|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - نسخهی قابل چاپ |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - erf4n - 04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ)erf4n نوشته شده توسط: آقا من رو یکی توجیه کنه، یعنی الان طبیعیه آخرین رتبه قبولی شبانه فردوسی ۹۳، ۷۷ باشه؟؟؟؟ |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - ziba.O - 04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
اینا نمره هایین که واسه هر دانشگاه فرق میکنه و من نمیدونم اساسشون چیه. مثلا یکی از دوستام با رتبه ی ۲۰۰ تبریز قبول شد ولی تو کارنامه رتبه ی اینو نوشته بودن ۱۵۰، و آخرین رتبه ی قبولیم همون دوروورا بود. |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - erf4n - 04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: اینا نمره هایین که واسه هر دانشگاه فرق میکنه و من نمیدونم اساسشون چیه. پس ظاهرا نباید به این آخرین رتبه اعلامی سنجش اعتنا کرد، ممنون |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - setarehfb - 27 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ
بچه ها درصداتون چند بود؟؟؟؟ |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - *afsoon* - 27 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ
فایل پی دی اف مشکل داره باز نمیکنه لطفا بررسی کنین با تشکر |