بررسی سوالات مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: مدار منطقی ۹۱ - shervinrs - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ق.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: جوابهای درست:۶۰ رو اشتباه می کنین. Don't Careها تاثیری در ایجاد Hazard ندارند. ۶۱ رو هم به نظرم اشتباه میکنین. |
مدار منطقی ۹۱ - javadyousefi - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۹ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: من با xor موافقمآره xor میشه (۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ)nika نوشته شده توسط: حالت بی اهمیت رو باید در نظر بگیری نمیشه که هددگذاری کن میبیینی باید در نظر میگرفتیدرسته منم عدد گذاری کردم دیدم اگه در نظر نگیریم هازارد داریم |
RE: مدار منطقی ۹۱ - shervinrs - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۹ ق.ظ)javadyousefi نوشته شده توسط:من خودم ۳ ترم رو برای سوال Hazard گرفتم و میگم اشتباست.(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: من با xor موافقمآره xor میشه تعریف Don't Care یعنی خروجی بی اهمیت. یعنی اگر خروجی اشتباه تولید شد مهم نیست. |
RE: مدار منطقی ۹۱ - ماری - ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ق.ظ
منم گزینه ۳ رو زدم مطمئنم درسته |
RE: مدار منطقی ۹۱ - afshinmu - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ق.ظ)shervinrs نوشته شده توسط: ۶۰ رو اشتباه می کنین. Don't Careها تاثیری در ایجاد Hazard ندارند.سوال ۶۱ گزینه ۴ بر طبق دفترچه A شک نکنید . به دو تا از خروجی ها که not میشن دقت کنید.در ضمن مکمل ۲ هم همینطور بهش دقت کنید برای ۰۱۱۱ و ۱۰۱۰ هم مثال زدم همینه . البته همونجا هم یه مثال دیگه زدم بازم همین درسته |
RE: مدار منطقی ۹۱ - alborz229 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ)sdcsada نوشته شده توسط: متمم۲ بود عینا سوال ۶۵ سال ۹۰(پیوست) من یادمه یوسفی تو کلاس به بچه ها گفته بود موقع PI گرفتن اگر یه d رو ۱در نظر گرفتی و با یک ها دسته بندی کردی دیگه اون ها رو باید ۱ ببینی پس باید ۱ دسته ۴ تایی هم اون دو تا dرو با ۱ های مجاور اون طرف بگیری |
RE: مدار منطقی ۹۱ - afshinmu - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ق.ظ)alborz229 نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ)sdcsada نوشته شده توسط: متمم۲ بود عینا سوال ۶۵ سال ۹۰(پیوست) خود آقای یوسفی در ضمیمه کتاب خودش( مدار منطقی پوران )حل تست اول مکاترونیک ۸۸ حالت Dont Care را برای Hazard در نظر نگرفته . چطور سر کلاسش چیز دیگه ای گفته؟البته منم مثل شما در نظر گرفتم ولی اشتباه کردم |
مدار منطقی ۹۱ - Xilinx - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ب.ظ
منم گزینه ی ۴ رو زدم.حتی توی آزمون پارسه هم همچین چیزی اومد که من اونجا اشتباه کردم و در نظر نگرفتم.سر جلسه هم اسن مورد یادم بود |
RE: مدار منطقی ۹۱ - rezatotti - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ب.ظ
دوستان در مورد سوال ۶۰ باید dont care رو در هازارد درنظر گرفت چون در ساده سازی استفاده شده است . هر dont care معادل ۱ یا ۰ است یعنی میشه اونو ۱ یا ۰ فرض کرد برای همین برای ساده سازی استفاده میشه که مدار ساده بشه اون سوال مکاترونیک ۸۸ اگر توجه کنید به حل یوسفی اون dontcare اصلا تو ساده سازی مطرح نیست و خارج از EPI هاست برای همین اصلا تو مدار پیاده سازی نمیشه که هازارد داشته باشه. در آزمون ۱۰۰ درصد اول پارسه امسال سوال مشابه این سوال اومده بود و من اشتباه زدم و بعد از اینکه جوابا اومده این نکته رو یاداشت کردم که dont care داخل ساده سازی ایجاد هازارد می کنه . سوال پارسه و جوابش و سوال مکاترونیک و جوابش رو میزارم یه مقایسه کنید . به امید خدا همه موفق باشید |
