گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ
مرسی دوست گرامی این هم مدیریت و معماری |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: دوستان عزیز تشکر میکنم که فصلها رو نوشتید.درسته .من خودم پرسمن می خونم . ناظمی تقریبا هم حجم پرسمنه . پس پرسمن بخونیم بهتره . البته متن پرسمن یه کم سنگینه، یعنی ترجمه ش سنگینه! |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ ب.ظ
دوستان چه گرایشی شرکت کردین؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: دوستان چه گرایشی شرکت کردین؟چون کتاب مدیریت پارسه رو می خواستم، آی تی شرکت کردم. اما معماری هم می خونم . هر چهار گرایش رو شرکت می کنم. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ
من هم معماری و مدیریت رو میخونم ولی بیشتر بر ۲ گرایش شیکه تمرکز دارم دیدن این فایل هم خالی از لطف نیست ظرفیت و رتبه قبولی دانشگاهها در دو رشته IT and Computer مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ ب.ظ)mam نوشته شده توسط:(09 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: دوستان چه گرایشی شرکت کردین؟ نه؛من شنیدم مدیریت قبلیه خیلی بهتر از این جدیده هستش این کتاب جدید ۲ جلدیه و ۹۰۰ صفحه است کتاب مدیریت پوران پژوهش هم خوبه من هنوز مدیریت نخوندم اما احتمالا از پوران بخونم به نظرتون نسبت به کتاب پارسه چطوره؟ _________________________________________________________________ منم گرایش شبکه شرکت میکنم ___________________________________________________________________ هر مورد غیر عادی که دیدین شک نکنید که با سهمیه بوده |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 09 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ
دوست عزیز ۲۸ مهر پنج شنبه هست و ۲۹ مهر جمعه هست این تقویم مهر هست یه نگاه بنداز |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - shahrzad sara - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ
دوستان معماری از روی مقسمی کدوم فصلامیشه وهمین طور سیستم عامل بچهها کسی نبود ازمونای سال پیش پارسه را داشته باشه لینکا کارنکرد |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - fe_atash - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ق.ظ
یه سوال...از بچه های IT که مدیریت رو خوندن....من سوالای دوساله گذشته رو که نگاه می کردم سوالای مدیریت تعداد زیادیش از کتاب مبانی مدیریت، ترجمه دکتر اعرابی بود....اما االان که اومدم از رویه برنامه ریزی پارسه بخونم...یه سرفصلایی گفته که اصلا خیلی هاش با اون کتاب جور در نمیاد...کسی بوده که از رو کتاب پارسه نتیجه بگیره؟ چون من فکر می کنم مدیریت رو از رو پارسه خوندن اصلا درست نیست کسی پیشنهادی داره؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ق.ظ
من از روی پارسه +این کتاب که لینکشو میزارم خوندم نتیجه خوب گرفتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کتابهای مدیریت زیادند مبانی مدیریت رابینز ترجمه سید محمد اعرابی مدیریت استونر ترجمه اعرابی مبانی سازمان مدیریت رضاییان مدیریت عمومی الوانی و...... اینا همشون چکیدش جمع شده در کتاب پارسه. من با همون ۲ کتاب بیشتر سوالای مدیریت رو جواب دادم مدیریت رو زیاد بالاش حساس نباش از من میشنوی همونایی که من معرفی کردم رو بخون خودتم اذیت نکن بازم تصمیم با شماست |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: مرسی. این معماری رو از روی کدوم چاپ کتاب پوران گذاشتین؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط:چاپ هفتم-سال ۸۷(09 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: مرسی. چطور؟ اشتباهه؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ ب.ظ
من هم چاپ ۸۷ رو دارم هم ۸۹ قبلا چندجا تو سایت خیلی تاکیید شده بود که چاپ جدید رو بخونیید من هم رفتم گرفتم اما هنوز نخوندم از چاپ جدید ۲۵ درصد اول میشه فصل های۳، ۴ ،۵، ۸ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - exir - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ
دوستان شما ویسها رو گوش کردین ؟ کدومشون ارزش وقت گذاشتنو داره ؟ من جلسه اول طراحی الگوریتم سیدجوادی رو دانلود کردم اما کیفیتش اینقدر بده که آدم هیچی متوجه نمیشه! |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 11 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ)exir نوشته شده توسط: دوستان شما ویسها رو گوش کردین ؟ کدومشون ارزش وقت گذاشتنو داره ؟ من جلسه اول طراحی الگوریتم سیدجوادی رو دانلود کردم اما کیفیتش اینقدر بده که آدم هیچی متوجه نمیشه! کلا میگن صدای آقای سید جوادی ولومش پایینه مشکل از صدای استاد سید جوادی هست |