دوران طلایی عید - نسخهی قابل چاپ |
دوران طلایی عید - Happiness.72 - 06 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۳۹ ق.ظ
لغت مهم
Dexterity Means : Agility , Skillfully معنی : چالاکی و زبردستی در تاپیکی جدا لغات احتمالی امسال رو بررسی میکنیم من کسی نیستم ولی چون چندین مرتبه زیرذره بین رو خوندم و لغات مهمش رو استخراج کردم و کنکورهای چندسال اخیر رو بررسی کردم حس کردم کار خوبیه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
دوران طلایی عید - Hopegod - 06 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۵۳ ق.ظ
چقد خوب دستتون درد نکنه. |
RE: دوران طلایی عید - naghmeh70 - 06 فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۴۱ ب.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۱۰ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: سلام دوستاندوستان ندارید اینو ؟ اگر لینکی هست یا تو همین مانشت هم باشه لطفا بگید |
RE: دوران طلایی عید - پرهوده - ۰۶ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۴۱ ب.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط:(05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۱۰ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: سلام دوستاندوستان ندارید اینو ؟ اگر لینکی هست یا تو همین مانشت هم باشه لطفا بگید دوست عزیز خود سایت سازمان سنجش هم سوالات ۹۵ هم پاسخ نامشون رو داره |
RE: دوران طلایی عید - naghmeh70 - 06 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۱۸ ب.ظ)پرهوده نوشته شده توسط:برای سال ۹۰ موجود نیست! حتی کلید سوالاتم جایی موجود نیست :|(06 فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۴۱ ب.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط:(05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۱۰ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: سلام دوستاندوستان ندارید اینو ؟ اگر لینکی هست یا تو همین مانشت هم باشه لطفا بگید |
دوران طلایی عید - *tarannom* - 08 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ب.ظ
شمارش معکوس..... |
دوران طلایی عید - Happiness.72 - 08 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ ب.ظ
۲۹ روز مانده و با قدرت ادامه خواهیم داد |
دوران طلایی عید - *tarannom* - 09 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۴۵ ب.ظ
من خیلی خسته شدم کی تموم میشه |
دوران طلایی عید - saeedmihan - 09 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۰۲ ب.ظ
بودجه بندی دروس رو کسی نداره؟ |