مدار منطقی ۹۱ - mj_shbn - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۷ ب.ظ
لطفا دفترچه رو دانلود کنید تا راحتتر بحث کنیم. جوابایی که من زدم طبق دفترچه A: ۵۸ - ۳ (XOR) ۵۹ - ۴ ۶۰ - ۳ ۶۱ - نزدم ۶۲ - ۴ ۶۳ - ۲ |
مدار منطقی ۹۱ - موج - ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ب.ظ
در مورد سوال ۶۰ نظر من راه اول اینکه شما بیاید حالات بی اهمیت رو در نظر بگیرید و در نتیجه باید براش رفع هازارد کنید (مسئله ای که هست این طوری سه جمله دارید و ساده ترین شکل تابع نیست) راه دوم: حالات بی اهمیت رو کلا در نظر نگیرید که به گزینه سه میرسید و به نظر من جواب همینه |
مدار منطقی ۹۱ - aka111 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ب.ظ
xor نبود با ورودی ۱۰۱۰۱ درست نمیشد! |
RE: مدار منطقی ۹۱ - mp1368 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ ب.ظ
نمی دونم دوستان رو سوال اول چه مشکلی دارن بابا شما همون اعداد ۱۰۱۰۱ رو هم امتحان کنید باز می شه XOR ورودی ها که یک می شه. |
مدار منطقی ۹۱ کامپیوتر - neo.st - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ب.ظ
سلام سوال۵۸- XOR اگه فرض کنیم ورودی ۱۰ باشه خروجی مدار ۱۱ میشه؛ اما خروجی xnor=00 خروجیری مکمل ۲=۱۰ و خرجی R(2's Comp)=01 اما خروجی xor=11 میشه. گرچه مدار فوق العاده سادس و نیاز به تشریح نداره. سوال۵۹- D0=q1a' + aq1' D1=q0q1' + q1a' اگه فرض کنیم تو حالت ۰۱ قرارداریم طبق مدار با a=0 به حالت ۱۰ میریم , یعنی q0=0 میشه اما با گزینه ای که D0=aq1' + q0a' داره q0=1 بدست میاد. همچنین تو همین حالت میبینیم که q1=1 میشه اما D1=q1q0' + q1a' q1=0 , رو بر میگردونه. و همچنین اگه فرض کنیم تو حالت ۱۰ قرار داریم با ورودی a=1 به حالت ۰۰ میریم که q0=0 میمونه اما گزینه ای که D0=q0a' + aq0' داره q0=1 برمیگردونه. سوال۶۰- w'x' + wxy W'x' + xy این گزینه که کلا تو آفساید قرار داره! W'x' + wy این گزینه هم که هازارد داره. اما اکثرا رو گزینه w'x' + wxy و w'x' + wy + x'y شک دارن که هر دو گزینه با یه جدول کارنوی ساده نشون میده که هم درسته و هم هازارد نداره. حالا به نظرتون کدومش ساده تره!؟ معلومه که اونی که دوتا ترم داره با یک and دو ورودی و یک and سه ورودی و یک or دو ورودی قابل پیاده سازیه ولی اونی که سه تا ترم داره علاوه بر اینکه کاملا واضحه که دو ترم از سه ترم ساده تره نیاز به ۳تا and دو ورودی و یک or سه ورودی برای پیاده سازی داره. علاوه بر اینها تو کتاب نلسون اومده که اگه با گرفتن حالات don't care هازارد پیش میاد نباید don't care هارو لحاظ کنیم. سوال۶۱- a3 a2 a1 a0 – b3 b2 b1 b0 اگه A=1111 و B=0000 بگیریم جواب مدار میشه ۱۱۱۱ اما A3' a2 a1' a0 – b3 b2' b1 b0' = 0000 + 1 = 0001 A3 a2 a1 a0 + b3 b2 b1 b0 = 1111 + 1 = 0000 A3' a2 a1' a0 + b3 b2' b1 b0' = 1010 + 1 = 1011 یکی از دوستان هم گفته بود اگه a<b باشه گزینه A-B هم اشتباه درمیاد که اینطور نیست. A=0001 , B=0010 اونوقت جواب مدار و A-B هردو میشه ۱۱۱۱ ۶۲- ۰,۲,۳,۵,۷,۸,۱۰,۱۲,۱۳,۱۵ Abcd=0010 یا abcd=0011 باشه خروجی Mux یک میشه که فقط یک گزینه ۲,۳ رو باهم داره. ۶۳- ۰,۱,۳,۷,۲,۵,۶,۱ فرض کنید خروجی مدار ۷=۱۱۱ باشه با آمدن پالس ساعت خروجی مدار به ۲=۰۱۰ تغییر میکنه, تنها گزینه ای که از ۷ به ۲ میره همین گزینه است. |
مدار منطقی ۹۱ - موج - ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط: نمی دونم دوستان رو سوال اول چه مشکلی دارن بابا شما همون اعداد دیگه از این سوال آسون تر نبود دقیقا داره خروجی رو بر طبق فرد بودن یک های ورودی تنظیم میکنه و همون XOR هست |