۱۳۵ تجارت خواجه نصیر روزانه - نسخهی قابل چاپ |
۱۳۵ تجارت خواجه نصیر روزانه - khordad.girl - 23 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:ببخشید من الان دیدم کامنتتون رو(21 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: من کلا عقب موندم، از هیچ کدوم اینا خبر نداشتم ! بچه ها که گفتن از هفته آینده فک کنم تشکیل نشده کلاسا شماره دکتر علیزاده: ۸۸۴۶۵۰۳۱داخلی ۱۰۶ |
RE: 135 تجارت خواجه نصیر روزانه - Haj Reza - 23 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:ببخشید من الان دیدم کامنتتون رو(21 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: من کلا عقب موندم، از هیچ کدوم اینا خبر نداشتم ! ممنون راستی کلاسای ما فکر میکنم تو ساختمان شماره ۲ برگزار میشه کنار دانشکده کامپیوتر سید خندان شما اطلاعی ندارید؟؟ |
۱۳۵ تجارت خواجه نصیر روزانه - IT93 - 23 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ
سلام کلاس ها قرار بوده ازین هفته شروع شه ولی خبری نبود کلا کلاس ها هم کلا سد خندان هست. ی ساختمون داغون در حد غیرانتفاعی که میشه دانشکده ی صنایع ولی فقط برای بجه های تجارت . رفتید تو برید اسانسور طبقه چهارم. ی اقایی هست راهنمایی میکنه کلیه دانشجویان کارشناسی¬ارشد ( روزانه و شبانه) ورودی ۹۴ کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد ( روزانه و شبانه) ورودی ۹۴ که هنگام ثبت نام ، در طرح پایش سلامت جسم و روان شرکت موده اند موظفند در تاریخ چهارشنبه ۹۴/۶/۲۵ از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۵ به ساختمان مرکزی، طبقه سوم، دفتر مشاوره دانشگاه مراجعه نموده و فرمهای مربوطه را تکمیل نمایند. لازم به ذکراست تبعات عدم شرکت در طرح پایش سلامت به عهده فرد دانشجو خواهد بود. |
RE: 135 تجارت خواجه نصیر روزانه - Haj Reza - 23 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: سلام کلاس ها قرار بوده ازین هفته شروع شه ولی خبری نبود کلا ممنون از اطلاع رسانیتون |
RE: 135 تجارت خواجه نصیر روزانه - Haj Reza - 23 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: سلام کلاس ها قرار بوده ازین هفته شروع شه ولی خبری نبود کلا حالا اگه این طرحو نریم چی میشه؟؟؟ کان لم یکن تلقی خواهیم شد؟ |
۱۳۵ تجارت خواجه نصیر روزانه - khordad.girl - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:من که ایشالا شنبه میرسم نیستم دیگه دانشجوی اخراجی میشم؟! :دی(23 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: سلام کلاس ها قرار بوده ازین هفته شروع شه ولی خبری نبود کلا |
RE: 135 تجارت خواجه نصیر روزانه - Haj Reza - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ق.ظ
من که ایشالا شنبه میرسم نیستم دیگه دانشجوی اخراجی میشم؟! :دی [/quote] آره دیگه شما تو همون اوج خدافظی میکنی راستی خوابگاها کی معلوم میشه تعلق گرفته بهمون یا نه؟؟ کسی اطلاع داره؟ |
۱۳۵ تجارت خواجه نصیر روزانه - IT93 - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ
روز ثبت نام ی همایش پیش از ازدواج بود که گفتن شرکت توش اجباریه ، اینم به همون ها مربوطه... بهشون میگم نخوایم ازدواج کنید کیو باس ببینیم، گفتش وقتی میری اونجا ی برچسب میزنن پشت کارت دانشجوییت اگه اون نباشه برا امتحان به مشکل میخوری. حالا نمیدونم خالی بندی بود یا نه! |
۱۳۵ تجارت خواجه نصیر روزانه - khordad.girl - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ق.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط: من که ایشالا شنبه میرسم نیستم دیگه دانشجوی اخراجی میشم؟! :دی آره دیگه شما تو همون اوج خدافظی میکنی راستی خوابگاها کی معلوم میشه تعلق گرفته بهمون یا نه؟؟ کسی اطلاع داره؟ [/quote] نمیدونم گفتن توی سایت میزنن فعلا که مشخصنیست ما خوابگاه بگیریم یانه به همون روزانه ها هم گفتن ۵۰ درصدشون تعلق میگیره (۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: روز ثبت نام ی همایش پیش از ازدواج بود که گفتن شرکت توش اجباریه ، اینم به همون ها مربوطه... بهشون میگم نخوایم ازدواج کنید کیو باس ببینیم، گفتش وقتی میری اونجا ی برچسب میزنن پشت کارت دانشجوییت اگه اون نباشه برا امتحان به مشکل میخوری.ینی این غیر از اون کارگاه آموزشی هست که روز ثبت نام بهمون گفتن حضورش اجباریه؟؟ |
