ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - saeid.dehnavi73 - 18 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۱۸ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ ب.ظ)reihane omrani نوشته شده توسط: [/size]خیلی ممنون از آقای دهنوی به خاطر پیگیریهاشون خواهش میکنم انجام وظیفه است تا الان ۹ نفر برای گروه سوم ایمیل زدن.انشاءالله هروقت ۲۰ نفر شدین من لیست رو واسه موسسه میفرستم و زمان ثبت نام رو هم از طریق ایمیل و هم از طریق مانشت خدمتتون اطلاع میدم موفق باشید |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - aurora_sepideh - 19 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ق.ظ
منم میخوام چیکار باید بکنم |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - creator_1105 - 19 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ب.ظ
سلام جناب دهنوی منم منتظر اطلاع رسانیتون هستم...متشکر. |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - vMahmoudi - 19 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ق.ظ)aurora_sepideh نوشته شده توسط: منم میخوام چیکار باید بکنم درود ایمیل بزنید بهشون، صفحات قبل ایمیلشون هست |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - mehran.amanat - 19 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ب.ظ
منم هستم |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - saeid.dehnavi73 - 19 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ب.ظ)creator_1105 نوشته شده توسط: سلام جناب دهنوی منم منتظر اطلاع رسانیتون هستم...متشکر. سلام دوست عزیز ایمیل شما دریافت شد و در لیست گروه سوم قرار گرفتید. انشاءالله بعد از ارسال لیست زمان ثبت نام رو خدمتتون اطلاع میدم (۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ب.ظ)mehran.amanat نوشته شده توسط: منم هستم سلام لطفا برای ثبت نام مشخصاتتون رو واسه من ایمیل کنید. مشخصات لازم و آدرس ایمیل من در اولین پست همین تاپیک اعلام شده. موفق باشید |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - tondar.sal - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ
س من هم میحوام ثبت نام کنم |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - zohreataei - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ
سلام منم ایمیل فرستادم دریافت کردین؟ ببخشید من یه دوست دارم که رشتش زبانه اونم میتونه درخواست بده تو ثبت نام گروهی؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - saeid.dehnavi73 - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ)zohreataei نوشته شده توسط: سلام منم ایمیل فرستادم دریافت کردین؟ سلام ایمیل شما دریافت شد و پاسخ داده شد در رابطه با دوستتون هم بله ایشون هم میتونن ثبت نام کنن. موفق باشید |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - zohreataei - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ب.ظ)saeid.dehnavi73 نوشته شده توسط:(20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ)zohreataei نوشته شده توسط: ببخشید ایمیلمو چک کردم چیزی نبود ایمیلمو چک کردم نرسیده ایمیل شما |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - saeid.dehnavi73 - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ب.ظ)zohreataei نوشته شده توسط:(20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ب.ظ)saeid.dehnavi73 نوشته شده توسط:(20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ)zohreataei نوشته شده توسط: ببخشید ایمیلمو چک کردم چیزی نبود حالا که ایمیل من نرسیده بهتون اسکال نداره اینجا میگم.لطف کنید شهر محل ثبت نامتون رو هم ایمیل کنید |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - tondar.sal - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲ ب.ظ
سلام من هم میخوام ثبت نام کنم |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - alirezabedi - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ
سلام آقای دهنوی عزیز. من هم میخوام ثبت نام کنم و به شما میل هم میزنم. در رابطه با رشته یه سوال دارم که شاید سوال بعضی از دوستان هم باشه.هنوز من متوجه نشدم تکلیف گرایش شبکه و امنیت چی شده و زیرمجموعه کدوم رشته هستن. در امیل باید حتما رشته ام مشخص شده باشه؟ ممنون |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - saeid.dehnavi73 - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ)alirezabedi نوشته شده توسط: سلام آقای دهنوی عزیز. سلام دوست عزیز شما فعلا همون آی تی ثبت نام کنید اگه که تغییر کرد میتونین تغییر رشته بدین مهندسی کامپیوتر. موفق باشید |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - Tehran_95 - 21 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ق.ظ
سلام آقای دهنوی من مشخصاتم رو ایمیل کردم براتون ولی ایمیلی از شما دریافت نکردم کی میتونم ثبت نام کنم؟ |