پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - salehforum - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
اینجا داره روی بدیهیات صحبت میشه پیشنهاد می کنم صبر کنید تا فردا که کلید اصلی آزمون بیاد ضمنا شرط BCNF اینه که کلید اصلی باشه دترمینان ارتباطی که وجود داره، وابستگی معکوس دیگه از کجا اومد؟؟؟ و ضمنا اینکه چه لزومی داره sid رو از جدول student بدست بیاریم؟ مگر توی همون جدول take هم نبود؟ |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
اوندسوال آخر پایگاه بالایی b بود یا a ، من یادمه b بالایی بود ، a پایینی دوستان شما نگران چیزی نباشین فردا کلید میاد. |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hosein70 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ
فردا کلید میاد؟ ۲۶ کلید های سنجش میاد |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - generalenglish - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بر روی سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قرار گرفته است. جهت دانلود از این مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. استفاده نمایید. |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
بله درست میفرمایید من خط بعدیشو نخوندم که کلید هفته بعدش میاد اوکی. ضمنا دوستان غصه چیزی نخورین کنکور دادین دیگه تموم شد. الان برین فقط بهترین فرصتا از زندگی لذت ببرین. موفق و سربلند باشین. |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - salehforum - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: بله درست میفرمایید من خط بعدیشو نخوندم که کلید هفته بعدش میاد اوکی. ضمنا دوستان غصه چیزی نخورین کنکور دادین دیگه تموم شد. الان برین فقط بهترین فرصتا از زندگی لذت ببرین.شدیدا موافقم |
RE: پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - madani426 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
دوستان a میشه not Exist و b میشد Exist این تست select b یا همون select دومی راه گم کنی بود و بیخود اومده بود چون select آخر join زده بود و همه ی کسانی رو می آورد که محصول داشته بودن و اگه شما بیاین Not Exist بگارین که هیچی بر نمیگردونه پس چطور میخاین بفهمین که کیا محصول داشتن که توو select a بیاین Exist بزارین؟؟؟؟ پس select b صرفا الکی بود و باید همه ی کسانی که محصول داشتن رو می آورد و توو select a می اوومدین Not میگرفتین و سوال حداقل و حداکثر میشد ۹ و ۲۴ چون ما یک رکورد از جدول اول حذف کردیم و از ۱۰ به ۹ تبدیل شد چون توو گزینه ها ۱۰ نداشتیم این به این معنی بوود که قطعا حذف کردیم ولی میتونست رکورد ۲۰۰۰ در جدول دوم نباشه که اینوری اگه join بگیریم ۹+۱۵=۲۴ میشه |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ
منم نظرم دقبقا همینه در مورد سوال exit...حتی توضیح فارسیشم گفتم... اما به نظرمنکه ۲۵و۹ میشه...ممکنه ۲۵ نباشه.کاری به گزینه ها نداریم اما تکلیف اون سواله معلوم نشد که تقسیم ظولانیه جواب بود یا منها طولانیه... البته من منهایه رو زدم |
RE: پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Matrix2x2 - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)madani426 نوشته شده توسط: دوستان a میشه not Exist و b میشد Existسلام دوست عزیز در مورد سوال اول به نظرم گزینه سوم میشد، اولی exist و دومی not exist، اما سوال دومی به نظرم ۲۵ و ۹ میشد. حداکثر وقتی اتفاق میفته که هیچ رکوردی از جدول مشتریان حذف نشه یعنی رکوردی با cid=2000 وجود نداشته باشه، در نتیجه ۲۵ رکورد باقی میمونه و حداقل همون ۹ میشه که یک رکورد در مشتریان وجود داشته باشه که همه رکوردهای سفارشات با اون id باشند که میشه ۲۵-۱۵-۱=۹/ البته شایدم استدلالم غلط باشه |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
تفریق جواب میداد ---------------------------------------- استدلالت کاملا هم درسته اگه تو سوال ذکر میکرد که این آیدی حتما هستش اونوقت میشد۲۴ و۹ |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ
جواب پارسه اومد ولی کاملا متفاوت !! امیدوارم پاسخ هاش اشتباه باشه |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - r3za - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ
اشتباهه نمیدونم وقتی استاد(مثلا!) پارسه نمیتونه با وقت نامحدود به این سوالا درست جواب بده ما چه جوری باید درست جواب بدیم سوالی مثل ۱۰۲ واقعا بین ۲ تا گزینه ابهام داره.البته ایشون خیال خودش رو راحت کرده و یه گزینه دیگه زده کلا |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Matrix2x2 - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ
با دیدن جوابای پارسه به تمام چیزهایی که خوندم شک کردم |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hosein70 - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ ب.ظ
این استاد پایگاه پارسه کیه با این جواباش اخه ۳ تا رو مطمئنم اشتباه جواب داده |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ
پارسال یه خانمی سوالهارو جواب داده بود خیلی خوب بود امسال عوض شده |