RE: 135 تجارت خواجه نصیر روزانه - Haj Reza - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: روز ثبت نام ی همایش پیش از ازدواج بود که گفتن شرکت توش اجباریه ، اینم به همون ها مربوطه... بهشون میگم نخوایم ازدواج کنید کیو باس ببینیم، گفتش وقتی میری اونجا ی برچسب میزنن پشت کارت دانشجوییت اگه اون نباشه برا امتحان به مشکل میخوری. من که این همایشی که میگین رو هم نرفتم، یعنی من ثبت نامم ساعت ۴ بعداز ظهر بود و همه داشتن می رفتن و من آخرین نفر ثبت نام کردم و اصلا بهم نگفتن که چنین همایشی هست!!! من که بیکارم ۴شنبه میرم ببینم حرف حسابشون چیه به روزانه هام خوابگاه ندن که دیگه فاتحه این دانشگارو باید خوند |
RE: 135 تجارت خواجه نصیر روزانه - reza6966 - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: روز ثبت نام ی همایش پیش از ازدواج بود که گفتن شرکت توش اجباریه ، اینم به همون ها مربوطه... بهشون میگم نخوایم ازدواج کنید کیو باس ببینیم، گفتش وقتی میری اونجا ی برچسب میزنن پشت کارت دانشجوییت اگه اون نباشه برا امتحان به مشکل میخوری.برچسب پشت کارت ربطی به همایش نداره این برچسب رو آموزش تحصیلات تکمیلی میزنه وقتی که انتخاب واحدتون به تایید استاد راهنما یا مدیر گروه رسید حداقل برای ما اینجوری نبود ... |
۱۳۵ تجارت خواجه نصیر روزانه - khordad.girl - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:یه تیکه کاغذ کوچولو دادن موقع معاینه پزشکی و اینا(24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: روز ثبت نام ی همایش پیش از ازدواج بود که گفتن شرکت توش اجباریه ، اینم به همون ها مربوطه... بهشون میگم نخوایم ازدواج کنید کیو باس ببینیم، گفتش وقتی میری اونجا ی برچسب میزنن پشت کارت دانشجوییت اگه اون نباشه برا امتحان به مشکل میخوری. بهمون گفتن از این ۳ تا تاریخ یکیشو انتخاب کنین و بیاید واسه کارگاه آموزشی سلامت ! چی بگم واالا! |
RE: 135 تجارت خواجه نصیر روزانه - Haj Reza - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:یه تیکه کاغذ کوچولو دادن موقع معاینه پزشکی و اینا(24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: روز ثبت نام ی همایش پیش از ازدواج بود که گفتن شرکت توش اجباریه ، اینم به همون ها مربوطه... بهشون میگم نخوایم ازدواج کنید کیو باس ببینیم، گفتش وقتی میری اونجا ی برچسب میزنن پشت کارت دانشجوییت اگه اون نباشه برا امتحان به مشکل میخوری. معاینه پزشکی هم کردن؟؟؟؟ اینام رد دادنا |
۱۳۵ تجارت خواجه نصیر روزانه - IT93 - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۶ ق.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۶ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: برچسب پشت کارت ربطی به همایش نداره این برچسب رو آموزش تحصیلات تکمیلی میزنه وقتی که انتخاب واحدتون به تایید استاد راهنما یا مدیر گروه رسید یعنی نریم مشکلی نداره ؟ (۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: ینی این غیر از اون کارگاه آموزشی هست که روز ثبت نام بهمون گفتن حضورش اجباریه؟؟ نه همون و میگم. (۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط: معاینه پزشکی هم کردن؟؟؟؟ فشار خون و قد و وزن و دندون. |
۱۳۵ تجارت خواجه نصیر روزانه - khordad.girl - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۸ ب.ظ
دوستان شما این هفته میرید سرکلاس؟ |