گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - Sunshine Off - 12 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ)موج نوشته شده توسط:منظورم تعریف از خودنبودبلکه میخواستم بگم کسی که هدفش را بالا درنظربگیره باید به همون اندازه تلاش هم بکنه. امضای یکی از بچهها این هست:یا به اندازه آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو.(12 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ)matina نوشته شده توسط: دوست گرامی وقتی نوشتید قراره رتبه ۳ سال ۹۱ باشیدپس حتما با اعتماد به نفس وسخت کوش هستی پس با همون انرژی واعتمادبه نفس ادامه بدیدموفق باشی. جایی خوندم که اگه میخوای به ۱۰متربرسی باید تا۱۰۰متر رابتونی ببینی. بچهها مهم نیست که درآخر چه رتبه ای بیاریم مهم اینه که همه مابرای رتبه های یک تلاش میکنیم وهمه با اراده قوی خودمون وپشتکارمون کنکور شرکت میکنیم بقیه اون را به خدا می سپاریم.همه باید راضی به رضای خدا باشیم.انشا الله همه با هم موفق بشیم. |
گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - موج - ۱۲ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ)matina نوشته شده توسط: منظورم تعریف از خودنبودبلکه میخواستم بگم کسی که هدفش را بالا درنظربگیره باید به همون اندازه تلاش هم بکنه. امضای یکی از بچهها این هست:یا به اندازه آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو.درسته منم هدفم شوخی بود که اون دوستی که میگفت جو این تاپیک استرس زاست ببینه این طور نیست علی رغم نزدیک شدن به آزمون حال و هوای خوبی دارم دوستان یه چیزی شبیه به این: گل در بر و می در کف معشوق به کام است سلطان جهان هــم به چنــین روز غلام است خیلی از ایهام های پارسال برام رفع شده خیلی از شمار تستای غیر قابل حل و یا غیر قابل فهم کم شده اینو گفتم چون احتمالا باقی افراد هم یه چنین وضعیتی دارند خیلی از مسائل بغرنج دیگه مثل قبل سخت نیست اون درگیریه اولیه با تستا دیگه نیست. خودتون منصفانه قضاوت کنید پس میشه به موقعی که افکار بد و کسل کننده میاد به همچین چیزایی هم فکر کرد انشالله بعد کنکور هم همین بیت شعر حال و هوای همه گیمون باشه |
گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - ana9940 - 13 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ)matina نوشته شده توسط:فکر کنم همین اعتماد به نفسم کار دستم داده . این مدت خیلی اذیت شدم. وقتی فکرشو می کنم که میتونم واسه سال دیگه از مهر راحت و بدون دردسر بخونم، میگم چه کاریه که الان خودم رو اذیت کنم . الانم که وسط امتحاناست و یه هفته ای است که دیگه هیچی نخوندم. |
گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - marzieh - 13 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: وقتی فکرشو می کنم که میتونم واسه سال دیگه از مهر راحت و بدون دردسر بخونم، میگم چه کاریه که الان خودم رو اذیت کنم . الانم که وسط امتحاناست و یه هفته ای است که دیگه هیچی نخوندم.شما که تا حالا تلاشتون رو کردید .. خیلی حیفه .. احتمالا این شرایط شما برای همهی کسایی که بلافاصله بعد از لیسانس قبول می شوند هم وجود داشته (دو تا از دوستای من بلافاصله بعد از لیسانس شریف و اووردن .. )پس نگران این قضیه نباشید .. به نظر من سعی کنید درس رو با حالتی که بخواهید اذیت بشید و مثلا اعصاب داغون و اینا نخونید.. سعی کنید با لذت درس بخونید و توکل به خدا کنید .. |
RE: گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - مازیار صفایی - ۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ
من نمی دونم چرا اینقدر راحت می گید رتبه ۲۰۰ یا ۳۰۰؟! من فکر می کنم همین رتبهها هم زحمت می خواد یعنی برای من ۲۰۰ بهترینه. می تونم مشهد روزانه قبول بشم همه درسهام هم به غیر از یک فصل از آمار تموم شده ولی با این وجود بازم فکر می کنم رتبه ۲۰۰ یا ۳۰۰ خیلی هم آسمون نیست ۲۴ هزار نفر شرکت می کنند... نفر ۲۰۰ نرم افزار باید زحمت بکشه.... خدایا...... |
گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - موج - ۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: من نمی دونم چرا اینقدر راحت می گید رتبه ۲۰۰ یا ۳۰۰؟! آره فکر کنم که تفاوت هست بین دید یک پشت کنکوری با یه دانشجوی سال آخر کارشناسی نسبت به این رتبه ها یادمه پارسال میگفتم من اگه واحد نداشتم شریف قطعا میارم امسال با این که درس ندارم میگم خدایا کمک کن لا اقل روزانه قبول شم |
گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - lvlina_r - 13 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۱۰ ب.ظ
شاید درست می گید، ما هنوز خیلی جوونیم، به نظرمون راحت می شه اصفهان روزانه قبول شد، حتی با اینکه هنوز نصف درسها را نخوندیم، ما کنکور را سخت نمی گیریم، واسه همینم کنکور به ما سخت نمی گیره، من که پاسال امتحانی کنکور دادم به نظرم خیلی آسون بود، نمی دونم، شاید در توهم به سر می بریم، شایدم اعتماد به نفس بالا داریم، شایدم شکست نخوردیم تا حالا تو زندگیمون، شاید با یه شکست واقع بینتر شیم....، شایـــــــــــــــــــدم واقعا باهوشیم: دی ااااااااااااااااااااااااااا چقدر شاید: دی: دی |
