تالار گفتمان مانشت
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - erf4n - 04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ

(۰۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  
(04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ)erf4n نوشته شده توسط:  آقا من رو یکی توجیه کنه،
این مال سال ۹۳ هست که خودم الان عکسشو گرفتم، رتبه خودم ۴۰۰ شد که قبول نشدم،
بی ادبی نباشه ولی چطور به کرات آقایون و خانم هایی میگن مثلا با رتبه صد و خورده ای فردوسی آوردن که رتبه آخرین نفر قبول شده تو شبانه فردوسی ۷۷ هست؟؟؟؟؟؟؟
سازمان سنجش که اشتباه نمیکنه،میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
کد رشته ها مال روزانه و شبانه امیرکبیر، صنعتی اصفهان و فردوسی و علم و صنعته فک کنم.
خواهشا مطلعین جواب بدین.......

با داشتن سهمیه ی شاگرد ممتازی احیانا

یعنی الان طبیعیه آخرین رتبه قبولی شبانه فردوسی ۹۳، ۷۷ باشه؟؟؟؟

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - ziba.O - 04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ

اینا نمره هایین که واسه هر دانشگاه فرق میکنه و من نمیدونم اساسشون چیه.
مثلا یکی از دوستام با رتبه ی ۲۰۰ تبریز قبول شد ولی تو کارنامه رتبه ی اینو نوشته بودن ۱۵۰، و آخرین رتبه ی قبولیم همون دوروورا بود.

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - erf4n - 04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ

(۰۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  اینا نمره هایین که واسه هر دانشگاه فرق میکنه و من نمیدونم اساسشون چیه.
مثلا یکی از دوستام با رتبه ی ۲۰۰ تبریز قبول شد ولی تو کارنامه رتبه ی اینو نوشته بودن ۱۵۰، و آخرین رتبه ی قبولیم همون دوروورا بود.

پس ظاهرا نباید به این آخرین رتبه اعلامی سنجش اعتنا کرد،
ممنون

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - setarehfb - 27 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ

بچه ها درصداتون چند بود؟؟؟؟

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - *afsoon* - 27 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ

فایل پی دی اف مشکل داره باز نمیکنه
لطفا بررسی کنین
با تشکر