تالار گفتمان مانشت
مسایل مربوط به تغییر ضرایب و گرایش های کنکور آی تی و مهندسی کامپیوتر - نسخه‌ی قابل چاپ

اعلام حضور افراد معترض واقعی - seyed ehsn - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ

سلام من هم هستم

اعلام حضور افراد معترض واقعی - Densike - 19 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ

کیا پایه هستن فردا بریم چند نفری وزارت علوم ؟
پاشید یه کاری کنیم اینجوری بی فایدست ...

اعلام حضور افراد معترض واقعی - mfathizade - 19 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ

منم هستم. بهم خبر بدید.

اعلام حضور افراد معترض واقعی - Densike - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ

من رفتم امروز
تنها خبر شاید خوشایند امروز این بود که گفتن شاید یه تبصره بدن
آقا پاشید برید ... جو بدید
من تنها نباشم

اعلام حضور افراد معترض واقعی - mari89 - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ

واقعا تاسف اوره. بعضی از دانشگاه ها مثل دانشگاه صنعتی شیراز دارن نامه ای مبنی بر اعتراض دانشجوها تنظیم میکنن لطفا دانشجوهای دانشگاه های دیگه هم اقدام کنن شاید اعتراض چندین دانشگاه مفید واقع بشه
مثل پارسال که ظرفیت شبکه شریف رو اول حذف کرده بودن بعد با اعتراض کنکوریها و رفت و امد به سازمان سنجش بالاخره حقش.ن رو گرفتن
هر کی تهرونه یه کاری بکنه

اعلام حضور افراد معترض واقعی - ali.it87 - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ

اقا منم هستم.
وقتی یه عده بی شعور مدیریتی میشن مدیر و متصدی پستهای این چنینی، نتیجه میشه همین.

اعلام حضور افراد معترض واقعی - Densike - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ

احتمالش هست تغییرات بره واسه سال دیگه تلاش کنید بچه ها

RE: اعلام حضور افراد معترض واقعی - coorooz - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ

(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:  دوستان فقط اعلام حضور کنید بحث توی تایپیک گروه درسی آبان ماه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

و از دوستان کسی که نگارش خوبی داره یه نامه تنظیم کنه
و دوستان معترض فعلا اینجا اعلام حضور کنن تا بعد با کمک هم تصمیم بگیریم چیکار کنیم
منم هستم

RE: اعلام حضور افراد معترض واقعی - Tio - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ

من الان با دفتر برنامه ریزی تماس گرفتم، گفتن که ما همین ده دقیقه پیش هم با سنجش تماس گرفتیم ولی سنجش میگه که نمیشه و بهشون بگید که رشتتون تو گروه جدیدی اومده!!، دوستان لطفاً به سنجش زنگ بزنین و اعتراض کنید.

اعلام حضور افراد معترض واقعی - Free bird - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ

(۲۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ)Tio نوشته شده توسط:  من الان با دفتر برنامه ریزی تماس گرفتم، گفتن که ما همین ده دقیقه پیش هم با سنجش تماس گرفتیم ولی سنجش میگه که نمیشه و بهشون بگید که رشتتون تو گروه جدیدی اومده!!، دوستان لطفاً به سنجش زنگ بزنین و اعتراض کنید.

!!!! چرا نشه؟؟!!!

RE: اعلام حضور افراد معترض واقعی - Tio - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ

من به سنجش هم زنگ زدم اونا میگفتن که دست وزرات، باز به وزارت زنگ زدم گفتن که ما دو بار به سنجش زنگ زدیم گفتیم اصلاح کنید قبول نکردن بعد کلی صحبت آخرش گفت که فک نمیکنم درست بشه شما میخواین یه نامه کتبی هم به وزارت خونه و هم به سنجش بنویسین! اینطور از صحبت هاش معلوم بود دست مسئولین بالا سنجش که قبول کنن این تغییر رو!
من نمیدونم گیر چه کسایی افتادیم ما Sad

Re: RE: پاسخ : اعلام حضور افراد معترض واقعی - Tio - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ

(۲۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط:  زنگ زدند؟ متاسفانه این یک بازی جدیده، مگه برای امر به این مهمی زنگ می زنند یا نامه می زنند؟ انگار که این دو دو جزیره جدا از هم هستند! سازمان سنجش زیرمجموعه وزارت علوم هست و اگر وزارت علوم از سوی مقام تصمیم گیرنده به صورت مکتوب ابلاغ کند، باید دستور رو اجرا کنند. ولی اینطور که به نظر میاد، خود وزارت علوم عزمش جدی نیست و با این حرف ها قصد دارند تقصیر را بر گردن دیگری بیندازند. متاسفم، واقعا متاسفم برای این سیستم.
اتقاقاً من به اون خانوم گفتم که چرا نامه نزدین جوابش این بود وقتی ما دوبار زنگ زدیم و گفتن نه برای چی نامه بزنیم!!!

اعلام حضور افراد معترض واقعی - Free bird - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ

مگه ما بیکاریم که هی اینجوری کنیم؟؟؟!!!
اینهمه اعصاب خورد کردن بس نبود ؟ میخواین ما بیفتیم تو کار اصلاح امور مملکتی کلا؟
اونوقت این درسا رو کی بخونیم؟؟؟!!

اعلام حضور افراد معترض واقعی - atropak - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ

آقا من هم اعتراض دارم و اگر برنامه ای داشتید به من هم اطلاع بدید
واقعا ظلم به رشته ی IT هست
با این کار شانس موفقیت گروه مهندسی نرم افزار زیاد می شه!

اعلام حضور افراد معترض واقعی - shamdooni - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ب.ظ

این که یه برنامه حضوری داشته باشیم دم در سازمان سنجش از این همه تلفن و نامه بازی موثر تره هااااا؟
ما این جوری دیده نمیشیم.
این قضیه فک میکنم به سنجش بیشتر ربط داره تا وزارت علوم.