RE: گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - ana9940 - 13 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(13 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: من نمی دونم چرا اینقدر راحت می گید رتبه ۲۰۰ یا ۳۰۰؟! داری نا امیدم می کنی؟؟ شما پارسال چند واحد داشتی ؟؟ چند روز دانشگاه می رفتی؟؟ من بیشتر وقتم رو دانشگاه گرفت و خستگی ناشی از اون دیگه رمقی واسه درس خوندن نمی گذاشت! (۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: من نمی دونم چرا اینقدر راحت می گید رتبه ۲۰۰ یا ۳۰۰؟! شما اهل مشهد هستی ؟؟ واسه منی که اصفهانی هستم بهتره که تهران بیام نه مشهد. دانشگاه فردوسی دانشگاه خوبیه ولی ترجیح میدم که شهر دیگه ای غیر از تهران رو واسه ارشد انتخاب نکنم. هر چند که اصلا و ابدا هم دوست ندارم اصفهان قبول بشم. همین ۲۰۰-۳۰۰ شدن هم به قول شما سخته، منم یه جورایی همین حرف رو زدم . میگم اگه الان من اینقدر خودم رو اذیت کنم که ۲۰۰ بشم و همین صنعتی اصفهان به فرض قبول بشم چرا سال دیگه که کلا آزادم نخونم؟! |
گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - موج - ۱۳ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۷:۲۱ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: ای بابا، اول صحبتها امیدوارکننده بود یک دفعه توی فاز استرس رفت... نه خیلیها هم ممکنه سال اول قبول بشند و سال پیش وضعیت خیلی از دوستان چنین بود در ضمن جملات من و اون دوست قبلی که گفتیم حقایقی هست که نا امید کننده نیست اولا یکی از دوستان رتبه های خوب رو خیلی دست یافتنی بیان کرد و گفتیم چنین نیست که با این خیال واهی بعدا کسی دچار بحران نشه دوما با یه دید مثبت میشه نگاه کرد و برای کار سخت برنامه ریزی جدی تری کرد بحث این نبود که کسی از ماها نمیتونه رتبه خوب بیاره همه اونا هم مثه ما هستن بلکه بحث این بود اون افرادی که رتبه های خوب میارن با جدیت تلاش کردند موفق باشید |
RE: گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - Sunshine Off - 13 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: من نمی دونم چرا اینقدر راحت می گید رتبه ۲۰۰ یا ۳۰۰؟!منم دقیقا باشماوآقای موج موافقم. |
RE: گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - shahrzad sara - 15 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ق.ظ)باد نوشته شده توسط: من برای این دو هفته که ۵۰ درصد اول پارسه است برنامه ریزی کردم سلام شما واسه زدن کنکورای سال پیش از چه کتابی میزنین؟ رشته شما آی تی هست؟ |
RE: گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - مازیار صفایی - ۱۵ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ق.ظ)shahrzad sara نوشته شده توسط:(02 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ق.ظ)باد نوشته شده توسط: من برای این دو هفته که ۵۰ درصد اول پارسه است برنامه ریزی کردم سنجش. نرم افزارم |
RE: گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - khavar_1365 - 15 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ
سلام دوستان: کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک: من باتوجه به اینکه همه دروسم رو تموم کردم و حتی نکته برداری رو هم کردم ولی الان که میخوام تست بزنم و به لحظه های سرنوشت ساز رسیدم کلا بی حس و کسل و تنبل شدم نمیدونم چیکار کنم؟!! اصلا دست و دلم نمیره که بخوام درس بخونم و تست بزنم و حتی نکته های که یادداشت کردم رو بخونم!!! کلا انرژیم رو از دست دادم!!!میدونم شاید تا حدودی خستگی طبیعی باشه ولی الان زمان حساسیه باید بتونم بر خستگیم غلبه کنم!!!ولی نمیدونم بایدچیکار کنم؟!!! دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید!! چیکارکنم که بتونم سرحال و قبراق دوباره درس بخونم و این وقتهام رو به بطالت نگذرونم که بعدا پشیمون بشم. |
گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - fatima1537 - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)khavar_1365 نوشته شده توسط: کلا بی حس و کسل و تنبل شدم نمیدونم چیکار کنم؟!!این خستگی (واحتمالا افسردگی)طبیعیه.چند روز به خودتون استراحت بدید و دوباره شروع کنید.کارهایی که دوست دارید و شما رو سرزنده و با نشاط میکنه انجام بدید. به نظر من حالا که درسها خوب پیشرفته یکم استراحت جای نگرانی نداره.مگر اینکه عقب افتاده باشید.مثل من ! |
گروه درسی مانشت دیماه-ماه ماقبل آخر(برای خواندن دسته جمعی) - xxx - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ
استرس و نگرانی وقتی معنی پیدا میکنه که شما روی درسهایی که خوندی تسلط کافی نداشته باشی یــــــا با توجه به مقدار مطالعه ای که کردید انتظار رتبه خاص دارید نظر شخصی من اینه: که به رتبه فکر نکنید ... مهندسی کنکور بلد باشید رتبتون خیلی متفاوت خواهد شد. اینکه استرس نداشته باشید خیلی مهمه .... اگه بتونید درک کنید که هر کسی که بیشتر زحمت کشیده و مهندسیتر مطالعه کرده، حق رتبه بالاتری داره ... بنابراین شما توی این تورنومنت ارشد به اندازه علمتون رتبه میارید .. امسال رتبه دلخواهتون نشد --- سال آینده از این زمان یاقیمانده استفاده کنید |