|
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - shahrivar - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ
سلام ب همگی منم سوال۹۰-۳۲-۹۶-۴۳-تقریبا بدون شک زدم ولی.... -سوال ۴۲ هم با نظر بچه ها موافقم(البته خودم ترسیدم نزدم)ب نظرتون چطور باید پیگیری کنیم |
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - milad.ebrahimi@gmail. com - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ)milad.ebrahimi@gmail. com نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: سلام بچه من کنکور ایتی دادم از شیرازماین سوالات که اعلام میکنم اشتباه هست خواهشا اون هایی که میتونن پیگیری کنند حتما پیگیری کنند که به ضررمون تموم میشهدوست عزیز به نظر من سوال ۴۲ عبارت infix با پرانتز گذاری درسته ها!!! یعنی فقط یکی درسته! نه اشتباه میکنی! درخت رو میشه با پیمایش های زیر رسم کرد preorder-inorder/ postorder-inorder/ levelorder-inorder inorder وقتی بصورت پرانتز گذلری شده باشه میشه درختشو رسم کرد! |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - mohammedi - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ
طبیعیه دیگه . هر سال سازمان از ین بلا ها سر داوطلبان میاره |
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - aliderakhshan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ)mehrnoosh423 نوشته شده توسط:سلام ، با تشکر از بچه ها(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)aliderakhshan نوشته شده توسط: آره ، سوال ۵۹ غلطه ، من سر جلسه فهمیدم که سوال اشتباست! در مورد سوال ۱۲۰، استاندارد نکردن باعث می شه که در یک عبارت به فرم منطق مرتبه اول دو تا متغییر که می توانند مستقل از یکدیگر تغییر کنند یکی می شوند، مثلا اسم جفتشون x بشه، در نتیجه ما نمی تونیم همه ی چیزهایی رو که میشه استنتاج کرد بدست بیاریم ( کامل نیست) ولی همون جوابی که بدست میاریم درسته. جوابش گزینه ۲ میشه. به نظرم جواب سوال ۱۱۵ باید بشه گزینه ۳ ، ولی کلید گزینه ۴ (هیچکدام) هست، نظرتون راجع به این سوال چیه؟ |
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - sixsixsix - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)milad.ebrahimi@gmail. com نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ)milad.ebrahimi@gmail. com نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: سلام بچه من کنکور ایتی دادم از شیرازماین سوالات که اعلام میکنم اشتباه هست خواهشا اون هایی که میتونن پیگیری کنند حتما پیگیری کنند که به ضررمون تموم میشهدوست عزیز به نظر من سوال ۴۲ عبارت infix با پرانتز گذاری درسته ها!!! یعنی فقط یکی درسته! دوست عزیز منو مجبور کردی برم از کتابایی که حالم دیگه ازش بهم میخوره رو یه نگاه بندازم و بهت آدرس بدم:یه نگاه به سوال علوم کامپیوتر ۸۴ بنداز |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - mohammad.ardeshiri - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
کسی ایمیلی چیزی برای اعتراض نسبت به بعضی تست ها داره؟ |
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - matt2007 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ)علیپور نوشته شده توسط: سوال ۹۳ گزینه ۴ میشه هیچکدامدر چه حدودی رو میتونید بگید دقیقا یعنی چی ؟ یعنی حدود. اگر دقت کنید گزینه ها هم خیلیییییی با هم اختلاف دارن اگر میخواستن دقیق بپرسن مطمئن باشید میگفتن ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ! |
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - mehrnoosh423 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ)aliderakhshan نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ)mehrnoosh423 نوشته شده توسط:سلام ، با تشکر از بچه ها(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)aliderakhshan نوشته شده توسط: آره ، سوال ۵۹ غلطه ، من سر جلسه فهمیدم که سوال اشتباست! سوال ۱۱۵ در گزینه سه اگر متغیرها رو به همین ترتیبی که نوشته ینی از راست به چپ بخونیم و بگیم ابتدا بر اساس طول اجرا، و سپس اونهایی که طول اجراشون برابر هست بر اساس مهلت، اون وقت این گزینه هم اشتباهه. .. |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - sama89 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ
سوال ۴۵ به نظرتون نمیشه گزینه ۱(n به توان log3)؟ به اینصورت که حاصل A1B1, A1B0, A0B1, A0B0 رو با مرتبه n به توان log3 به دست آورد. |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - nasa62 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
لطفا اعتراضات رو با دلیل بفرستید. استناد کنید به کتاب یا یک منبع معتبر. وقتی حجم زیادی اعتراض بدون دلیل فرستاده بشه، اعتراضات موجه هم این وسط گم میشن. لطفا تمیز بفرستید که امیدوار باشیم مورد بررسی قرار میگیرن. و فقط هم از همون سیستمی که معرفی کردن، اعتراضات رو بفرستین. یکی از دوستان هم نگران بودن که نکنه اعتراض توی نتیجه آزمونشون تاثیر داشته باشه، دوست عزیز اونها یک عده آدم علمی هستن و از بحث و ایراد خوششون میاد. استادهای معتمد سنجش همون استادهای خودمون در دانشگاه های مختلف هستن. پس اصلا معنی نداره که بخوان عقده ای بازی دربیارن. با خیال راحت و با مستندات کافی اعتراض کنید، حتما رسیدگی میشه. |
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - sixsixsix - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ)nasa62 نوشته شده توسط: لطفا اعتراضات رو با دلیل بفرستید. استناد کنید به کتاب یا یک منبع معتبر. وقتی حجم زیادی اعتراض بدون دلیل فرستاده بشه، اعتراضات موجه هم این وسط گم میشن. لطفا تمیز بفرستید که امیدوار باشیم مورد بررسی قرار میگیرن. و فقط هم از همون سیستمی که معرفی کردن، اعتراضات رو بفرستین. منم با نظر دوستمون موافقم. خواشمندم دلیلتون رو واضح بنویسید،با توضیح کامل چون تنها در اینصورت است که اساتید سجنش میتونند به اعتراض ما رسیدگی کنند با تشکر |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - mohammad.ardeshiri - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ
سلام تو گزینه های اعتراض کلید اشتباه نیست اگه گزنه ای رو سازمان به عنوان گزینه درست انتخاب کرده باشه واشتباه باشه کدوم گزینه رو باید انتخاب کرد؟ |
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - sixsixsix - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: سلام تو گزینه های اعتراض کلید اشتباه نیست اگه گزنه ای رو سازمان به عنوان گزینه درست انتخاب کرده باشه واشتباه باشه کدوم گزینه رو باید انتخاب کرد؟ بابا اینا دیگه کی هستن والا |
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - mohammad.ardeshiri - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: سلام تو گزینه های اعتراض کلید اشتباه نیست اگه گزنه ای رو سازمان به عنوان گزینه درست انتخاب کرده باشه واشتباه باشه کدوم گزینه رو باید انتخاب کرد؟ من دقیقا دنباله همچین گزینه ای هستم ولی پیداش نمیکنم همه جور گزینه ای است غیر از اینکه کلید اشتباهه |
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - sixsixsix - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: سلام تو گزینه های اعتراض کلید اشتباه نیست اگه گزنه ای رو سازمان به عنوان گزینه درست انتخاب کرده باشه واشتباه باشه کدوم گزینه رو باید انتخاب کرد؟ منم دقیقا الان که گفتید متوجه شدم،واقعا بعضی ها نابغه اند. اسمشون رو نمیارم میشه بگید کدوم سوال اشتباهه؟؟؟؟ |