خودتونو درگیر این موضوع نکنید.

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - mehrdad66 - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۵۶ ب.ظ

من تا حالا ارشد امتحان ندادم
ولی ......
در امتحان کاردانی به کارشناسی رتبه ۹۴۸ آوردم و کتاب سیستم عامل مهرداد فهیمی خونده بودم
کتابی که هیچ ارزشی نداره و متعلق به قرون وسطی هست. بله بر عکس دنیای سیستم عامل که به شدت در حال به روز شدن هست و مدام ویرایش های جدید کتاب ها در میاد این کتاب متلق به سال ۱۳۷۹ هست.(ویرایش نشده و مدام تجدید چاپ میشه)
منظورم این بود
وقتی کنکور کاردانی به کارشناسی انقدر عقب افتاده و افتضاح باشه مطمئنا از کنکور ارشد هم نمیشد انتظاری داشت
من حال دوستان رو درک میکنم خودم تو کنکور ++c رو یکماه وقت گذاشتم با سوالای مسخره رو به رو شدم و از سه تا تستی که زدم دوتاش اشتباه بود.

ولی اینو بدونید و روحیتون رو از دست ندید (( اگه برای شما سخت پس برای همه هم سخت بود! ))