![]() |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - msghasemi - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ)remis123 نوشته شده توسط: تخصصی ۲۵ سلام خسته نباشید بله. حتی ممکنه بخاطر زبان روزانه هم مجاز شین. |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ppositiveenergy - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: نرم افزارمعدل لیسانسم ۱۶/۷۰ و ارشد ۱۸/۵۰ رتبم چند میشه؟ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - nanash - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ
سلام دوستان... کلید اعلام شده توسط سازمان سنجش خیلی غلط داره... هرچند سازمان سنجش فعلاً کلید "اولیه" رو اعلام کرده ولی همونطور که بهتر از من میدونید، هیچ اتفاق عجیبی بعید نیست! ممکنه همین کلید نهایی بشه پس خواهش میکنم از طریق سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش ایرادهای کلید اولیه رو اعلام بفرمایید همچنین با اساتید محترمون مشورت کنید تا بتونین اشتباهات کلید رو در بیارید و به سازمان سنجش فشار بیارند... درصد های من با کلید پر از اشتباه مهندسی فناوری اطلاعات ۲۳۷۲ : تخصصی ۲۶% استعداد ۲۵% زبان ۱۵% (وقت کم آوردم!) سال گذشته هم آزمایشی شرکت کرده بودم که رتبم ۹۲ شد. درصد های سال گذشته : تخصصی ۱۵% استعداد ۳۱% زبان ۴۱% جالبه میانگین درصدهام براساس ضرایب امسال و پارسال هردو ۲۴% میشه!! |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - mohamadsedigh - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۶ ب.ظ
تخصصی نرم افزار فک کنم درست غلطام باهم به در بشه استعداد ۳۴ زبان ۷۹ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - reihane91 - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ
سلام من هوش مصنوعی بودم درصدام بدتر از پارسال شد نمیدونم چرا . امیدی به مجاز شدنم ندارم امسال: تخصصی ۲۲/۲۲ هوش ۳۰ زبان ۱۵ پارسال : تخصصی ۲۰/۷۴ هوش ۳۲/۵ زبان ۳۱/۴۳ رتبه ۱۷۲ واقعا تاسف برانگیزه به نظر شما باید امید به مجازی داشته باشم؟؟ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - virtex - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ
سلام تخصصی معماری ۲۵ هوش ۲۶ زبان ۸ نظر دوستان؟ رتبه ام چند میشه به نظرتون؟ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ppositiveenergy - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط:(22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: نرم افزارمعدل لیسانسم ۱۶/۷۰ کسی نیست جواب ما رو بده؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - crevice - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: کسی نیست جواب ما رو بده؟دوست عزیز، هیچ چیز مشخص نیست و نخواهد بود و کسانی هم که رتبه و شناس رو میگن یه چیزی روی هوا گفتن. وگرنه امسال مثل هر سال نسبت به سال قبل همه چیز تغییر کرده بود. ضرایب، تعداد سوالات و تعداد شرکت کننده ها ۳ برابر شده.... ولی در کل فکر نکنم مجاز برای دولتی بشین با این درصدا! |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - peyman429 - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ق.ظ
سلام دوستان رشته نرم افزار: زبان ۲۴ هوش ۴۷ تخصصی نرم افزار ۲۷ دوستان عزیز برآورد شما در مورد رتبه من چیه؟ (البته معدلم خیلی بالا نیست!) |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - research.moghimi - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ق.ظ
دوستان کافیه تخصصی رو ضرب در چهار کنید و بعلاوه عمومی ها کنید واسه من شد حدودا ۱۶۰ با درصد های ۳۵ و ۲۳ و ۳ اینطوری می شه یک کم دستت آدم اومد چه خبره |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - peyman429 - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ق.ظ)research.moghimi نوشته شده توسط: دوستان کافیه تخصصی رو ضرب در چهار کنید و بعلاوه عمومی ها کنیدهر چند خیلی ها به این شیوه مقایسه انجام میدن ولی توجه داشته باشید که با توجه به اینکه نمره ها تراز میشن، این تخمین نادقیقه! |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - research.moghimi - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ق.ظ
بله درسته اما یک حدودی بلاخره دست آدم میاد دیگه خوب شما راه بهتری سراغ دارید در ضمن دوستان می تونید از سایت سازمان سنجش در بخش پرسش و پاسخ برین اعتراض بزنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ashkan_d13 - 26 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ
حدوداً -نرمافزار: ۲۹ -استعداد: ۶۰ -زبان: ۳۰ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - scat.adkins - 26 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ
سلام یکی به منم بگه کلا مجاز میشم یا نه نرم افزار تخصصی ۴۰ هوش ۳۰ زبان سفید! هوش رو تا ۲۵ هم شاید بشه |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - research.moghimi - 26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ
اره داداش چرا نشی انشاءالله می شی |