اگه به شش ماه قبل برمیگشتی!!!(تجربیات بد و خوب) - نسخهی قابل چاپ |
RE: اگه به شش ماه قبل برمیگشتی!!!(تجربیات بد و خوب) - alizl70 - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: الان که فکر میکنم میبینم اگه ۶ ماه وقت داشتم توی هر ماه این کارا رو میکردم:خوبه واسه ماه به ماه و هفته به هفته ات برنامه ریختی خوبه خوشحالم من برای خودم سایت طراحی نمیکنم حسو حالشو ندارم فقط اگه سفارشی باشه انجام میدم دوران دانشجویی به اندازه کافی سایت طراحی کردم و دستمم راه افتاد. خدا رو شکر. اگه بتونی اونقدری کار کنی که سفارش پروژه تجاری بگیری عالیه.. از این راه میشه خوب پولی در آورد حالا چه سایتی طراحی کردی ؟ |
RE: اگه به شش ماه قبل برمیگشتی!!!(تجربیات بد و خوب) - shayesteNEY - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: الان که فکر میکنم میبینم اگه ۶ ماه وقت داشتم توی هر ماه این کارا رو میکردم:سایت تحاریه . برا یکی از اقوام طراحی کردم . بهش تحویل بدم کلی مشتری برام میتونه بیاره. حیف تنبلی میشه |
RE: اگه به شش ماه قبل برمیگشتی!!!(تجربیات بد و خوب) - alizl70 - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: الان که فکر میکنم میبینم اگه ۶ ماه وقت داشتم توی هر ماه این کارا رو میکردم:سایت تحاریه . برا یکی از اقوام طراحی کردم . بهش تحویل بدم کلی مشتری برام میتونه بیاره. حیف تنبلی میشه ایشالا که بگیره سایته واست.تمومش کن بره |