![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)elenaghasemi نوشته شده توسط: میانگین درصداتون رو چجوری حساب میکنید؟!! درصد هر درس ضربدر ضریبش، مجموع همه تقسیم بر ۸ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - flowerirani - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ
اره بابا نگران چی هستین با۶۰% تخصصی که اینقدر سخت بوده |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - ali.it87 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ)Raha_H نوشته شده توسط: سلام بابا ای ول....تهران قبولی تبریک میگم. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)elenaghasemi نوشته شده توسط: میانگین درصداتون رو چجوری حساب میکنید؟!! ب چ درد میخوره؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)elenaghasemi نوشته شده توسط: میانگین درصداتون رو چجوری حساب میکنید؟!! نمیدونم شاید واسه مقایسه و اینکه امسال نسبت به پارسال میانگینا چطوریه شما حساب نمیکنی؟ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
اینهمه پایگاه خوندم..به اون قشنگی تستا رو میزدم..تمرینای کتاب اصلی رو هم حل کردم دریغ از ۱تست درست!! واسه خودم متاسفم! ![]() زبان:یادم نیس چیا زدم مشترک:۳۶/۶۶ مدیریت:۷۵/۵۵ تخصصی:۲۲/۲۲ ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
درمورداون سوال سیستم عامل یادم رفت.حتما اعتراض میکنم.حتماحتماحتما...... |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - alizl70 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
گند زدم رفت ![]() زبان ۰ مشترک ۴۳ مدیریت منفی زدم ۲ تا غلط دیگه نمیدونم منفی چند میشه ![]() تخصصی :بین ۴۳ تا ۵۰ معماری ۸ دوستان روزانه شهرستان قبول میشم؟ کجا ؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - فانوووس - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط:خدا کنهه(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: بچه ها اومده سوال معماری ، نباید اون بیت valid و invalid رو در نظر میگرفتیم؟؟؟ شده ۲۶ ![]() البته روزانه که بوعلی قبول نمیشم ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - flowerirani - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ
من میگم قبول میشید اگر شدید یادتون باشه من الانم میگم با این درصدها حتما بامید خدا قبولید شعار نمیدم جدی میگم |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - فانوووس - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: من میگم قبول میشید اگر شدید یادتون باشه من الانم میگم با این درصدها حتما بامید خدا قبولید شعار نمیدم جدی میگممرسییییی ممنون امیدوارممم خیلی روحیم خوب شد ![]() ![]() (۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: من میگم قبول میشید اگر شدید یادتون باشه من الانم میگم با این درصدها حتما بامید خدا قبولید شعار نمیدم جدی میگممرسییییی ممنون امیدوارممم خیلی روحیم خوب شد ![]() ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ
خاک تو سرمن هیشکی مث من تخصصی هاشو گند نزده.... کاش حداقل ۴۰زده بودم ابروم حفظ میشد! |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - melika12345 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
بچه ها به نظرتون من با این درصدا جایی روزانه قبول میشم؟ زبان ۵۰ مشترک ۳۰ تخصصی ۳۰ مدیریت ۶۰ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - noronet - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: گند زدم رفت میگم علی اینا کین ؟؟ .. تا حالا نبودن ... چه عجیب درصد هایی زدن ... ![]() ![]() ![]() ایشالله به حق نام مبارکت یک جای خوب قبولی .. یزد .. ارومیه ... شبکشون شانس هست... فکر نکن دیگه فایده نداره ... |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Raha_H - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)ali.it87 نوشته شده توسط:مرسی ایشالا همین طور بشه ک میگین(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ)Raha_H نوشته شده توسط: سلام |