![]() |
لطفا این اشتباها رو تو ارشد خوندتون تکرار نکنید! - نسخهی قابل چاپ |
لطفا این اشتباها رو تو ارشد خوندتون تکرار نکنید! - pparadise - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ
به نظرم اگه عادم بخواد اینجوری واسه ارشدم درس بخونه که دیوونه میشه !! بابا ما واسه کارشناسیمونم اینجوری نخوندیم که بخوایم ارشد بخونیم !!! ی عالمه ادم هستن که نخونده رتبه میشن چون استعداد فوق العاده ای دارن ! این همه ش به این بستگی داره که کارشناسی کجا بودی... چقد از درساتو فهمیدی ! چقد کتابایی که منبع هستن رو خوندی و .... اگه قرار باشه بیشتر از ۸ ساعت درس بخونی که دیگه زندگی معنی نداره واقعا !! |
RE: لطفا این اشتباها رو تو ارشد خوندتون تکرار نکنید! - Asemaneabi - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)pparadise نوشته شده توسط: به نظرم اگه عادم بخواد اینجوری واسه ارشدم درس بخونه که دیوونه میشه !! اصلا ربطی به این نداره که کارشناسی کجا بودی.. برو سایت موسسه پ÷وهش... مصاحبه ها رو بخون ببین چند نفر دانشگاه آزاد بودن ... |
لطفا این اشتباها رو تو ارشد خوندتون تکرار نکنید! - sazesh - 04 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)pparadise نوشته شده توسط: به نظرم اگه عادم بخواد اینجوری واسه ارشدم درس بخونه که دیوونه میشه !!نه اینطورا هم نیست. خیلی از کساییم که دانشگاههای خوب درس خوندن رتبه های جالبی نمیارن. ارشد بیشترش به خوندن خودتون ربط داره. پایه تحصیلی داشته باشید خوبه اما درصد کمی از موفقیت رو تشکیل میده |
RE: لطفا این اشتباها رو تو ارشد خوندتون تکرار نکنید! - bahar1369 - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ
منم دو تا از تجربه هامو میگم. پارسال ۵۹۰ بودم و امسال افتضضضضضاح ![]() ۱) تست و تمرین زیاد داشته باشین. حتی اگه وقت داشتین تستای تکراری هم بزنین تا ملکه ذهنتون بشه. ۲) اگه تو ۱ سوال دیدین که حتی ۱ مفهوم کوچیکش رو نمی دونین، هیچوقت ریسک جواب دادن رو نکنین. جوابای غلط و نمره منفی خیلی خیلی پشیمونتون میکنه... فک نکنین کامل خوندین و حیفه که این سوالا رو بی جواب بذارین. سوالای دیگه هم هستن که میتونین وقتتونو بذارین رو اونا. موفق باشید. |
RE: لطفا این اشتباها رو تو ارشد خوندتون تکرار نکنید! - mmuid - 25 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ)mzha نوشته شده توسط: خوش به حال شماها حداقل مجاز شدین!!!من این چند روزه شکه ام دیگه نمیدونم چیکار کنم چی بخونم از روچی بخونم با خودم فک میکنم من فقط ادای درس خوندن داشتم خیلی ناامیدم هیچ انرزی واسه شروع دوباره ندارم |
لطفا این اشتباها رو تو ارشد خوندتون تکرار نکنید! - neghab01 - 09 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ب.ظ
حق با ایشونه به نظرم! همه اینا رو میدونیم فقط گاهی یادمون میره. پس بهتره یادمون بمونه کجاها چه چیزایی رو میخونیم. (مانشت جای خوبیه) |