خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - MR.oracle - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ
رو چه حساب گزینه میگید؟خب گزینه ها فرق میکرد.جوابو بگید..واسه چی مکمل نبود؟c که جز الفا بت نبود .مکمل مساوی میشه مساوی نبودن |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - LunaM - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط: آقا سئوال لیست دوسوی از ساختمان بنظرتون ایراد نداشت چون هر کدومو میرفتی یک آدرس از دست می رفت با توجه به اینکه ما فقط next[n] را داشتیم سوال ساختمان داده ها سرشکنی من هم زدم ۱ و n چون هزینه عمل اولی big-oh 1 برای دومی باید کل لیست رو بریم پس می شد n. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mohamad moo - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: من یک آی تی هستم پایگاه برایم هلو بود نمی دونم چرا |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - saber1366 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید به همگی با اجازه مدیران محترم سایت من برای اینکه راحت تر روی سوالات بحث بشه برای هر درس یک موضوع جدا درست کردم لطفا بچه ها بیان اینجا سوال و جوابها را بپرسن. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ
حداقل بگین جواب تستهای حفظی چی میشد..معماری i.o و dma بود؟ سیستم عامل بیاده سازی سمافر چی میشد؟ زبانهای سطح بالا؟ کامپایلر اولیll1 نبود و دومی بود؟ اون یکی گرامر ۱ go toداشت ؟ من ریاضی نرسیدم ۰ زدم...نابودم عایا؟ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - alagh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ
زبان ای تی به نظر من اتفاقا راحت تر بود.. دیروز من ۸ تا جواب دادم امروز یکی که اونم پاک کردم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - A V A - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ
الان دیگه چی اسون بود چی نبود نگید، دیگه مشخص بود ایتی اسونتر بود دیگه تا کلیدم نیاد هیچی مشخص نیس |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Mahyar.ghi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
زبان itچون اکثر سوالای ردینگش استنباط از متن بود سختتر بود.... اره ای تی اسون بود ۸ماه گل لگد کردیم:-( |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - pooyaa - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: الان دیگه چی اسون بود چی نبود نگید، دیگه مشخص بود ایتی اسونتر بود دیگه دقیقا فقط باید با کلید مقایسه کنیم و بس!!!!!!!!!!! |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - LunaM - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: حداقل بگین جواب تستهای حفظی چی میشد..معماری i.o و dma بود؟ سیستم عامل بیاده سازی سمافر چی میشد؟ زبانهای سطح بالا؟ کامپایلر اولیll1 نبود و دومی بود؟ اون یکی گرامر ۱ go toداشت ؟ معماری فکر کنم در روش DMA وقفه I/O داریم ولی پردازنده I/O برنامه ریزی نمی کنه و فقط DMA برنامه ریزی می کنه. در کل فکر کنم همین گزینه ای که شما گفتید بود. من سمافورها عجیب و غریب بود من بدست آوردم فکر کنم -۳ و ۱۴ و ۶ و ... |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - explorer - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ
اندکی صبر ۲۶م نزدیک است آقا چرا زمان کلید همه دفترچه ها رو نمیدن فقط واسه A میدن؟؟؟؟ البته فک کنم این ABC هم سرکاری همه یکیه |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - amir2085 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)LunaM نوشته شده توسط:به نظر من هر ۳تا میشد چون یه جورایی ثبات رو هم چک می کرد(روش pulling) همون programmed io(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: حداقل بگین جواب تستهای حفظی چی میشد..معماری i.o و dma بود؟ سیستم عامل بیاده سازی سمافر چی میشد؟ زبانهای سطح بالا؟ کامپایلر اولیll1 نبود و دومی بود؟ اون یکی گرامر ۱ go toداشت ؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط: زبانش ک خیلی حال داد راحتتر از it بود نه زبان آیتی راحت بود امروز سختی کشیدم بهشون جواب دادنی ولی دیروز راحت بود. لغتای امروز بد بود به نظرم |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
سلام ریاضی خیلی سخت بود هییچی نزدم این سوال پایگاه حداکثر حالت ۲۴ و حداقل ۹؛ میشد این ۹ که بدیهیه، ولی ۲۴ اولش شک داشتم چون حداکثر ۱ دونه بلخره حذف میشه و سوالش طوری بودکه حتما داده هست نمیدونم شاید من اشتباه میکنم. |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
به نظرم سختی سوالات مشترک ، ساختمان، بعددمنطقی بعد معمعاری بعد نظریه و اوس بود ، منطقی واقعا طولانی و سخت بود (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: سلام به همگیوالله کلید کسی یادش نمیاد سوالات چی بود، شما پایگاه اوندحد اکثر و نظریه مکمل هم در آوردین؟ |